Cheritka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Martynka, jakieś plany wystawowe zobaczymy Was gdzieś ? :lol: :lol: :lol:
martyna. Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ewaa napisał(a):Martynka, jakieś plany wystawowe zobaczymy Was gdzieś ? :lol: :lol: :lol: Bedziemy w Chojnicach,Sopocie,Toruniu i Włocławku.To są najbliższe wystawy:)
cawir Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Powiedzcie mi ludze dobrej woli jak wy tu wrzucacie fotki na forum??
Chefrenek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='cawir']Powiedzcie mi ludze dobrej woli jak wy tu wrzucacie fotki na forum?? Tutaj jest fajnie wytłumaczone z czym to się je. Ostatnio zmienił się regulamin i teraz można wstawiać większe zdjęcia 640 x 640 (5 sztuk na post).
martyna. Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Reyes napisał(a):We Wrocku na siebie wpadniemy ! :multi: Mówiłam o Włocławku,nie Wrocławiu :evil_lol:
KingToy's Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Martynka !!! UNO super !!!! i jakie fantastyczne ujęcia ..... zwłaszcza te w ruchu !!! cudownie rozwija sie ten piesek !!! a zatem GRATULACJE Anetka !!!!! i do zobaczenia na ,,Wielkiej Warszawskiej '' 8 lipca br
martyna. Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 KingToy's;6287049 napisał(a):Martynka !!! UNO super !!!! i jakie fantastyczne ujęcia ..... zwłaszcza te w ruchu !!! Dziekuje :-) Pozdrawiam, Martyna
Guest Reyes Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Martyna2006 napisał(a):Mówiłam o Włocławku,nie Wrocławiu :evil_lol: :oops::oops: Ups... :oops::oops:
Xxxxxxxxxxxx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie mam pudla, ale mam fotki pudla znajomej pani. EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit Efendi i mój Harry
KingToy's Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 oh Effendi ..... cóż za powalający uśmiech.... i jakie uszy !!!! super-men !!! :Dog_run: dobrze że Kayka tego nie widzi , :loveu::iloveyou: ups.... Ps/. Ewelinia , jesteś nieoceniona !!!!!! dziękuję i do zobaczenia !!!!
Ewelinaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 KingToy's;6294069 napisał(a): :Dog_run: dobrze że Kayka tego nie widzi , :loveu::iloveyou: ups.... Ps/. Ewelinia , jesteś nieoceniona !!!!!! dziękuję i do zobaczenia !!!! hehehe:lol: :lol:
Cheritka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dawno nic nie wtawiałam to może teraz coś wstawie ;) Dajmuś z Kasią Cerekwicką w teledysku SOS tutaj siedzi sobie sam jak w gniazdku ;) A tu taka moja zabawa z pieskami.
martyna. Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Super zdjęcia :) A Diamond ślicznie wyszedł w teledysku :-) Oglądałam go kilkadziesiąt razy i podziwiałam Diamond'a :)
Ewelinaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Martyna2006 napisał(a):Super zdjęcia :) A Diamond ślicznie wyszedł w teledysku :-) Oglądałam go kilkadziesiąt razy i podziwiałam Diamond'a :) Ewaa kiedy będzie można twojego pudleka zobaczyć już w TV ?!
Cheritka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :oops: Był już kilka razy, ale sama wiem tylko od znajomych, raz mi zadzwoniła koleżanka i powiedziała, ale zobaczyłam tylko koniec :multi:, ale tam był Dajmuś . Do zobaczenia w realu w niedzielę na wystawie ;)
PATIszon Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A jamialam przygode . Pudel zaginal w lesie, nawet nie wiem kiedy, bo caly czas platala sie jak zwykle pod nogami :niewiem: Po pol godzinie wolania w rocilam do domu, zeby wsiasc na rower i szukac dalej i okazalo sie ze juz tam byla.... Teraz lata za mna krok w krok z podkulonym ogonem i nawet odmowila zjedzenia sniadania.... Mialam czuja, ze zrobilam jej te przywieszke z telefonem.... Goopi pudel.:angryy: A takie ladne zdjecia jej zrobilam.... Franca z profilu I franca w biegu
Czarna_Owieczka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 bardzo urocza ta Twoja franca :loveu: :evil_lol:
Śnieżynka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 LUKY z Hausedova Kralovstvi: Oraz kilka sztuk niestety nie wiem jak się nazywają :-( I tyle moich fotek z Krakowskiej wystawy :p P.S. PATiszon Franca jest świetna :p :p
Guest Reyes Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Ewaa']:oops: Był już kilka razy, ale sama wiem tylko od znajomych, raz mi zadzwoniła koleżanka i powiedziała, ale zobaczyłam tylko koniec :multi:, ale tam był Dajmuś . Po co wy się wysilacie z telewizorem skoro mamy internet :roll: http://www.youtube.com/watch?v=EYyHceD4ihw
Equus Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 PATIszon napisał(a):A jamialam przygode . Pudel zaginal w lesie, nawet nie wiem kiedy, bo caly czas platala sie jak zwykle pod nogami :niewiem: Po pol godzinie wolania w rocilam do domu, zeby wsiasc na rower i szukac dalej i okazalo sie ze juz tam byla.... Po takiej przygodzie to można zawału dostać! Na szczęście dobrze się skończyło!!! A przy okazji mam pytanie - jakie macie doświadczenia z "czipowaniem" pudliszonów, zwłaszcza tych małych. Ja ostatnio swoją kundlicę czipowałam i ta igła do wprowadzania była taka gigantyczna!:crazyeye: Normalnie Larysa dostała prawie histerii... No i teraz się boję czipować Archa... Zastanawiam się czy ten czip nie jest wyczuwalny potem pod skórą u toyka?
Recommended Posts