Ewelinaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Atkaaaa'] http://images24.fotosik.pl/165/66826540bd0c640f.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Maxik śliczny..ehh skąd ja znam ten wyraz pyszczka :D A sunia jaka słodzutka:loveu:: http://images32.fotosik.pl/155/d9c6d7b675a92c7b.jpg Cieszę się że maluszki się podobają :)
.ania Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 SUPER zdjęcia :loveu: to Mafinka pozuje? No i jaka jakość, czyżby nowy aparacik?
Gośka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 To Biluś;) Tylko tak zarósł, nie ma go kto ostrzyc. Aparcik dostała Ala na urodziny, tylko ja za nią robię:lol: Mam 7 dni zeby przetestować, ale najpierw muszę przeczytać instrukcję:evil_lol:
szamanga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 aneta napisał(a):To już nie Hodowla jeżeli są tam zwierzęta bez papierów :shake: to pseudo - hodowla i niestety "championaty" i "rodowody" mogą być tylko kłamstwem - to popularny chwyt handlarzy :shake: Jeżeli maja tam "z" i "bez" nie kupiłabym żadnego -( Albo ojciec został zdyskwalifikowany z hodowli ... tak tez bywa. Mam taką sytuacje w Krakowie że kobieta kupiła psa z rodowodem pies rasowy , rodowodowy ma wadę nie do wystaw i bez prawa do nabycia praw hodowlanych. Mimo tego chce go rozmnażać produkujac już w tym wypadku osobniki wadliwe Wiem że oni mają więcej psów różnych kolorów i wszystkie wystawiają, nie chcę jednak na kogoś pisać bo mogę mieć nieprzyjemności. To jest wszystko do pieniędzy :placz: Pozdrawiam wszystkich.
aneta Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Szamanga, w tym małym świecie przynajmniej część ludzi wie o kogo może chodzić więc nikogo nie pomawiasz. Ważne aby Chanel była kochana przez Ciebie - zawsze kochana :loveu: i nigdy nie rozmnażana.
gops Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 moj tez niema rodowodu ale go nierozmnazam i wiem ze wiecej nie kupie psa bez rodowodu chyba ze to bedzie pies ze schronu:roll:
Ola164 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 wszystkie pudelki śliczne :loveu: zaskoczył mnie TEDI schroniskowy ;)
pati Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ola164 napisał(a):wszystkie pudelki śliczne :loveu: zaskoczył mnie TEDI schroniskowy ;) a dziekujemy :loveu: nas tez zaskakuje kazdego dnia
aneta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tedi przeszedł prawdziwą metamorfozę :multi: Z zaniedbanego kundlo-barana stał się naprawdę ślicznym pełnym wdzięku pudelkiem :loveu: Że też go sie ktos pozbył :shake: nierozumię ludzi :shake::shake::shake:
Ola164 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ale teraz jest we wspanialym domu :loveu: jest kochany :loveu: Jestem pełna podziwu dla osób zaangażowanych w jego adopcje a szczególnie nowych właścicieli! Jak wy rozpoznaliście w nim pudelka? :loveu: Ja poproszę jeszcze kilka jego fotek!
betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ale super nowe foteczki z kochanymi pudelkami :loveu:
szamanga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witam,w ten piękny słoneczny dzionek.:multi: Może nie pudelek, ale popatrzcie jakie cudo. http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf
Eustachy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='szamanga']Witam,w ten piękny słoneczny dzionek.:multi: Może nie pudelek, ale popatrzcie jakie cudo. http://cache.valleywag.com/assets/resources/screenclean.swf ahahahaha świetny :lol:
Gośka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Szamanga mopsik świetny!!!:p I dziadek Fordzik No i ktoś musiał odwalić ciężką robotę i go uczesać:lol:;) I Mafinka dredziara, ale młodzież rośnie to dzisiaj uczesze następnego:evil_lol:
Equus Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pati napisał(a):nr 4 ma sliiiczny kolor No właśnie - przepiękny, podobnie jak ostatnia sunia! Tylko ciekawe czy im ten kolor zostanie. Moja też taka była ale teraz mocno wyjaśniała (heh, a myślałam, ze będzie może redem;))
.ania Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Gośka napisał(a):Szamanga mopsik świetny!!!:p I dziadek Fordzik No i ktoś musiał odwalić ciężką robotę i go uczesać:lol:;) I Mafinka dredziara, ale młodzież rośnie to dzisiaj uczesze następnego:evil_lol: Super pudle! Chyba muszę Alę podkraść bo Szelma też już cała zarosła i wygląda prawie jak Mafinka, tylko trochę większa :evil_lol: No, no jak Ala przejdzie kurs u mamy to jeszcze troche i będzie sama robić psy na wystawy ;)
martyna. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A oto mój Unek :) Po moim wczorajszym "strzyżeniu".Wszystkie opinie mile widziane ;) (bez pudru,wybielacza,lakieru i wszystkich podobnych rzeczy;) tylko szampon + odżywka) :)
Equus Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jak dla mnie super! A przy okazji, rozumiem, że Wasze "wystawowe" pudle nie chodzą na smyczy? Bo przy takich fryzurkach to raczej nie ma szans na założenie obroży (że już o szelkach nie wspomnę). Chyba, że macie może na to jakiś sposób? Moja suka, ma zakładaną obrożę tylko na spacery i to bardzo luźno, a widać niestety po tym ślady na sierści:sad: (w miejscu obroży jest nieco krótsza i ma tendencję do filcowania się).
Śnieżynka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 one zapewne chodzą ale na ringówkach a nie na typowej obroży do tego skórzanej, czy nawet parcianej... nasza sunia łaziła na obroży zrobionej z rigówki :)
Eustachy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ja zakładam ringówkę lub obrożę ze smyczą tylko wtedy gdy ćwiczę z Cześką chodzenie, prezentację i takie tam. Natomiast na spacery, gdy nie ćwiczymy to nie zakładam nić, choć zawsze mam smycz przy sobie. Nie zauważyłam żadnych problemów z sierścią na karku. Martyna2006 napisał(a):A oto mój Unek :) Po moim wczorajszym "strzyżeniu".Wszystkie opinie mile widziane ;) (bez pudru,wybielacza,lakieru i wszystkich podobnych rzeczy;) tylko szampon + odżywka) Ja, narazie ograniczam się do samodzielnego golenia pyska, łap i ogonka. Jeszcze się nie odważyłam modelować fryzury :cool3: popsuję i co będzie :lol:
Equus Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ehhh... ja z powodu tej obroży;) to chyba nie dohoduję takiej sierści co by na wystawę iść:eviltong: No i jeszcze nie przepadmy za gumkami na czuprynie i uszach więc pozostałaby nam fryzura na federała, a w tym to podonbno z toyem nie powiinno się pokazywać.
Eustachy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Equus napisał(a):Ehhh... ja z powodu tej obroży;) to chyba nie dohoduję takiej sierści co by na wystawę iść:eviltong: No i jeszcze nie przepadmy za gumkami na czuprynie i uszach więc pozostałaby nam fryzura na federała, a w tym to podonbno z toyem nie powiinno się pokazywać. Cześka też nie lubi gumek na grzywie :cool3: ale ja twarda jestem :evil_lol: hehehe
Guest Reyes Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ehhh Martyna aż mi miło pomyśleć co będzie za 10 lat skoro w rok takie cuda konstruujesz :loveu: Tylkoś zła że już Unka na JH nie bierzesz :diabloti:
aneta Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Tak u jednej z moich podopiecznych - chodzi zawsze na szelkach i ma wyjakowo koślawe łokcie . Tak samo w przypadku buldożków, często widzę zniekształcone klaty jak są ciągnięte na szelkach. Uwaga - post przeskoczył :-o:-o:-o:-o Szelki wogule nie wchodzą w rachubę - powodują nawet zniekształcenia klatki, odstawanie łokci. Natomiast moje wyprowadzam na smyczy - tzn na ringówce ;) Equss - ładny pies w każdej fryzurze się podoba :)
Recommended Posts