Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek jest piekny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: co tu duzo mowic pudlisko jak pudlisko;) ;) ;) ;)

zdjecia tez piekne ladne kolorki,ladne portreciki, nieporuszone jest git:multi: :multi:

Posted

Kooikerka napisał(a):
FREDZIK JEST CUDNY!!!! 8)
Mam pytanie... Czy na tym zdjęciu jest też Fredzik? :

To nie jest fredzik. Fredzik jest na powyższych zdjęciach.
Ten psiaczek a raczej jak to mówią nasi znajomi "lalka nie pies" wczoraj pojechał do nowego domku.

Posted

Kooikerka napisał(a):
Uła ! Mi się on tak spodobał #loveu Mam nadzieje że piesek znalazł SUPER dom ;)

uuła to był ulubieniec mojej mamy, a domek to myślę że trafił 10-siątkę:multi:

• 4 weeks later...
Posted

Zmiana w regulaminie-punkt 10.

10. Użytkowniku – pochwal się foto swojego psiaka, bądź innym równie ciekawym obrazkiem. Pamiętaj jednak, by jego wymiary nie przekraczały 640x640 pikseli – zbyt duże fotki utrudniają życie i będą zamieniane na linki. Jeśli masz problem z określeniem wielkości obrazka – Mod pomoże. Jeśli masz do wrzucenia więcej niż pięć, pozostałe wstaw jako linki lub opublikuj w kolejnym poście. Nie 'cytuj' fotek - zdjęcie, które chcesz zacytować zamień na link.

Posted

Hello !!!
no no.... ależ przystojna młodzież nam rosnie !!!!!
blondyni i morelki !!! nono ... Anetka ...jak ten Uno wydoroslał.....

duza bużka !!!!!
Pozdrowko od Toy'sów + 1 dwarf !!!

Posted

To co Unek lubi najbardziej;) bieganie po ogrodzie:lol: Super fotki, szczególnie ta z kolegą, podobny do naszego Sprinterka :lol:

Posted

BiBi napisał(a):
To co Unek lubi najbardziej;) bieganie po ogrodzie:lol: Super fotki, szczególnie ta z kolegą, podobny do naszego Sprinterka :lol:

Dziekuje :) Unek uwielbia bieganie i skakanie:loveu: A kolega chociaż przyjechał z Holandii to sie doskonale dogaduje z Unkiem:lol: :D

Pozdr,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...