Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda!!!!!!!!!!! Nooooo! Co za wieści!:lol::lol::lol: Będzie serdecznie gratuluję!

:oops: :oops: :oops: :oops: aż się zawstydziłam :p Dziękujemy:oops:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAGDA !!!!!!!!!!!
Nie chciałam pytać, ale od czasu twojego pw ciekawość mnie żarła okropna , bo nie wiedziałam czy to sa plany, czy już rzeczywistość. No, to coś wspaniałego :multi: :multi: :multi:
I sobie krzyknę jak Kazio : Yes ! Yes ! Yes!

Posted

PIKA napisał(a):

PIKA - dziękuje bardzo, po życzeniach od Ziutka, poczułam sie kobietą :evil_lol:
MAŁGORZATKO, Dzień dobry ! Mam nadzieję, że dzisiaj też będą nowe artystyczne portreciki Hubercika ?

Posted

Sabina1 napisał(a):
MAGDA !!!!!!!!!!!
Nie chciałam pytać, ale od czasu twojego pw ciekawość mnie żarła okropna , bo nie wiedziałam czy to sa plany, czy już rzeczywistość. No, to coś wspaniałego :multi: :multi: :multi:
I sobie krzyknę jak Kazio : Yes ! Yes ! Yes!

Wiesz (z własnego doświadczenia :p ), najpierw są plany, potem ...ciężka :crazyeye: (ale jakże przyjemna :cool3: ) praca a potem długie oczekiwanie :multi:

:kiss_2:

Posted

Wiesz Magda....z tymi planami.......no cóż....niektórzy planują....Tak samo z tą pracą, masz rację, wręcz zniewalająco przyjemna, ale czy ciężka ?????????

Posted

Sabina1 napisał(a):

MAŁGORZATKO, Dzień dobry ! Mam nadzieję, że dzisiaj też będą nowe artystyczne portreciki Hubercika ?

KUMPELka napisał(a):
Oj tak - ja też czekam

Oj chyba nie...:shake: Nie mam dziś ani humoru ani weny...:roll:

Posted

Sabina1 napisał(a):

Tak mnie czarują te Wasze "przeróbki", że też coś upaćkałam. Zupełnie nie mam polotu, ale samo zajęcie jest strasznie ciekawe i wciąga,

Ja nie mogę!!!!!!!!!!:roflt::roflt::roflt:wszyscy się biorą za przeróbeczki! :sweetCyb: Sabinko super!:lol: A jak ślicznie ramkę zrobiłaś!!!!:multi: I z obrazkiem sobie świetnie poradziłaś! Zobaczysz jak cię to wciągnie :evil_lol: Już się nie mogę doczekać nowych!

Posted

Sabina1 napisał(a):
Trzeba jednak najpierw mieć porządne zdjęcia.

Wcale nie! Ja te przeróbki z Bajankiem i Dunią robiłam ze zdjęć o bardzo złej jakości! I pamiętaj, że możesz sobie wykadrować fragment ze zdjęcia, jeśli całe ci nie pasuje :lol: Powodzenia!
Acha! A jak się kadruje to pisałam ci już wcześniej;)

Posted

A ja nie widzę foty :placz: Tylko komunikat "Hotlinking has been disabled from this domain" :placz: I żółta żabę zachwalającą, jaka to ona świetna :placz:

Posted

asher napisał(a):
A ja nie widzę foty :placz: Tylko komunikat "Hotlinking has been disabled from this domain" :placz: I żółta żabę zachwalającą, jaka to ona świetna :placz:

A ja widzę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:musisz sobie coś w kompie naprawić :comp26:

Posted

asher napisał(a):

jaką znowu żabę? :crazyeye:

Posted

Albo pocałunek był zfelerowany, albo królewicz nieczystej krwi, bo niewiele zmieniłam wygląd "po" :mad: Poza tym Asherku, w żadnej wersji bajki nie było, że żaba po transformacji zmieniła charakter. Mowa była co najwyżej o zmianie powierzchowności.:lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Poza tym Asherku, w żadnej wersji bajki nie było, że żaba po transformacji zmieniła charakter

To żaba ma charakter? :confused:...a jaki?:cool3:

Posted

Sabina, ta żaba, którą widziałam, była zarozumiałą chwalipietą. Ty mi na taką nie wyglądasz :shake:
Czyżby Dr Jeckyll i Pani Hyde? :diabloti:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ma charakte. Zaczaja się pod kamieniami, pluje, gada z kumoszkami całe wieczory i rechocze z byle czego.:diabloti:

To ty też zaczajasz się pod kamieniami i plujesz????:crazyeye:............