Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agga napisał(a):

Trzymaj się kochana i podziwiaja karteczki:p

To ja zrozumiałam, że te karteczki będą na Sabinkę czekały w domku :roll: i jak przyjdzie ze szpitala to będzie miałą niezłą niespodziankę :razz:

Sabinko, trzymaj się chłodno kochana, zdrowiej szybciutko i nie zamartwiaj nas wszystkich już więcej :Rose: :calus:
Justynko, dziękujemy za wszystkie dobre wiadomości

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUMPELka napisał(a):
To ja zrozumiałam, że te karteczki będą na Sabinkę czekały w domku :roll: i jak przyjdzie ze szpitala to będzie miałą niezłą niespodziankę :razz:

O matko!Ja też tak zrozumiałam :cool3: ...czyli, że ofiar losu jest więcej na dogo :evil_lol: A o Sabince myślę codziennie! :loveu:

Posted

A ja dzis wyslalam druga karteczke dla Sabiniastej
O taka, te co trzymam w reku :sweetCyb:

Wy tez macie metlik w glowie jak przychodzi do pisania recznie ? :oops:

Posted

Evelina napisał(a):

:pkarteczka pewnie z Paryza ;)
Oj jak dziwnie się wysyła papierowe listy;)

Dziewczyny bo karteczki czekają na Sabinkę w domku :multi:chyba:cool3:

Posted

Evelina napisał(a):

Ewelinka, twoje zdjęcie z pocztówkami wygląda jak...pocztówka :lol: Ja mam okropny mętlik przy pisaniu ręcznym i chyba najbardziej brakuje mi emotek :evil_lol:

Posted

SABINKA, juz niedlugo bedziesz skakac i tanczyc :bigcool:
Zycze Ci tego z calego serducha :buzi:

Ewelinka, twoje zdjęcie z pocztówkami wygląda jak...pocztówka :lol:
Gosienko, ta pocztowka z pocztowkami jest bez rodowodu :evil_lol: , co widac jak na dloni, bo profesjonalny fotograf nie wbilby mi kolka w czaszke :oops: :lol:

mmbbaj napisał(a):
Ja mam okropny mętlik przy pisaniu ręcznym i chyba najbardziej brakuje mi emotek :evil_lol:
Dokladnie ! :evil_lol:
I pomyslec, ze kiedys emotek nie bylo i ludzie jakos do siebie pisali :lol:

Mnie strasznie brakuje "Podgladu" :oops: :evil_lol:
Poprzednia kartke sobie wstepnie spreparowalam w domu.
Dzis to byla improwizacja na calego :oops:

Posted

[quote=] Evelina:
Gosienko, ta pocztowka z pocztowkami jest bez rodowodu :evil_lol: , co widac jak na dloni, bo profesjonalny fotograf nie wbilby mi kolka w czaszke :oops: :lol:

Evelina, Ty też powinnaś zacząć uważać na siebie! Byłam w kinie na Omenie ostatnio (no comment proszę :oops:) i tam ksiądz na zdjęciach z włócznią nad głową wychodził i potem go takie coś zabiło :evil_lol:

Posted

JinnyAl napisał(a):
Evelina, Ty też powinnaś zacząć uważać na siebie! Byłam w kinie na Omenie ostatnio (no comment proszę :oops:) i tam ksiądz na zdjęciach z włócznią nad głową wychodził i potem go takie coś zabiło :evil_lol:
Musze mojego fotografa przetrzec

Posted

Evelina napisał(a):

Aaaaaaa! Faktycznie! :evil_lol: Ty wiesz, że ja wcześniej wcale tego nie zauważyłam :roll:

Posted

Galeryjka Sabinki przez ostatnie tygodnie jest troszke malo ilustrowana ;)
Pozwalam sobie wkleic foteczke-widokowke zrobiona wczoraj :bigcool:
Z pozdrowieniami dla Sabinki, jej Rodzinki i Dogomaniakow :loveu:

Posted

Mój przedstawiciel wyśle karteczke z Tunezji, z bardzo ciepłego kraju. Namiary już dostała:loveu: Mam nadzieje, że z nadmiaru upału skleroza jej nie dopadnie:mad:

Posted

Cieszę się , ze moja kartka doszła, mam nadzieję , że Sabince sprawi ona ( i wszystkie inne) radość ,mimo, że nie znamy się , nawet z forum.

