Jump to content
Dogomania

Galeria pudli (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie.
Jak miło zobaczyć i pochwalić się :lol: swoim ukochanym dzieckiem na forum.
Pierwsze dwa zdjęcia są z tego roku. Suzetka jest na nich ze swoim ulubionym kolegą - Dropem. Na pierwszym zdjeciu Drop ma patyk, w pewnym monecie te dwa psy zrównają się i Drop odda patyk Suzecie i to ona później będzie przed nim uciekać.
Drugie zdjęcie to oczywiście szalony taniec tej pary.

Kolejne zdjęcia są z 2005roku. To oczywiście gonitywy i zmyłki. W zeszłym roku Suzetka bawiła się z małą Dżabą (Dżaba wyprowadziła się w październiku i było trochę smutno, ale los nam sprzyjał i w grudniu w parku pojawił się Drop).

Ostatnie zdjecie to Suzetka z Neronem(brązowy). To jej opiekun, w parku Suzetka jest pod opieką Nerona, którego poznała jako pierwszego towarzysza do współnych spacerów, zabawi i nauki. (biegania bez smyczy i przybiegania jak :lol: kochana pani zawoła).

Posted

Mam dla was malutką zagadke-zgadnijcie kto to????

Zdjecie wykasowane! Przed umieszczeniem zdjec na Dogomanii, zapoznaj sie z Regulaminem Forum!

Mod.

Posted

hahahaaha poznalaś po moim laczku i nóżce
Sidney zyskał nową fryzurke ale nikomu sie nie podoba:placz: wiec chyba mu znów włoski zapuścimy

Posted

cAROL napisał(a):
Mam dla was malutką zagadke-zgadnijcie kto to????
Właśnie pokazywałam mojemu Taffikowi jak świetnie trzyma się i prezentuje jego dziadzio. Uważam, że wygląda nieźle- to akurat ładna wersja federała,bo znam wiele przykładów brzydkiego "proporcjowania" tej lini fryzury jednak od czasu poznania fryzury puppy clipp mam slabość ogromną właśnie do niej i uważam, że pudle bardzo w niej zyskują. Uściski i gratulacje za dzisiejsze wspaniale sukcesy.K.

Posted

Bubi prosze przyjąc moje najserdeczniejsze gratulaje z okazji narodzin maluszków - są fantastyczne :new-bday::tort::laola:. Mam nadzieję że na bieżąco będziesz nas uszczęśliwać nowymi fotkami maluszków.

Posted

Madziu możesz gratulować;) Będziemy robić przedszkole pod ringiem, chociaż pewnie Twoje nie będzie się chciało bawić z takim gówniarzem (właściwie to mam nadzieję że to będzie wreszcie gówniara:lol:)

Posted

SUPER!! Gratuluję :loveu: :loveu: :multi: :multi: To jednak będzie przedszkole :p
No to za parę lat będziecie mieli fajnie, bo różnica wieku się wyrówna tak jak u moich chłopaków teraz:p

Posted

Witam,
A my chciałyśmy sie pochwalić naszą pierwszą wystawą. Była to Krajowa Wystawa Psów w Warszawie 09.09.2006. Załapałyśmy sie na ostani dzień klasy szczeniąt.
A oto kilka zdjęć. Coffe Brown Teshiro -- jedyny średni pudel na wystawie.
W sumie było ich 11.

A dostałyśmy wybitnie obiecująca i poczkałyśmy na BIS Szczeniąt.

Pobiegłyśmy i już wiem, że tłumek psów nie przeszkadza Kawowej.

Posted

Gratulacje Beta:multi: Udanego debiutu ,cieszy mnie jest nas coraz
wiecej :cool2: średniaki znowu wracają na ringi.
Fotki super prawie sami znajomi:loveu:

Posted

[quote name='beta']

.
Widze że jesteśmy z tej samej sekty:evil_lol: (kliker)

Posted

Dziękuję za śliczne zdjęcie :loveu:

GRATULACJE DEBIUTU, szkoda że nie wiedziałam że ta czekoladka to nasze polski cudeńko bo podeszłabym porozmawiac, no ale nic jeszcze dużo wystaw przed nami.
Ania.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...