olaglowka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Widzisz velvia ja choc bylam na tej wystawie to w niedziele widzialam Ciebie a w sobote zdaazylam i dokladnie widzialam miniatury czarne a w sobote juz sie zaczelo na sredniakach ale wogule nie widzialamm duzych ani toy :(
.ania Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Velvia, jeszcze raz ogromne gratulacje :) mam chyba z 60 zdjęc dużych pudli, ale musicie uzbroic się w cierpliwośc bo zanim to wszystko obrobię i pozmniejszam to chwile potrwa :roll: ANIA
velvia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='-Magda-']Velvia, jeszcze raz ogromne gratulacje :) mam chyba z 60 zdjęc dużych pudli, ale musicie uzbroic się w cierpliwośc bo zanim to wszystko obrobię i pozmniejszam to chwile potrwa :roll: ANIA to super jak sama widziałaś ja też mam prawie same duże,i oczywiście dzięki Ani średnie morelowe:loveu:
velvia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Szkoda że nie mogłaś tego sama zobaczyć dużaki to naprawdę "poezja":cool2:
Sonya-Nero Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ewelinaa napisał(a):Kolejne dwa pudelki na podium !!!!! Rzeszów ( występowało trzech przedstawicieli Gr IX - 2 pudle i nagi grzywacz) BOG I - grzywacz BOG II - pudel toy BOG III - wnuczka Chanelki - ARABELLA Złoty Klejnot Gratulujemy wygranych fotki nieco póxniej Pozdrawiam ! Dziękujemy za gratulacje i ... gratulacje za udane występy ;) :klacz: Na finały grupy IX stawiło się tylko trzech przestawicieli, bo P. Junikiewicz posędziowała dość ostro i nie szafowała BOBami ;) . A ten pudel toy to nasza Poleczka :multi: , jeszcze jako miniaturka ;)
Sonya-Nero Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 fotorelacja z Bratysławy jest już na Planet Poodle http://www.planetpoodle.de/results.php szczególne gratulacje dla naszego przyrodniego braciszka Kroshki Brad Pitt za BIS na sobotniej wystawie :laola:
Guest Reyes Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Sonya-Nero napisał(a):Dziękujemy za gratulacje i ... A ten pudel toy to nasza Poleczka :multi: , jeszcze jako miniaturka ;) :multi: Gratulacje kochani :multi:
.ania Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 BRATYSLAVA 19.08.2006r Federico Fellini Marco Bohemica
.ania Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 FEDERICO FELLINI I PRINCE OF BLACK MISTRAL RICK CANMOY'S WHITE PASHA CACIB CACIB I RES.CACIB
Recommended Posts