Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Noooo Gosia ty aby na pewno robiłaś te zdjęcia aparatem telefonicznym:crazyeye:
A Pannica rośnie jak na drożdżach. Niedługo przegoni Forda:evil_lol: . Bardzo fajne fotki. Miło popatrzeć

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IraKa napisał(a):
Noooo Gosia ty aby na pewno robiłaś te zdjęcia aparatem telefonicznym:crazyeye:

Nie no nie wszystkie;), w końcu baterie naładowałam:lol:

IraKa napisał(a):
A Pannica rośnie jak na drożdżach. Niedługo przegoni Forda:evil_lol: . Bardzo fajne fotki. Miło popatrzeć

No i Ford już nie będzie mógł udawać, że Ala nie istnieje:evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no dobra macie ładnego Fordzika:eviltong:
dzisiejsza kąpiel
oto mój "czubek";)

a to przed kąpielą (nie wiem czy mod nie usunie jako reklamę pewnego samochodu;) )

a wogóle to u mnie wszyscy żebrają, nawet kot

Posted

Ford już zasypia nie tylko w kąpieli, dzisiaj ledwo wystał w wannie:-(. Starość nie radość, 12 czerwca skończył 9,5 roku. Za to na podwórku, w lesie itp nie widać żeby miał tyle lat, jak zobaczy piłkę to jak większość pudli dostaje świra.

Posted

Dzisiaj się nie miziamy;), dzisiaj psy czyste i wykąpane, rodzina ma zakaz dotykania, no chyba że umyje ręce:eviltong:
ale zapraszam jutro pod ring na mizianko po ocenie:p

• 2 weeks later...
Posted

oszołom Ford i jak tu go zabierać na spacery, ja się zastanawiam jak on jutro wstanie:roll: z drugiej strony nie chciałam mu odmawiać tego ostatniego spacerku w tym roku.

Posted

moja ekipa

Ala po spacerze padła, wsadziłam ją do fotelika i w ciągu sekundy zasnęła

Mafina próbowała wyciągnąć drąga nasiąkniętego wodą:lol:

a tej foty specjalnie nie przybliżałam, Bil popłynął upolować kaczki

Posted

Vitka jak większość pudli ma bzika na puncie wody - tyle, że akwen ma trochę ;) bardziej ograniczony niż Bil i cała reszta bandy Gośki.

Posted

I jeszcze w trakcie porządków zdjęciowych znalazłam odpowiedź dla pytających czy pudlowi nie jest za gorąco w lecie czytaj:w tym futrze.

Tu Vitka (jeszcze w długim włosie) siedzi na swoim "pucharze" (dostałyśmy ten fotel za wygranie grupy). Uwielbia ten "puchar" i słońce. No jakby jej było źle to by przecież zlazła, a tak się wyleguje też teraz rano.

Posted

oj nieładnie tak meczyc psa w takim futrze;) :lol: ja ciagle slysze ze moje sie mecza, a ludzie do strzyzenia przylatuja raz w m-cu coby na glace im psa zrobic i nie pomagaja tłumaczenia ze bez futra gorzej. patrza dziwnie i kreca glowa ze wiedza lepiej:roll:

Posted

Gośka napisał(a):
oj nieładnie tak meczyc psa w takim futrze;) :lol: ja ciagle slysze ze moje sie mecza, a ludzie do strzyzenia przylatuja raz w m-cu coby na glace im psa zrobic i nie pomagaja tłumaczenia ze bez futra gorzej. patrza dziwnie i kreca glowa ze wiedza lepiej:roll:

Bo Wy to sie wogole nie znacie... przeciez oni wiedza lepiej.... :megagrin:

Więcej fotek proszę super psiaki macie... ja chce swojego.....:loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...