Gośka Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Bubi a nie masz zdjęć z ringu? Może coś tam wygrzebiesz?:modla: Chętnie bym obejrzała co tam inni pocykali.
bizab Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witam ponownie na spokojnie po wystawie w Poznaniu można powiedzieć tylko to że dopiero ogladanie nagrań wideo oddaje cała atmosferę Mam ich raptem 20 min nagrań i to szczególnie miniaturek na 49 ringu ale przed nami i na ringu za nami były duże cudeńka a co tam się działo i jaki doping dla PIESKÓW I ICH WŁAŚCICIELI toTYLKO ZA PRZYKŁAD Okazywanie emocji i podziwianie nie własnych pupilków to chyba granica nie do przebrnięcia dla widzów Mogę przegrać dla chętnych moje nagrania bo jest co podziwiać mam taż zdjęcia ale jakoś nie mogę sobie poradzić z ich zaprezentowaniem na stronie nie wychodzi A WOGÓLE I SZCZEGÓLE Jeszcze raz gratukacje dla wszystkich za odwagę zaprezentowania się i to bez wzgledu na wynik bo to sprawa sędziów pudelki były jak cukierki co jeden to ładniejszy trudno było wybrać bo miłości w oczkach i dumy miały wszystkie na 100% dzieki za cierpliwość w czytaniu moich myśli pozdrawiam i dzięki za rady :smile: :smile: :smile: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :-) :-) :-)
Gośka Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ja, ja, ja jestem chętna na filmik. Ja cały czas niecierpliwie czekam na filmik z ringu toyów, bo mój TZ filmowal na 2 kamerki, ale nie wiem co wyszło, może dzisiaj mi przywiezie, jeśli cokolwiek będzie widać to też mogę przegrać zainteresowanym.
Bubi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ania i Szelma w kl. Championów, ja też bardzo proszę o filmiki
Bubi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników World Dog Show 2006 od tych którzy zostali w domu:laola::terazpol:
MagicJohnson Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a my otrzymalismy sliczne foto z vystavy:multi: Multi Jch DANVIK MAGIC JOHNSON
Gośka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Właśnie dotarłam do domku z wystawy w Kielcach, która kończyła nasz sezon wystawowy (chyba;)). Możemy się pochwalić ukończonym dorosłym championatem dla Mafiny:multi: Wyciągnęliśmy też Fordzika i zaowocowało to BISem weteranów a oto: Int.Ch,Ch.Pl,Rus,By,Lt,Zw.Klubu,Pl,Cz... itp;) Canmoy's SMALL-TOWN BOY z Góralem który wspomógł mnie potrzebującą i spisał się wspaniale wygrywając z Fordem
Gośka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Robiłam trochę zdjęć ale w sumie zrezygnowałam bo było tak ciemno że nic nie wychodziło: szare i zamazane. To co uda mi się wybrać wstawię jutro, bo dzisiaj po przygodach z powrotem do domu mam dość. Tym razem to moje auto odmówiło współpracy i nie chciało odjechać spod wystawy, na szczęście jakoś ruszyłam i dojechałam do rodziców, ale tam samochodzik musiał już zostać, więc do domu dotarłam dopiero przed chwilką. Aaaa mam jeszcze zdjęcia ze światówki:multi: :p, głównie toye. Ale musicie też cierpliwie poczekać do jutra.
magda_u Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Gosiu, gratulacje dla Fordzika! Szalenie malownicze zdjecie, organizatorzy sie postarali o odpowiednia oprawe. Czy moge sie popytac, dlaczego federaly czasem strzyze sie w "kanty",tak jak to widac u Forda? Kant na klatce piersiowej, na zadzie, na stawie skokowym... Widzialam juz wczesniej taki styl strzyzenia duzych, u mniejszych sie go nie spotyka, tam sa zawsze maksymalne kraglosci.
Gośka Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Fryzurę dobiera się do psa, akurat Ford lepiej prezentuje się na kwadratowo, przynajmniej takie jest moje zdanie;)
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Fish, ale ja naprawdę niewiele umiem powiedzieć więcej. Może inni... Ja strzygę na wyczucie, pozatym robię najczęściej za pierwszym razem eksperymenty fryzurowe. Jak wyjdzie to super, tego się trzymam jak coś nie tak to próbuję dalej aż efekt będzie mnie zadowalał. Ford już był ostrzyżony na federała jak przyjechał do mnie, poszukam gdzieś fotek sprzed tych hmm, 6lat i wstawię to zobaczymy czy ten federał pokrywa się z tym sprzed kilku lat.
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No to na początek wczorajsze Kielce Pies miniaturowy, niestety nie wiem czy to Krasavchik czy Konek Garbunok. Takie fajne "skarpetki" na uszy można było zakupić na światówce, strasznie żałuję że nie wpaałam na te skarpety,bo super sprawa, tym bardziej że można to też założyć na łapki i włosy się nie brudzą. Suka miniaturowa kl.otwarta SAMANTA Szemrowicki Dworek duże porównanie o rase CACIB pies i suka pies klasa pośrednia HUGO BOSS Marco Bohemica BOB pies pudel średni brązowy
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 suka miniaturowa kl.ch szczeniaki średnie
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Świeżo upieczony Champion Polski River of Love Lindeza, czyli Mafina:p
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Mała wprawka przed wejściem na ring Wbiegają Rzut okiem na ring Ustawienie i opis Końcowy efekt raz jeszcze:multi: Ech, ciężkie jest życie gwiazdy - reflektory, flesze;)
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 I już Ford mniej oficjalnie, szaleństwo po wystawie. Trzeba rozładować energię i emocje po całym dniu:lol: Dla bystrych i spostrzegawczych z tyłu te dwa "reflektory" to oczy Mafiny:evil_lol:, która co chwila wsiadała do samochodu i nie dało się spakować.
pati Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :multi: gratulacje :multi: Mina Forda przy fleszach jest zjawiskowa no jakby mowil " prosze prosze oto ja gwizada" ach te pudliszony maja w sobie to cos :eviltong:
kamaz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Gośka']Świeżo upieczony Champion Polski River of Love Lindeza, czyli Mafina:p Gosiu ponawiam gratulacje także na forum. Mafina prześlicznie się na tych fotkach prezentuje, wręcz prześlicznie!:loveu: I bardzo mi się podoba jej clipowa fryzurka- wiem,że w takiej bywa zawsze ale tu tak napuszona jest i tak ładnie wymodelingowana. Fajnie!K.
kamaz Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Gośka'] Gosiu to niby ta Twoją slabą cyfrówką tak wspaniale i ostro ruch uchwyciłaś???- w podobnej sytuacji moim aparatem zresztą pożyczanym od rodzicow osiągam tylko biegnące smugi..... oj, dobra cyfrówka nie jest zła Jaka godność osobistą i dostojeństwo ma w sobie Hrabia Ford-widać, że pochodzi z prawdziwej arystokracji. Prezentował się znakomicie tam na samym środeczku w idealnym ustawieniu.K.
.ania Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :Rose: OGROMNE GRATULACJE:Rose: Fordzik to naprawdę fantastyczny pudel z wielką klasą :) :laola:
Betti Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Gośka']Świeżo upieczony Champion Polski River of Love Lindeza, czyli Mafina:p :loveu::loveu::loveu:
Gośka Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Dziewczyny dzięki za gratulacje:p Kamaz no tak to zdjęcia moją cyfrówką, tyle tylko że nie wiem jak to jest, ale jak ja robię zdjęcia to wychodzą właśnie zamazane ciemne smugi, a jak robi mój mąż to ostre i doświetlone:razz: Chociaż czarne psy powychodziły zupełnie niewyraźnie.
Recommended Posts