Cheritka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 iremos napisał(a):No właśnie, trochę daleko, jak na jedn:placz:odniowy wypad! Jak się zacznie i złapie bakcyla to 1000 km to też nie jest daleko, wiem coś o tym :cool3:. Fajnie że nas przybtwa, pudelki górą :multi:
IraKa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Eustachy napisał(a):Pomysł bardzo dobry, choć Ja się cały czas zastanawiam :hmmmm: ten Ostrów to jednak daleko. Nie można gdzieś bliżej :eviltong: Postaramy się aby w 2009 roku wystawa była trochę bliżej Warszawy. Może Łódź? Ale to dalsze plany. Na razie proszę skupić się na Ostrowie.
Atkaaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 IraKa napisał(a):Postaramy się aby w 2009 roku wystawa była trochę bliżej Warszawy. Może Łódź? Ale to dalsze plany. Na razie proszę skupić się na Ostrowie. a może Gdynia??:evil_lol:
IraKa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Myślę, że ustalimy jakąś zadawalającą kolejność pod warunkiem że w Gdyni i Krakowie znajdą się osoby które wezmą na siebie 90 % organizacji imprezy:eviltong:
Atkaaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 IraKa napisał(a):Myślę, że ustalimy jakąś zadawalającą kolejność pod warunkiem że w Gdyni i Krakowie znajdą się osoby które wezmą na siebie 90 % organizacji imprezy:eviltong: hmm chyba niedowidzę :evil_lol: No dobra to może być Sopot :eviltong:
IraKa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Gośka napisał(a):To ja zamawiam Kielce:evil_lol: Podanie poproszę i trzy zdjęcia to się rozpatrzy w najbliższej dziesięciolatce:diabloti: Atkaaaa napisał(a):hmm chyba niedowidzę:evil_lol: No dobra to może być Sopot:eviltong: Pierwsze słowo się liczy:mad: i jak wyżej podanie...
Śnieżynka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :evil_lol::evilbat: a te zdjęcia to czego maja być ??:evilgrin::lmaa:
Eustachy Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nie no jak można wybierać to Ja zaszaleję , a co :evil_lol: To poproszę o Warszawę :cool3: ahahahaha i podanie w trzech kopiach też mogę złożyć. A zdjęcie to jakie trzeba dołączyć :cool3:
Gośka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Jak to dziesięciolatce? przecież "moje" Kielce na 4 pozycji były:lol:
IraKa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Śnieżynka napisał(a)::evil_lol::evilbat: a te zdjęcia to czego maja być ??:evilgrin::lmaa: Jak to czego: postulującego z suszarką:eviltong:
Gośka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A jednak udało się i proszę - elegancki Ford:cool3:;) Aura pogodowa dzisiaj do bani, zdjęcia zrobione w deszczu:placz: i tyłeczek :lol:
.ania Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Fordzik cudny :loveu: wygląda jak 2-latek, jeszcze pokaze tym wszystkim młodzikom jak sie wygrywa ;) U nas niestety pogoda też do bani... :shake:
Czarna_Owieczka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Piękny Ford :loveu: :D U nas również brzydka pogoba :roll:
Atkaaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ehh.. ja chce takiego olbrzymka :D a u nas pogoda swietna! :D ha!
Gośka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 U nas cały dzień leje, koszmar:shake: Aniu Fordzik trzyma się, ale z tym dwulatkiem to przesadziłaś;):lol: Chociaż jak się zastanowić to intelekt ma dwulatka:evil_lol: A swój dzisiejszy wygląd zawdzięcza mojej mamie, która popilnowała Ali:loveu:
Atkaaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 w takiej fryzurce na deszczyk :P Potem czesanko czy sam wysycha?
KingToy's Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Margolcia !!!! ( Interstudio) !!! nooo Ty ......skromnisiu !!!!! mów co chcesz.......- Fordzio To moj Faworyt !!!! niezmiennie od wielu lat !!!!! ...i zupełnie niezaleznie od fryzury !!!! ...jak też od ilości łobuzerskich wyczynów i pościgow za kotem ... po domu ...w czasie jak .......jak Pani poza domem ....
Gośka Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Gosia gdzież ja tam skromna:oops:;) Zawsze z dumą prezentuję Forda, ale niestety duży pudel to duży pies i w wieku 10 lat nie jest i nie będzie niestety już tak się ruszał i wyglądał jak 5-latek. Niemniej cieszy mnie to że jeszcze ciągle jest młody duchem, bo ciało czasami już mu dokucza.
Gośka Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 A to też moja duma;) Zresztą dla mnie wszystkie moje pudlaste są dumą, jak dla każdego właściciela jego pies;) Bil - wykąpany do zestrzyżenia:multi: ktoś się ciężko obraził:lol: a to zdjęcie sprzed zaledwie 5 m-cy:roll:
Recommended Posts