ALMA2 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Witam serdecznie. Jak miło zobaczyć i pochwalić się :lol: swoim ukochanym dzieckiem na forum. Pierwsze dwa zdjęcia są z tego roku. Suzetka jest na nich ze swoim ulubionym kolegą - Dropem. Na pierwszym zdjeciu Drop ma patyk, w pewnym monecie te dwa psy zrównają się i Drop odda patyk Suzecie i to ona później będzie przed nim uciekać. Drugie zdjęcie to oczywiście szalony taniec tej pary. Kolejne zdjęcia są z 2005roku. To oczywiście gonitywy i zmyłki. W zeszłym roku Suzetka bawiła się z małą Dżabą (Dżaba wyprowadziła się w październiku i było trochę smutno, ale los nam sprzyjał i w grudniu w parku pojawił się Drop). Ostatnie zdjecie to Suzetka z Neronem(brązowy). To jej opiekun, w parku Suzetka jest pod opieką Nerona, którego poznała jako pierwszego towarzysza do współnych spacerów, zabawi i nauki. (biegania bez smyczy i przybiegania jak :lol: kochana pani zawoła).
cAROL Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Mam dla was malutką zagadke-zgadnijcie kto to???? Zdjecie wykasowane! Przed umieszczeniem zdjec na Dogomanii, zapoznaj sie z Regulaminem Forum! Mod.
Sonya-Nero Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Sidney :lying::???: ta stopa z lewej stroby jest the best :p :razz:
cAROL Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 hahahaaha poznalaś po moim laczku i nóżce Sidney zyskał nową fryzurke ale nikomu sie nie podoba:placz: wiec chyba mu znów włoski zapuścimy
kamaz Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 cAROL napisał(a):Mam dla was malutką zagadke-zgadnijcie kto to???? Właśnie pokazywałam mojemu Taffikowi jak świetnie trzyma się i prezentuje jego dziadzio. Uważam, że wygląda nieźle- to akurat ładna wersja federała,bo znam wiele przykładów brzydkiego "proporcjowania" tej lini fryzury jednak od czasu poznania fryzury puppy clipp mam slabość ogromną właśnie do niej i uważam, że pudle bardzo w niej zyskują. Uściski i gratulacje za dzisiejsze wspaniale sukcesy.K.
Bubi Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Sisi 03 09 urodziła 5 szczeniaczków 3pieski i 2 suczki ,bardzo się z tego cieszymy
cAROL Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 GRATULACJE!!!!!!!:loveu: :lilangel: :smilecol: :Rose: :new-bday: :tort:
Marcin M Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Bubi prosze przyjąc moje najserdeczniejsze gratulaje z okazji narodzin maluszków - są fantastyczne :new-bday::tort::laola:. Mam nadzieję że na bieżąco będziesz nas uszczęśliwać nowymi fotkami maluszków.
Cheritka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Oj dawno tu nie zaglądaliśmy :roll: . Bardzo serdecznie gratulujemy wszystkim nowym MAMUSIĄ cudne dzieci :lol: :lol: :lol:
Gośka Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 A ja dzisiaj dostałam zdjęcia od wlaścicielki białasa :p Mafina ogląda wielgachnego kolegę z bezpiecznej odległości ;)
Gośka Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 I gościnnie brudasek Biluś już z mniej bezpiecznej odległości :lol:
Gośka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Madziu możesz gratulować;) Będziemy robić przedszkole pod ringiem, chociaż pewnie Twoje nie będzie się chciało bawić z takim gówniarzem (właściwie to mam nadzieję że to będzie wreszcie gówniara:lol:)
magda_u Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Oj Gosiu, ogromnie gratuluje! A odstep pomiedzy moim drugim a Twoim bedzie ok. 10 tygodni ;) Spodziewamy sie maluszka w grudniu.
Gośka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 SUPER!! Gratuluję :loveu: :loveu: :multi: :multi: To jednak będzie przedszkole :p No to za parę lat będziecie mieli fajnie, bo różnica wieku się wyrówna tak jak u moich chłopaków teraz:p
beta Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witam, A my chciałyśmy sie pochwalić naszą pierwszą wystawą. Była to Krajowa Wystawa Psów w Warszawie 09.09.2006. Załapałyśmy sie na ostani dzień klasy szczeniąt. A oto kilka zdjęć. Coffe Brown Teshiro -- jedyny średni pudel na wystawie. W sumie było ich 11. A dostałyśmy wybitnie obiecująca i poczkałyśmy na BIS Szczeniąt. Pobiegłyśmy i już wiem, że tłumek psów nie przeszkadza Kawowej.
velvia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Gratulacje Beta:multi: Udanego debiutu ,cieszy mnie jest nas coraz wiecej :cool2: średniaki znowu wracają na ringi. Fotki super prawie sami znajomi:loveu:
Guest Reyes Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='beta'] . Widze że jesteśmy z tej samej sekty:evil_lol: (kliker)
.ania Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziękuję za śliczne zdjęcie :loveu: GRATULACJE DEBIUTU, szkoda że nie wiedziałam że ta czekoladka to nasze polski cudeńko bo podeszłabym porozmawiac, no ale nic jeszcze dużo wystaw przed nami. Ania.
Recommended Posts