Posted

mmbbaj napisał(a):
O matko!Ja też tak zrozumiałam :cool3: ...czyli, że ofiar losu jest więcej na dogo :evil_lol: A o Sabince myślę codziennie! :loveu:

Chciałabym potwierdzić, że wszystkie kartki czekają na Sabinę w domu - nic jej nie mówiłam, zgodnie z prośbą pomysłodawcy tej akcji.
Jeśli ktoś chciałby, żebym dostarczyła mamie kartkę już teraz do szpitala - bardzo proszę o info. Być może osoby, które wysyłają po kilka kartek wolałyby, żeby mamie je kolejno doręczać już teraz...
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Posted

Liliana napisał(a):
Witam wszystkich,

Postanowiłam spisać jeszcze raz od początku wszystkie otrzymane do dzisiejszego dnia kartki. Oto one:

1. Brązowa kwadratowa koperta bez nadawcy – z Warszawy
2. Różowa koperta od r.2005 z Warszawy
3. Pocztówka od Piki
4. od Jinny Al. z Gliwic
5. Pocztówka od Anetty
6. Złota koperta bez nadawcy, stempel nieczytelny
7. od Agnieszki H. z Opola
8. od Bei100
9. od Beaty D. z Warszawy
10. Pocztówka z widokiem na Wigry od Ewy i jamnika Gucia
11. Pocztówka z Torunia od Patki Lilith i Kociaków
12. Pocztówka z Poznania od Aggi i Payook
13. Biała koperta bez nadawcy z Rybnika
14. od Dagi & Oskara
15. od Agnieszki M. z Dębicy
16. od Ewy z Francji
17. Biała koperta bez nadawcy, widać pół stempla z literą W
18. od Agnieszki B. z Krościenka nad Dunajcem
19. od Kamili K. z Wrocławia
20. Pocztówka z Krakowa od AniC50
21. Pocztówka z amstafami od Komy
22. Pocztówka z Wieliczki od Patii
+ 2 polecone, które odbiorę w sobotę rano…

Sabina jest coraz silniejsza, dziś już nawet stała przy łóżku o własnych siłach. Nadal jednak ma problemy z płucami i jest na OIOMie, co ma swoje dobre strony, bo tam jest klimatyzacja...

Pozdrawiam serdecznie,
Justyna

Wczoraj przyszły dwie kartki:

23. od Alkila z Gdańska
24. biała koperta ze stemplem z Biłgoraju - adres napisany czarnym długopisem.

Dziś wieczorem napiszę jeszcze, jakie przyszły polecone.

Pozdrawiam,
Justyna

Posted

Justynko, oprócz kartki chcę wysłać Sabince kopertę, przesyłką poleconą! Jak mam to uczynić żeby nie zrobić tobie kłopotu z odebraniem? Czy wystarczy, że zaadresuję " Justyna.....nazwisko mamy i adres" ? Czy może masz upoważnienie do odbioru i adresować na mamę?
Pozdrawiam cieplutko ciebie i Sabinkę! Ja napiszę do niej też taką karteczkę do wręczenia w szpitalu!

Posted

Ja uważam, że najlepsza byłaby jednak niespodziewajka (taka po powrocie ze szpitala do domu, wiemy jak to trudno po operacji wrócić, ech...).
Noo, taki ,,transparent" powitalny od jej męża o jakim pisała Alicjarydzewska :p

A oddzielne kartki do szpitala to niezły pomysł Mmbbaj, tylko czy to nam ,,nie popsuje" efektu niespodzianki?
Jak myślicie?

Posted

bea100 napisał(a):

A oddzielne kartki do szpitala to niezły pomysł Mmbbaj, tylko czy to nam ,,nie popsuje" efektu niespodzianki?
Jak myślicie?

Ale pomyśl...Sabinka tyle już czasu w szpitalu, tyle przeszła, jest słabiutka...i nagle do tego szpitala przychodzą do niej kartki od dogomaniaków! :lol: Że czekamy na nią i o niej myślimy i że ją kochamy :loveu: Może pomogłoby jej to choć troszeczkę, szybciej wyzdrowieć? Szpital to szpital, nikomu tam za dobrze nigdy nie jest! Ja myślę, że te kartki wogóle teraz są jej najbardziej potrzebne! Potem spełnią już tylko rolę niespodzianki ;)