Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie. Własciwie apetyt też ma, tylko nie chciała Acany, więc ja myślałam, że to grymasy i nic innego nie dawałam. Dzisiaj Mera Dog zjadła chętnie, ale po jakimś czasie zwymiotowała całą. Biegunki nie ma.

Posted

Trzymaj się Sabinko - wiem co to chory pies :-( :kciuki: dobrze będzie :kciuki:
teżmyślę, że coś ma na żołądku - może ugotuj jej lekkiego jedzonka - takie ryż+jarzyny +mięsko...

Posted

A własnie, ze zapomniałaś:mad: ale ja rozumiem, mnie tez ciąża Piki podekscytowała. cos fantastycznego, jak się usmiałam. cudowne jesteście dziewczyny:multi: :multi: :multi:
Nie byłam u żadnego weta. Sabuńka ma żołądek w porządku, je normalnie, nie wymiotuje. Natomiast u nas jest tragedia z ta sola na chodnikach i schodach. nawet jak myję łapeczki, to i tak je liża.

Posted

[quote name='Sabina1']A własnie, ze zapomniałaś:mad: ale ja rozumiem, mnie tez ciąża Piki podekscytowała. cos fantastycznego, jak się usmiałam. cudowne jesteście dziewczyny:multi: :multi: :multi:
Nie byłam u żadnego weta. Sabuńka ma żołądek w porządku, je normalnie, nie wymiotuje. Natomiast u nas jest tragedia z ta sola na chodnikach i schodach. nawet jak myję łapeczki, to i tak je liża.

No to dobrze, że z Sabunią OK! Myślę, że to przez to jedzenie śniegu. Sabinko, z tą solą to i u nas tragedia bo solą wszędzie!:angryy:Staramy się chodzić jak najwięcej po śniegu, a nie po brei solnej, ale i tak nie da się całkiem uniknąć, a ja zaczęłam Bajanowi smarować łapki linomagiem, tylko on to też liże...:roll: Teraz byłam z nim na spacerze i MATKO jak ja zmarzłam! Bajanowi marzną łapki :placz:, ale skubany do domu jeszcze nie chciał wracać!:lol: Oczywiście wiem, że nie marzłby tak gdyby mógł biegać, ale tu u nas kompletnie nie ma takiego miejsca gdzie mogłabym go bezpiecznie puścić!:angryy: Chodzi mi o ruch uliczny. Nie wiem jak to wytrzymamy bo właśnie słyszałam, że takie mrozy utrzymają się do połowy przyszłego tygodnia!:roll:
Sabinko, a jak ty sobie teraz radzisz przy tych mrozach? Bo przeta ty 3 razy wychodzisz na spacer...:shock:

Posted

Ufff, cieszę się, że Saba zdrowa :)
A sól na chodnikach - faktycznie tragedia :shake: Skoro nawet moja gruboskórna Sabina to odczuwa... I ten mróz! Brrrr :shake: Dobrze, że nam po dzisiejszym zabiegu na razie odpadają długie spacery, mam wymówkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Takie śliczności przyjechały do nas wczoraj w gości :

Szpic mazowiecki biszkoptowy :lol:
ale masz ślicznego gościa -czy Twoje psiaki też są gościnne???

Posted

Przyszedł mi do głowy pewien pomysł związany ze starym Jagulkiem.
Niedawno dostałam w precencie książkę pt. "Nowoczesne szkolenie psów tropiących" - Bogusława Górnego. Ja miałam już tę książkę. W związku z tym jedną mam na zbyciu . Pierwszej osobie , która odgadnie tytuł książki i nazwisko autora,na podstawie poniższego cytatu, wysyłam natychmiast książkę o szkoleniu jako nagrodę konkursową :lol:

" Cesi przeszkadzał Jagulek, którego Anielka puściła, gdyż warczał na nią (warczał na wszystko, co nie było Cesią)........"

Posted

[quote name='Sabina1']Przyszedł mi do głowy pewien pomysł związany ze starym Jagulkiem.
Niedawno dostałam w precencie książkę pt. "Nowoczesne szkolenie psów tropiących" - Bogusława Górnego. Ja miałam już tę książkę. W związku z tym jedną mam na zbyciu . Pierwszej osobie , która odgadnie tytuł książki i nazwisko autora,na podstawie poniższego cytatu, wysyłam natychmiast książkę o szkoleniu jako nagrodę konkursową :lol:

" Cesi przeszkadzał Jagulek, którego Anielka puściła, gdyż warczał na nią (warczał na wszystko, co nie było Cesią)........"

może "Anielka" Prusa?:roll: