Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 supergoga napisał(a):I nie ma mojej dużej ciałej koperty - nadawcę napisałam, :-( Przyszła dziś Twoja wielka koperta z Poznania!!!:multi: Quote
Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Reasumując: Dziś przyszły trzy przesyłki: 32. Koperta od diabełkowej 33. Koperta od Supergogi 34. Pocztówka od Toski, Tosia i Tofcia z Krakowa Wg. lekarza, piątkowy wypis ze szpitala Sabiny1 jest nadal aktualny. Tak więc, jeśli jutro wszystko będzie dobrze... Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 HebaNova napisał(a):moja wrzucona w poniedziałek, taka z owieczkami na odmianę :cool3: Hebanova, Twoja kartka z owieczkami przyszła wczoraj - dziś ją pokazałam mamie razem z pocztówką od Vogue. Quote
diabelkowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 JUUPI!! wreszcie moja doszla :DDD wiem to nie przypomina lapek ale mam nadzieje ze Sabinka sie ucieszy/ucieszyla z tych moich bazgrolkow i tych ehm "rysunkow"(?!) taaak sie ciesze ze wreszcie doszly :D Quote
Liliana Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 diabelkowa napisał(a):JUUPI!! wreszcie moja doszla :DDD wiem to nie przypomina lapek ale mam nadzieje ze Sabinka sie ucieszy/ucieszyla z tych moich bazgrolkow i tych ehm "rysunkow"(?!) taaak sie ciesze ze wreszcie doszly :D Jutro przekażę Sabinie Twoją kartkę. Quote
diabelkowa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 tylko prosze sie niesmiac ... staralam sie cos ladnie narysowac ale to ze nie wyszlo to inna sprawa :P tekst tez troche glupkowaty ale ja tak mam jak sie za bardzo staram ... Quote
bea100 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Liliana napisał(a): .... Wg. lekarza, piątkowy wypis ze szpitala Sabiny1 jest nadal aktualny. Tak więc, jeśli jutro wszystko będzie dobrze... ... :multi: jeju, będzie dobrze bo dobrze być MUSI, Justynko maluj transparent :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień :kciuki: Sabinka do nas musi wrocic :multi: A co do naszej karteczki... Ojj... Trzeba bylo priorytetem ją wysłać wrrr, moja juz tydzien idzie. Brzydka ;-) Quote
Ulka18 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 juz JUTRO nasza Sabinka bedzie w domku...ciekawe jak Ja przywitaja zwierzaki? Chyba oszaleja ze szczescia, ze Pancia wrocila :p Sabinko, czekamy na Ciebie i na pierwszy post po powrocie :p Quote
MoniŚ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Juuuupi! :multi: Mam nadzieje, że jutro już zaloguje się na Dogomanię :loveu: Quote
supergoga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Czekamy i bardzi się cieszymy. A ja się ciesze że karteczka dotarła Hurra. I zanim Sabinka przestudiuje te wszystkie karteczki, wysłucha skarg i zażaleń od listonosza, ilez to się musiał nadźwigac - to wieczór będzie :lol: Quote
Koma Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Bardzo się cieszę! :multi: Sabinko wracaj do nas :kciuki: Quote
bea100 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 MoniŚ napisał(a):... Mam nadzieje, że jutro już zaloguje się na Dogomanię :loveu: No może...:loveu: Quote
JinnyAl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 diabelkowa napisał(a):No chce Cie wreszcie poznac :] Ja też!!:loveu: Quote
Liliana Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Witajcie, Piszę późno, bo musiałam wysprzątać mieszkanie na powrót Sabiny1:evil_lol: Przyszły jeszcze trzy kartki: 35. Kartka od Goni z Rzeszowa 36. Biała koperta od Grażyny F-S z Gliwic 37. Żółta koperta od "Gosiek" z Warszawy Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 no proszę - jestem w szoku.. poczta sie chyba postarała i karteczka dość szybko doszła.... choć jeśli spojrzeć na to że miała niedaleko to sama nie wiem czy szybko dotarła :evil_lol: Cudownie że Sabinka juz dzis bedzie w domku :multi: bo nie da sie zaprzeczyc że.... w domku najlepiej :p Quote
AgaiTheta Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jejku wczorajsze jutro to dzisiaj dziś:multi: Kochani a może każdy jakieś powitanie napisze, powitalne zdjęcie czy bannerek... :sweetCyb: :Rose: Witaj Sabino1 :Rose::sweetCyb: :Dog_run: Quote
Mokka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Banerków nie umiem tworzyć, ale parę emotikonek wrzucam bez trudu :evil_lol: SABINKO KOCHANA - WITAJ Z POWROTEM W GRONIE DOGOMANIAKÓW :buzi: :cunao: :laola: :tort: :buzi: Quote
diabelkowa Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Witamy Cie Sabinko!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :cool2: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :bday: :bday: :laola: Nareszcie z powrotem na Dogo :] Quote
anula1959 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 :laola: :BIG: :Rose: :Rose: :Rose: Witaj w domku Sabinko i szybciutko wracaj do nas na dogomanię !!!!! Wszyscy bardzo za Tobą tęsknili!!!! Quote
bea100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [SIZE=4]WITAJ W DOMU I WŚRÓD SWOICH NASZA SABINO1:calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: .............!!!!! Quote
Recommended Posts