Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="7"]W :multi: I :multi: T :multi: A :multi: M :multi: Y :multi: !

Mam nadzieje, że Pani Sabinka już dzisiaj zaloguje się na Dogomanię :multi:

:smilecol: :BIG: :laola: :Rose:

Posted

Sabinko nawet nie wiesz jak się cieszymy, że jesteś w domku.
Odkąd trafiłaś do szpitala siedzimy tu jak an szpilkach. CO dziennie czekaliśmy na wieści od Twojej córy. Oj co my tu mieliśmy. Teraz jesteś w domku, wracaj szybko do zdrowia. Mamy nadzieje, że teraz już wszytsko będzie w porządku.:p

Posted

Jestem w domu. Słabo jeszcze chodzę, bo jednak leżałam 2 mies. ale dorwałam sie do komputera. Przede wszystkim muszę powiedzieć, że jestem wstrząśnięta. Akcja z krwią i to morze prześlicznych kartek. Moi najdrożsi przyjaciele, moge tak powiedzieć, bo własnie tyle serca i przyjaźni od Was doznałam. Ja nigdy w całym życiu nie dostałam tylu kartek. Wszystkie piękne, a niektóre wykonane własnoręcznie, to po prostu dziełka artystyczne. Wiecie, jak takie objawy życzliwości ( to za mało powiedziane) grzeją człowieka i pomimo, że ma się poczucie, że sie z pewnością nie zasłużyło, to tak słodko i dobrze mimo tych koszmarów na OIOMIE. Nie chce wymieniać po kolei, zdaje sie , że Justyna już trochę pisała, ale po prostu dziekuję Wam najpiękniej jak potrafie, a koniczynki od jednej z Was będę nosić zawsze przy sobie.
Będę teraz w domu, ale niestety czeka mnie jeszcze cala seria wypraw do inst. onkologii. Niewesoło to wzystko wygląda. ale nie najgorzej, więc trzymajcie jeszcze kciuki bardzo prosze.
Zwierzęta powitały mnie tak sobie. Obco pachniałam, poza tym ledwo żyja z tego upału. Ale Carunio przypomniał sobie, że u pańci leży sie w nogach łóżka, Sabie bardzo podobały sie moje szpitalne kapcie i ciągle mi je przynosi , mówiąc "wstawaj". Reszta zwierzaków poukrywana w chłodniejszych miejscach, podobno przesypia upały.
Na razie tyle. Dałam znak , ze żyję i zamierzam trzymać sie ile moge ...............

Posted

Myśle że karteczki bedą jeszcze nadchodzic:cool3: :cool3:
Witamy z powrotem!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
jeszcze raz wszystkiego najlepszego,duzo zdrówka!!!!

Posted

Witaj Sabinko! :multi: Jak dobrze, że już jesteś! :buzi: Oczywiście trzymam kciuki za dalszą kurację, musisz być zdrowa! Bardzo, bardzo mi ciebie brakowało!

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
: * Fajnie, że już jesteś!!! * :
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Hania']Mam taka propozycję:

Jutro o godz 12 zmówmy wszyscy "Zdrowaś Mario" i "Pod Twoją Obronę" z prośbą o zdrowie dla Sabinki.
Haniu i Beo - Justyna powtórzyła mi treść tych właśnie postów, ale dopiero je teraz znalazłam. MOJE KOCHANE,Drogie bratnie dusze nie tylko raz , bardzo, bardzo mi to potrzebne, przecież wiecie, wiec jak tylko bedziecie miały okazję, czesto, jak najczęściej.............i dziękuję

Posted

Sabinko , ze wzruszeniem przeczytałam Twoje słowa .Czekaliśmy tu Wszyscy na Ciebie , bo wiedzieliśmy ,że do nas wrócisz .Teraz razem będziemy prosić Opatrzność o dalsze Błogosławieństwo dla Ciebie o jak najszybsze pełne wyzdrowienie .Wiem ze sporo ciężkich chwil jeszcze przed Tobą ale jesteś kochana , dzielna i Wszystkim potrzebna;).
Brak po prostu mi słów by napisać jak bardzo się cieszę Twoim powrotem :loveu:

Posted

Kochana Sabinko!
W każdej modlitwie będę o Tobie pamiętać , masz to jak u mnie !!!
A na pocieszenie Ci powiem /choć niechętnie wogóle o tym mówię / , że ja 4 lata temu ptrzechodziłam to co Ty teraz , więc doskonale Cię rozumiem . Jestem dwa razy w roku w kontroli w I.O. w Gliwicach i jest dobrze.Nie powiem żebym te wizyty lubiła i żebym się nie bała jak już tam jadę. Ale robię bez szemrania wszystkie badania które mi każą i mam nadzieję , że już tak pozostanie.
Jeszcze raz z całego serca życzę Ci zdrowia i trzymaj się , MYŚL POZYTYWNIE, to bardzo pomaga!
Ściskam i pozdrawiam
Anula

Posted

[quote name='Sabina1'] MOJE KOCHANE,Drogie bratnie dusze nie tylko raz , bardzo, bardzo mi to potrzebne, przecież wiecie, wiec jak tylko bedziecie miały okazję, czesto, jak najczęściej.............i dziękuję

Przecież wiesz....

I coś specjalnego, żeby łatwiej Ci było do zdrowia wracać. Musisz szybko wyzdrowieć, żeby przyjechać je zobaczyć: