Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja tez składam gratulacje...:laola:

A ja teraz mam tak strasznie mało czasu...ale już wymyślilam jak nie zaniedbywać Cindy:angel:...poprostu zabieram ja...jesli moge ze soba...w zeszłym tygodniu pierwszy raz spotkała sie Esaułkiem :loveu:...
a oto Cindy i Esauł (chyba sie polubili :eviltong:...a przynajmniej zaakceptowali)

Zrobiłyśmy też Cindy mały parcours z przeszkód, cavaletti i kłody...ogólnie dzień pelen wrażeń i zabawy...po powrocie do domku cindy od razu położyła sie spać :sleeping:

Posted

Konik niestety nie mój (wstawiłabym wiecej zdjęć...gdyby nie to, ze to jest forum o psach :p)...ja sie nim tylko opiekuje...chcialabym go mieć na wlasność...ale faktycznie mam jakąs białą obsesje, bo nawet miałam kota bialego mieć, ale nie moglam:placz:, bo moja siostra ma astmę i kotka ma koleżanka...

Posted

IraKa especially for you :cool3:

Zgredkowaty Księciunio we własnej(aczkolwiek nie wielkiej)osobie

Dobra juz wystarczy, bo sie rozbrykalam...:oops:

Posted

Ech... żeteż to nie ja tam biegam z tym konikiem.....Pewne marzenia pewnym osobom się nie spełniają:-(

Moja druga miłość - piękna istota

Posted

Oleniek napisał(a):
Ech... żeteż to nie ja tam biegam z tym konikiem.....Pewne marzenia pewnym osobom się nie spełniają:-(

Marzenia spełniają się w najmniej oczekiwanym momencie;) tylko nie należy przestawać marzyć.

Posted

No cóż marzyć o koniach nie przestaję... ale w przeciwieństwie do "kiedyś" teraz mniej wierzę zę kiedykolwiek się spełnią. Skupiam się na "mniejszych" marzeniach, które mogę sama spełnić, nie czekając na zrządzenie losu. Ot chociażby pudelek;) albo i jakiś drugi:razz: może czekoladowy:p...

Posted

Śliczniusie, a jak ostrzyżone to od razu widać że mały pudelek. Hi hi oczywiście mały wiekowo:evil_lol:
Z ciekawości spytam, czy każdego szczeniaczka przyuczasz do postawy wystawowej? Nawet jeśli nie wiesz czy trafi w "wystawowe" ręce?

Posted

[quote name='Oleniek']Ech... żeteż to nie ja tam biegam z tym konikiem.....Pewne marzenia pewnym osobom się nie spełniają:-(

Też żałuje, ze nie mogłam z nim pobiegać (moja kolezanka jest na zdjęciach), bo moja sunia była z nami i jak tylko podchodziłam do konia to zazdrośnica zaraz za mną i musiałam zdjęcia robić żeby moja sunia nie wpakowała sie siwemu pod nogi...

Myśle, ze Oleniek jeszcze nie wszystko stracone...konno zawsze można pojeździc...gorzej z zakupem konia...gdynym tylko mogła to juz by siwek był mój...ale niestety tylko modle sie o to żebym nie musiała sie z nim rozstać...ani z nim ani z moją sunią...

Alfa1 obie dziewczynki śliczne :loveu:

Posted

Wiecej sie nie zmiesciło
to trzeba było dziecko "wysiupać":evil_lol: jeszcze ze dwa psy by weszły:evil_lol:
Zartuję oczywiście.
Zdjęcie przecudne, niestety z racji tego że to są same czarnulki to nie mogę się doliczyć ile ich tam jest. :razz:
A wnusia słodka - może i mnie trafi się po którymś synku wnusia :cool3:

Posted

Oleniek napisał(a):
evil_lol:
A wnusia słodka - może i mnie trafi się po którymś synku wnusia :cool3:

Dlaczego nie,dwie starsze to syna corki ;)

Posted

Wiesz szanse mam marne;)
Ja i mąż mamy dwóch synów, mąż ma brata, męża tata miał dwóch braci, tata taty (dziadek męża) miał trzech braci i nigdzie żadnej dziołchy w żadnym pokoleniu nie było:cool3: I ja mam liczyć że któryś z synów w przyszłości dziewuchę skroi:crazyeye: . Moja teściowa też liczyła na wnusię i obeszła się smakiem:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...