Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie się marzy Asherku para starszych ludzi, niezamoznych, skromnych, którzy będą się trzęśli nad tym piesiulkiem , własnie dlatego, ze bez łapki. Mam taki przykład w bloku, poprzedniego schroniskowego pieska z nowotworem, wozili codziennie w wózku dzieciecym kawał drogi do kliniki na opatrunki po operacji. Teraz maja nowego pieska i też to jest ich oczko w głowie., a dzieci juz dorosły i poszły "w świat". Wierzę, że jest dużo takich ludzi, cały problem w tym, że na ogół nie mają komputera, ani dostępu do netu, więc jak ich znależć.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabinko...czy masz zamiar zrobić użytek ze swojego pierwszego w życiu, nowiutkiego, po nocach z internetu wybieranego, kosztem przygotowań świątecznych kupowanego, wzbudzającego w nas naiwnych nadzieję :roll:.......... super-hiper aparatu fotograficznego ???!!! :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No właśnie : JAK SIE MIEWA MINOLTA ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti:Ja się domyslam, że wyśmienicie. W końcu ma nieustające wakacje :evil_lol:

Posted

Po pierwsze: nie mogę wynosić aparaciku na mrozik, bo tak jest napisane w instrukcji. Po drugie: robicie 10x ładniejsze fotki i ja sie wstydzę. Po trzecie: jutro sie postaram. Po czwarte: Asherku, pierwszy raz widziałam z bliska Twoje psy i uważam, ze maja piękne, mądre oczy. To tyle .

Posted

Sabinko, dziękuję w imieniu burków za komplement :) Szkoda tylko, że czasem tej mądrości w ich zachowaniu nie widać ;)
I niecierpliwie czekam na zdjęcia! Mogą być kuchenne, podkołderkowe, byleby były :multi: :multi: :multi:

Posted

Został mi tylko rózowy misiaczek:placz:

Wszystkie zdjecia są niezbyt ostre, a na koniec zrobiło mi się cos takiego. Ten aparat to chyba do d... jest. :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No cóż ja widzę :crazyeye: Mariaż z Minoltą !!! :p Pieknie, pięknie .:cool1:
Masz araukarię ???
Witaj Sabinko! Też miałam o tę araukarię zapytać - ona lubi zimne pomieszczenia - masz zimno w mieszkaniu???

Posted

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁomatko, po co ja psy focę?:lol: :lol: :lol: Areukaria stoi w pokoiku po Zosi, tam sa wszystkie moje rośliny teraz i jest zamkniety kaloryfer. jest chłodno,ale nie zimno, jakoś sie trzyma.

Posted

Sabina1 napisał(a):
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁomatko, po co ja psy focę?:lol: :lol: :lol: Areukaria stoi w pokoiku po Zosi, tam sa wszystkie moje rośliny teraz i jest zamkniety kaloryfer. jest chłodno,ale nie zimno, jakoś sie trzyma.
Sabinko - sie nie denerwuj :loveu: - zawsze chciałam mieć araukarię....
;) BTW - pieski są SUPER :loveu: