Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
sabina1 napisał(a):
A może wystarczyłoby, gdyby "po męsku" pogadał z nią mój ukochany zięć na ten właśnie temat ? :lol:
No chyba, że z zięciem też trzeba po męsku porozmawiać :wink: :lol:

Ojojoj, Lepiej żeby tego Twój, Sabinko zięć tego nie czytał :wink: :lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabinko... :-? czy zauważyłaś, jakie jesteśmy cierpliwe? i jak Cię wcale nie poganiamy? :roll: Czy nie zasłużyłyśmy na jakąś, choć malutką porcyjkę zdjątek Carusia i jego babskiej drużyny?... :hmmmm: :lol:Co Ty na to? :wink:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Sabinko... :-? czy zauważyłaś, jakie jesteśmy cierpliwe? i jak Cię wcale nie poganiamy? :roll: Czy nie zasłużyłyśmy na jakąś, choć malutką porcyjkę zdjątek Carusia i jego babskiej drużyny?... :hmmmm: :lol:Co Ty na to? :wink:

oj tak, przyłączam się do prośby Gosi plizzzzz...

Posted

Wyżłunia napisał(a):
Dziękuję bardzo. Ja już nie jestem zadna Sabinka - teraz jestem Wyżłunia...

Ja stanowczo protestuję! :evilbat: Musi być Sabina1! Jaka Wyżłunia, no jaka Wyżłunia... :o :agrue: Sabinko wracaj :cry:

Posted

Ekhm... Wyżłuniu, usuń cookies (Narzedzia - są w pasku prawie na samej górze strony ---> Opcje internetowe ---> Usuń pliki cookie). I może jeszcze włącz i wyłącz komputer po usunięciu tych cookies. I spróbuj sie ponownie zalogowac na stary nick :wink:

Posted

Wyżłunia napisał(a):
Jestem bardzo rozżalona. Straciłam wszystkie prywatne zapisane wiadomości, wszystkim teraz muszę pisać, ze jestem jakaś głupia Wyżłunia. A najgorsze, ze wczoraj wyskakiwał, przy kolejnych logowaniach komunikat , ze moge się porozumiec z administratorem - niby jak, kiedy nie moglam wejść :(

Wyżłunia napisał(a):
Nic to nie dało Asherku, powiedziało, ze użyłam niewłaściwego hasła

Sabino1- Wyżłuniu :evilbat: :evil_lol: ja Cię bardzo proszę żebyś spróbowała jeszcze raz! :roll: , albo nawet kilka razy! Innym się udało to i Tobie też! Wiem, że nie jesteś Sabina, ale dla mnie jesteś! I szkoda tego co potraciłaś :( I czemu jak się logowałaś na nowo nie podałaś np. Sabina2? ja się z Wyżłunią pogodzić nie mogę :-? :silly:

Posted

Sabina - ale jedna osoba nie może mieć dwóch niców - spróbuj zrobić jak radziła Asher - u mnie poskutkowało (Asher i Ala - jeszcze raz dzięki -:buzi:) jak widać :angel: a potem poproś Admina o zlikwidowanie drugiego - albo - teraz wymyśliłam - drugi odstąp Justynie :P - ale mam pomysł - co nie???? :buzi:

Posted

:hmmmm: jestem cierpliwa- czekam na Sabinę :P - może "jutro będzie lepiej???" :wink: :lol: :buzi: Sabinko hej, hej!!! :buzi:
:hmmmm: ale jaksię nie da to cóż zrobić???

Posted

Wyżłunia napisał(a):
A swoja drogą, jestem lekko urażona, co się Wam nie podoba w Wyżłuni :oops: ?

A ja czuję się lekko urażona bo mnie ignorujesz :evil:

Posted

Wyżłunia napisał(a):
Aguniu kochana, napisalam do Admina i zobaczymy, bardzo prosilam o odpowiedź i uporządkowanie tej sytuacji. W końcu to przez te ostatnie zmiany zaczęłam z rozpaczy mnożyc nicki :lol: A swoja drogą, jestem lekko urażona, co się Wam nie podoba w Wyżłuni :oops: ?

oj, zaraz podoba, podoba - a wiadomo, kto to ta "Wyżłunia" - :wink: może się podszywa pod naszą Sabinkę kochaną??? Nie znam "Wyżłuni" :-? :lol: :lol: :lol: :lol: a Sabince prawdziwej :buzi:

Posted

Wyżłunia napisał(a):
Malgosiu, co Ty mówisz???????????? Nigdy by mi to do głowy nie przyszło. Ale przepraszam, bardzo Cie przepraszam, jeśli tak pomyślalaś. Aż się przeraziłam, jak to przeczytałam. Napisz natychmiast, ze juz w porządku. Może cos tak wyszło, ale to nieprawda i wybacz mi proszę.

No bo nic tylko Aguniu i Aguniu... :lol: Sabina, jasne, że w porządku, ale musiałam Tobą wstrząsnąć :lol: :wink: Życzę Ci dobrej nocy! :hand:

Posted

To ja też muszę Ci sie do czegos przyznać. Często, jak tak widziałam,że sobie wesolutko rozmawiasz w różnych galeriach, a do mnie nic, to bywalam okropnie zazdrosna, ale ....ha...ha...ha...mamy coś wspolnego jednak, mamy cos wspólnego :lol: :lol: :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
oj, zaraz podoba, podoba - a wiadomo, kto to ta "Wyżłunia" - :wink: może się podszywa pod naszą Sabinkę kochaną??? Nie znam "Wyżłuni" :-? :lol: :lol: :lol: :lol: a Sabince prawdziwej :buzi:

Jasne, że się ta Wyżlica pode mnie podszyla, ale niedoczekanie jej....Wielki Admin już ją unieszkodliwił :D

Posted

Jak Wyżlica była, to jej nie lubiłam. A teraz mi jej szkoda :( No bo może najfajniejsza nie była, ale żeby tak ja od razu nieszkdoliwiać? Jakież to brutalne... :cry:

Ale przede wszystkim wypraszam sobie imputowanie mi, że komukolwiek cokolwiek do postów wklejam :nono: :evilbat:

Posted

Dziękuję Duszko. Mało fotek, boniemam aparatu, ale to się zmieni po nowym roku. Jestem stała bywalczynia twojej przepięknej galerii. Ta nowa kobyłka............marzenie. I truśki śliczne, zwłaszcza ten łaciatek.

Posted

:o Sabinkooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jak się cieszę, że wróciłaś w dawnej postaci! :multi: Mówiłam, że musi się udać? :wink:

Sabina1 napisał(a):
To ja też muszę Ci sie do czegos przyznać. Często, jak tak widziałam,że sobie wesolutko rozmawiasz w różnych galeriach, a do mnie nic, to bywalam okropnie zazdrosna, ale ....ha...ha...ha...mamy coś wspolnego jednak, mamy cos wspólnego :lol: :lol: :lol:

:oops: :lol: :wink: , ale zawsze na dogo Ciebie wyglądam :D A do rozmowy powinnaś się włączyć! :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ale przede wszystkim wypraszam sobie imputowanie mi, że komukolwiek cokolwiek do postów wklejam :nono: :evilbat:

Asherku, to nie ja przecież, tylko ta wydra co była przelotem. Ja nic nie imputuję :buzi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:o Sabinkooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jak się cieszę, że wróciłaś w dawnej postaci! :

Ja jestem po proatu szczęśliwa. Sama nie przypuszczałam, że tak się do tej dogomanii przywiążę.