weimarka-Pudelka Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ale śliczne te pudelki. Prosimy o więcej zdjęć,... jak najwięcej:)
BiBi Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 velvia napisał(a): i pudel który ma zawsze coś do zrobienia Wszystkie fajne, ale mnie się najbardziej podoba to :D Musiała mieć później fajne zielone skarpetki :wink: Ale apricotom zieleń pasuje :D
Ewelinaa Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 No tak patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę zdjecia superowskie !!!! No to moze i jak wrzucę tu kilka fajnych fotek :)
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 A jak wam się podoba moje maleństwo, chyba nie wyrzucicie go z galerii, bo jest troszkę skundlony
matrix..... Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Draczyn napisał(a):A jak wam się podoba moje maleństwo, chyba nie wyrzucicie go z galerii, bo jest troszkę skundlony Draczyn Twoje maleństwo śliczne i takie radosne :)
Draczyn Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):A jak wam się podoba moje maleństwo, chyba nie wyrzucicie go z galerii, bo jest troszkę skundlony Draczyn Twoje maleństwo śliczne i takie radosne :)Okropnie się cieszę, że przynjmniej Tobie się podoba
BiBi Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ewelinaa napisał(a): Toż, to jakiś agresor :o Czyżby ktoś chciał zagryź fotografa :wink:
BiBi Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Draczyn napisał(a):A jak wam się podoba moje maleństwo, chyba nie wyrzucicie go z galerii, bo jest troszkę skundlony Mały super :D :D :D Draczyn, my nigdy nikogo nie wyrzucamy, wszyscy są mile widziani :D
Ewelinaa Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ja bym prędzej powiedziała że to wampirzyca hehehe :) Casi czasem stroi takie miny że nie mogę sie powstrzymac żeby zrobić jej foto :)
IraKa Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ja też mam parę fotek. Byliśmy trochę pobiegać na boisku na oślep ale do przodu: ODDAJ, ODDAJ!!! Figury rudej: Gdzie dałaś piłkę!?
.ania Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 strasznie mi się podoba ta fotka :D wygląda jak pocztówka 8)
JustynaJK Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 -Magda- napisał(a): strasznie mi się podoba ta fotka :D wygląda jak pocztówka 8) a ten białas jak pluszowy miś :)
Sonya-Nero Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Qurcze ale fajne zdjęcia powstawiałyście i pomarańczowe wampirki i biały teddy bear, prawie jak z japońskiego salonu fryzjerskiego :wink: :thumbs:
BiBi Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 To ja też coś wstawię :D Wskazówki obrazowe, jak należy postepować, aby dać upust psiej energii :wink: :D Przyrząd pomocniczy: piłeczka :D :D :D Po takiej rozgrzewce łapiemy piłeczkę z wyskoku :wink:
Recommended Posts