Sabina1 Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Mnie się marzy Asherku para starszych ludzi, niezamoznych, skromnych, którzy będą się trzęśli nad tym piesiulkiem , własnie dlatego, ze bez łapki. Mam taki przykład w bloku, poprzedniego schroniskowego pieska z nowotworem, wozili codziennie w wózku dzieciecym kawał drogi do kliniki na opatrunki po operacji. Teraz maja nowego pieska i też to jest ich oczko w głowie., a dzieci juz dorosły i poszły "w świat". Wierzę, że jest dużo takich ludzi, cały problem w tym, że na ogół nie mają komputera, ani dostępu do netu, więc jak ich znależć. Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Sabinko! Melduję, że wczoraj dostarczono mi książkę! :multi: Bardzo dziękuję!:loveu: Quote
Sabina1 Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Świetnie , to ja też sie cieszę MMBBajanku. Nawet krótko szła :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Sabinko...czy masz zamiar zrobić użytek ze swojego pierwszego w życiu, nowiutkiego, po nocach z internetu wybieranego, kosztem przygotowań świątecznych kupowanego, wzbudzającego w nas naiwnych nadzieję :roll:.......... super-hiper aparatu fotograficznego ???!!! :mad::mad::mad: Quote
mmbbaj Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Sabina1']Złośliwość ludzka nie ma granic A nie ma !!!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No właśnie : JAK SIE MIEWA MINOLTA ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
asher Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No właśnie : JAK SIE MIEWA MINOLTA ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti:Ja się domyslam, że wyśmienicie. W końcu ma nieustające wakacje :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Po pierwsze: nie mogę wynosić aparaciku na mrozik, bo tak jest napisane w instrukcji. Po drugie: robicie 10x ładniejsze fotki i ja sie wstydzę. Po trzecie: jutro sie postaram. Po czwarte: Asherku, pierwszy raz widziałam z bliska Twoje psy i uważam, ze maja piękne, mądre oczy. To tyle . Quote
asher Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Sabinko, dziękuję w imieniu burków za komplement :) Szkoda tylko, że czasem tej mądrości w ich zachowaniu nie widać ;) I niecierpliwie czekam na zdjęcia! Mogą być kuchenne, podkołderkowe, byleby były :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Sabina, zastanawia mnie twój nowy avatarek :hmmmm:.........adoptowałaś tygrysa? :shock: Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='mmbbaj']cholera! to lew chyba? :crazyeye: Tak, to Lew Aslan. Podobno niektórzy naiwni sądza, że udałoby się go oswoić :lol: :lol: :lol: Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Już myślałem, że spedzę to popołudnie spokojnie i sennie. Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Idź sobie Sabuniu, bo mnie głowa boli. Marnujesz mi leniu moje najlepsze dni - te dni.:shake: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Zdjęcia są! :sweetCyb:super! super! :lol: Więcej prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 A mogę sobie po prostu przy tobie spokojnie posiedzieć ? Ty ? Spokojnie ? To ja sobie pójdę gdzie indziej. Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Grubunia słucha psich pogwarek z lekkim obrzydzeniem na pyszczku. Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Został mi tylko rózowy misiaczek:placz: Wszystkie zdjecia są niezbyt ostre, a na koniec zrobiło mi się cos takiego. Ten aparat to chyba do d... jest. :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No cóż ja widzę :crazyeye: Mariaż z Minoltą !!! :p Pieknie, pięknie .:cool1: Masz araukarię ??? Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Masz araukarię ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..........................................:hmmmm: Quote
aga1215 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No cóż ja widzę :crazyeye: Mariaż z Minoltą !!! :p Pieknie, pięknie .:cool1: Masz araukarię ??? Witaj Sabinko! Też miałam o tę araukarię zapytać - ona lubi zimne pomieszczenia - masz zimno w mieszkaniu??? Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁomatko, po co ja psy focę?:lol: :lol: :lol: Areukaria stoi w pokoiku po Zosi, tam sa wszystkie moje rośliny teraz i jest zamkniety kaloryfer. jest chłodno,ale nie zimno, jakoś sie trzyma. Quote
aga1215 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Sabina1 napisał(a):ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁomatko, po co ja psy focę?:lol: :lol: :lol: Areukaria stoi w pokoiku po Zosi, tam sa wszystkie moje rośliny teraz i jest zamkniety kaloryfer. jest chłodno,ale nie zimno, jakoś sie trzyma.Sabinko - sie nie denerwuj :loveu: - zawsze chciałam mieć araukarię.... ;) BTW - pieski są SUPER :loveu: Quote
Recommended Posts