Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

[quote name='ewelinabuck']

Kojarzy mi się z epoką lodowcową i tym tym co mu zawsze orzeszek zabierali...

Posted

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: hihiihihihih:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale niezle pazurki wystawil Drapiezny pudel tego jeszcze nie bylo!!!!:eviltong:

Posted

Od jakiegoś czasu oglądam Wasze pudelki. Oj jest na czym oczko zawiścić, ale może doradziłybyście jak wkleić tu zdjęcie, jeśli jes tono u mnie w komputerze?

Posted

-Magda-, piękne agilitowe fotki :loveu: A będziesz moze w Bydgoszczy na zawodach? :razz:

Ciesze sie, ze moje pudlowe-shrekowe sie podoba :) Niestety sie rozchorowalo, wiec fot brak, nastoju nie mam nadal :(

Posted

W Bydgoszczy bardzo chciałam być ale nistety się nie uda... :shake: Będziemy w Łodzi na wystawie w niedzielę więc może uda się wepchnąć po ocenie na jakiś bieg poza konkurencją ;)

Ewelinabuck, jaki masz aparat? Domyślam się, że jest to lustrzanka ale konkretnie jaki model? Super zdjęcia :multi:

ANIA.

Posted

Szkoda - chetnie bym zobaczyla nieswojego pudla na torze :) A może mała Kim [hm, tak to zostalo?] będzie gdzieś w poblizu? :razz:

A takie coś w necie znalazłam...

Guest Reyes
Posted

Cóż kunszt gromerski do pozazdroszczenia ale facet powinien raczej przeżucić się na żywoploty :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Piękne zdjęcia, oczywiście modele jeszcze piękniejsi:loveu:
My focimy ostatnio bardzo monotematycznie ;) i psy fotek nie mają, chyba że przypadkiem gdzieś wejdą w kadr :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...