KUMPELka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mmbbaj napisał(a):Magda!!!!!!!!!!! Nooooo! Co za wieści!:lol::lol::lol: Będzie serdecznie gratuluję! :oops: :oops: :oops: :oops: aż się zawstydziłam :p Dziękujemy:oops: Quote
Sabina1 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 MAGDA !!!!!!!!!!! Nie chciałam pytać, ale od czasu twojego pw ciekawość mnie żarła okropna , bo nie wiedziałam czy to sa plany, czy już rzeczywistość. No, to coś wspaniałego :multi: :multi: :multi: I sobie krzyknę jak Kazio : Yes ! Yes ! Yes! Quote
Sabina1 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a): PIKA - dziękuje bardzo, po życzeniach od Ziutka, poczułam sie kobietą :evil_lol: MAŁGORZATKO, Dzień dobry ! Mam nadzieję, że dzisiaj też będą nowe artystyczne portreciki Hubercika ? Quote
KUMPELka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Sabina1 napisał(a):MAGDA !!!!!!!!!!! Nie chciałam pytać, ale od czasu twojego pw ciekawość mnie żarła okropna , bo nie wiedziałam czy to sa plany, czy już rzeczywistość. No, to coś wspaniałego :multi: :multi: :multi: I sobie krzyknę jak Kazio : Yes ! Yes ! Yes! Wiesz (z własnego doświadczenia :p ), najpierw są plany, potem ...ciężka :crazyeye: (ale jakże przyjemna :cool3: ) praca a potem długie oczekiwanie :multi: :kiss_2: Quote
Sabina1 Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Wiesz Magda....z tymi planami.......no cóż....niektórzy planują....Tak samo z tą pracą, masz rację, wręcz zniewalająco przyjemna, ale czy ciężka ????????? Quote
KUMPELka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Sabina1 napisał(a):MAŁGORZATKO, Dzień dobry ! Mam nadzieję, że dzisiaj też będą nowe artystyczne portreciki Hubercika ? Oj tak - ja też czekam Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Sabina1 napisał(a): MAŁGORZATKO, Dzień dobry ! Mam nadzieję, że dzisiaj też będą nowe artystyczne portreciki Hubercika ? KUMPELka napisał(a):Oj tak - ja też czekam Oj chyba nie...:shake: Nie mam dziś ani humoru ani weny...:roll: Quote
Sabina1 Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Tak mnie czarują te Wasze "przeróbki", że też coś upaćkałam. Zupełnie nie mam polotu, ale samo zajęcie jest strasznie ciekawe i wciąga, Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Sabina1 napisał(a): Tak mnie czarują te Wasze "przeróbki", że też coś upaćkałam. Zupełnie nie mam polotu, ale samo zajęcie jest strasznie ciekawe i wciąga, Ja nie mogę!!!!!!!!!!:roflt::roflt::roflt:wszyscy się biorą za przeróbeczki! :sweetCyb: Sabinko super!:lol: A jak ślicznie ramkę zrobiłaś!!!!:multi: I z obrazkiem sobie świetnie poradziłaś! Zobaczysz jak cię to wciągnie :evil_lol: Już się nie mogę doczekać nowych! Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Sabina1 napisał(a): Trzeba jednak najpierw mieć porządne zdjęcia. Wcale nie! Ja te przeróbki z Bajankiem i Dunią robiłam ze zdjęć o bardzo złej jakości! I pamiętaj, że możesz sobie wykadrować fragment ze zdjęcia, jeśli całe ci nie pasuje :lol: Powodzenia! Acha! A jak się kadruje to pisałam ci już wcześniej;) Quote
asher Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja nie widzę foty :placz: Tylko komunikat "Hotlinking has been disabled from this domain" :placz: I żółta żabę zachwalającą, jaka to ona świetna :placz: Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 asher napisał(a):A ja nie widzę foty :placz: Tylko komunikat "Hotlinking has been disabled from this domain" :placz: I żółta żabę zachwalającą, jaka to ona świetna :placz: A ja widzę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:musisz sobie coś w kompie naprawić :comp26: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 asher napisał(a):A ja nie widzę foty :placz: Tylko komunikat "Hotlinking has been disabled from this domain" :placz: I żółta żabę zachwalającą, jaka to ona świetna :placz: jaką znowu żabę? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 PIKA napisał(a):jaką znowu żabę? :crazyeye: może Asher coś...ten...:drinking: Quote
Sabina1 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 O! wpadłam sobie na chwilę, a widzę, że tu sie rozwija jakiś wątek o żabach :lol: Mówicie, że na poprzedniej stronie są? Quote
asher Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Oooo, już widzę :sweetCyb: A żabę naprawdę widziałam :angryy: Tę z Imageshack. Siedziała i kumkała, jaka to ona wspaniała :angryy: Quote
Sabina1 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 asher napisał(a):A żabę naprawdę widziałam :angryy: . Siedziała i kumkała, jaka to ona wspaniała :angryy: To byłam JA Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Sabina1 napisał(a):To byłam JASprzed pocałunku? :lol: Quote
Sabina1 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Albo pocałunek był zfelerowany, albo królewicz nieczystej krwi, bo niewiele zmieniłam wygląd "po" :mad: Poza tym Asherku, w żadnej wersji bajki nie było, że żaba po transformacji zmieniła charakter. Mowa była co najwyżej o zmianie powierzchowności.:lol: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Sabina1 napisał(a): Poza tym Asherku, w żadnej wersji bajki nie było, że żaba po transformacji zmieniła charakter To żaba ma charakter? :confused:...a jaki?:cool3: Quote
Sabina1 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Ma charakte. Zaczaja się pod kamieniami, pluje, gada z kumoszkami całe wieczory i rechocze z byle czego.:diabloti: Quote
asher Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Sabina, ta żaba, którą widziałam, była zarozumiałą chwalipietą. Ty mi na taką nie wyglądasz :shake: Czyżby Dr Jeckyll i Pani Hyde? :diabloti: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Sabina1 napisał(a):Ma charakte. Zaczaja się pod kamieniami, pluje, gada z kumoszkami całe wieczory i rechocze z byle czego.:diabloti: To ty też zaczajasz się pod kamieniami i plujesz????:crazyeye:............ Quote
Recommended Posts