Evelina Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To co ???? Banerek trzeba zrobic ? Akcja - kartka dla Sabinki :lol: Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Evelina napisał(a):To co ???? Banerek trzeba zrobic ? Akcja - kartka dla Sabinki :lol: to mi się kojarzy z filmem, który (chyba) wczoraj ogladałam o wysyłaniu kartek dla chorego ;) Quote
Evelina Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bodziulka napisał(a):to mi się kojarzy z filmem, który (chyba) wczoraj ogladałam o wysyłaniu kartek dla chorego ;)A jak sie kojarzy ? Bo ja nie widzialam tego filmu :oops: Quote
BeataSabra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 poproszę o adres wyślę kartkę z życzeniami pozdrawiam i cieszę się że jest lepiej. Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Evelina napisał(a):A jak sie kojarzy ? Bo ja nie widzialam tego filmu :oops: tak ogólnie (tzn pozytywnie oczywiście) - tam był chory (nieuleczalnie)chłopiec, który miał marzenie, żeby pobić rekord Guinessa (tak to się pisze?) w ilości otrzymanych kartek - udało mu się (otrzymał jakieś 350mln) i wyzdrowiał :razz: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ja też poproszę o adres do Sabinki :) Wyślemy z radością kartke :) :loveu: Quote
bea100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Evelina napisał(a):To co ???? Banerek trzeba zrobic ? Akcja - kartka dla Sabinki :lol: Jasne szefowo :loveu: , do roboty,,,:multi: Już wysłałam (do tej chwili) 5 pw z adresem...hehehe rozwija mi się prywatna korespondencja jak rozmaryn :lol: Jutro (znowu do 21 jestem w pracy:mad: ) ale potem obiecuję odp. na wszystkie pw (możecie też wysyłać pw po adresik do Hani). Taka karteczka to cudowna rzecz :p Agga; no i zobacz jak ,,narozrabiałaś" ;) Quote
Liliana Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dobry wieczór, Melduję że dostałam dziś trzy zaświadczenia w jednej kopercie od Pawła W., Michała S. i Dominika M. BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do Sabiny - na razie bez zmian. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bea ja tez prosze o adres :lol: I tak na dobra sprawę, to tą karte mogę zanieśc do domu Sabiny osobiscie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bea ja też poprosze, zaraz nad morze jade (za tydzień) więc od razu jakąś widokówke najładniejszą jaką znajde wyśle :loveu: Quote
Maga100 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PIKA']Bea ja tez prosze o adres :lol: I tak na dobra sprawę, to tą karte mogę zanieśc do domu Sabiny osobiscie :evil_lol: a to gdzieś blisko nas? Quote
aga1215 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='bea100']Cytat: Napisał(a) Evelina To co ???? Banerek trzeba zrobic ? Akcja - kartka dla Sabinki :lol: Jasne szefowo :loveu: , do roboty,,,:multi: Już wysłałam (do tej chwili) 5 pw z adresem...hehehe rozwija mi się prywatna korespondencja jak rozmaryn :lol: Jutro (znowu do 21 jestem w pracy:mad: ) ale potem obiecuję odp. na wszystkie pw (możecie też wysyłać pw po adresik do Hani). Taka karteczka to cudowna rzecz :p Agga; no i zobacz jak ,,narozrabiałaś" ;-) Bea100 - jeżeli możesz, przesli ten adres na moje pw :multi: Quote
ASICA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 o rany a ja skasowałam sms-a z adresem :placz: Bea prześlij mi prosze jeszcze raz:cool3: Quote
AgaiTheta Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ja też chcę wysłać, ja też :razz: Wieczorkiem zrobię specjalną kartkę - tylko Sabinkową. Jak się spodoba to porozsyłam, wpiszecie życzenia i poślecie od siebie. Poproszę adres na pw :) Quote
bea100 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 PIKA napisał(a):Bea ja tez prosze o adres :lol: I tak na dobra sprawę, to tą karte mogę zanieśc do domu Sabiny osobiscie :evil_lol: Tutaj chodzi o to, że każda karteczka taka przez pocztę...ma magiczną MOC :p Justynko; tylko nas nie wydaj (niech to będzie taka powitalna niespodzianka jak już Sabina1 wróci do domu:razz: ) Kolejne 3 osoby wzięły adres (to już 8) Quote
bea100 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 już mam /na teraz/razem 14 wysłanych adresów :multi: Evelina: kapitalny bannerek :loveu: A ja wymyśliłam zdjęcie swoich ogarzyc w plenerze i podpisałam jak karteczkę :p Quote
tajdzi Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Agga']Pika wysłałam kartkę z zyczeniami powrótu do zdrowia od dogomaniaków. A jak udało Ci się podpisać nickami wszystkich dogomaniaków? ;) Bardzo się cieszę, że jest lepiej!!! :) Sabinko, szybciusio do zdrowia wracaj!!! Quote
bea100 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No, odłączam się teraz z netu (do wieczora), piszcie po adres do Hani...:p Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Poproszę o adres :) Wyślę do Sabinki, w sumie to może powinnam mówić do Pani Sabinki :evil_lol: Quote
LAZY Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ja też wyślę. Jednak ciekawe pomysły macie kobitki. Poprosze o adres. Quote
KropkaKropka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Proszę o adresik :lol: też chce wysłać :razz: Quote
Agga Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hihihi no widze, że nieżle naraozrabiałąm. Lawina kartek ruszyła!!!!!!!!!:lol: Nawet nie wiedziałąm, że to tak się potoczy. A co do tego czy na kartce zmieścili mi sie wszyscy dogomaniacy to powiem, żeTAK!!!!!! :evil_lol: Bo Agga jest bardzo zdolna!!! Quote
Bodziulka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 czy ta kartka jest wielkości pokoju, czy to po prostu wydruk faksu :evil_lol: ja zaraz się wybieram na pocztę, każę im dostarczyć na jutro, bo jak nie :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts