Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']

Nooooooo!:crazyeye: nic dziwnego, że się tak długo szkoliłaś! Chciałaś być od razu mistrzem! :klacz::klacz::klacz: piękne! "Portret damy" :lol:

Posted

Sabino, czy ty skasowałaś post, o którym dostałam powiadomienie? Bo już po raz którys z kolei wchodzę w temat i okazuje sie, że postu, o którym przeczytałam w powiadomieniu (treść jest wklejona w powiadomienie) - nie ma... I nie wiem, czy po prostu autorzy te posty wywalili, czy znowu Dogomania się chrzani :angryy:

Posted

Ja , bo zrobiłam błąd, ale zamiast go zmienić - skasowałam. Post był do Ciebie. Powtórzę, czy zauważyłaś na ostatnim zdjęciu Carusia, te odleżyny, czy odmrożenia na nogach? Nie pomogły nic smarowania. One pękają co jakiś czas i krwawią.

Posted

Wiesz co, spytam jeszcze asif1, albo asiunip, które opiekują się kalekim Oskarkiem przywiezionym ze schroniska z Gliwic. Oskar tez ma paskudne odlezyny, miały na to jakąs specjalną maść. Dla Oskara maść okazała się chyba za słaba, ale odleżyny Caro w porównaniu do tych oskarkowych to pikuś...

Posted

Sabina1 napisał(a):
Nie ma mowy, żeby sie zniechecała. Dla mnie wystawy to święto i przeżycie. Czekam cały rok i chcę na wiosnę ujrzeć mnóstwo najpiekniejszych ogarów na ringu, wystawianych przez moich przyjaciół. Wszystkie wnuki Bei (jednego w pilotce),Pogwary, Poświaty.Rożki i Kumple. Nie chcę nawet myśleć, że będzie inaczej.:diabloti:

Sabinko ...żeby było do Ciebie troszkę bliżej :sadCyber:(Ten sam problem mam z Gosią ) Może w wakacje ...ale to jeszcze dużo czasu :crazyeye:
Tylko czegoś tu nie rozumiem :icon_roc: wystawa na Torwarze wiosną ?? Przeglądnęłam kalendarz wystaw i Warszawa jest w okolicach lipca ale jestem bardzo niedoświadczona w tych sprawach więc może coś mi umknęło :crazyeye:
Wpisaliśmy się na Katowice w marcu...może wreszcie :mad:
Pozdrawiam cieplutko :calus:

Posted

Hej, hej, wklejam odpowiedź dziewczyn w sprawie specyfiku na odleżyny :)

[quote name='asiaf1']na początku smarowaliśmy balsamem szostakowskiego a teraz maścią Panaveyxal (mam nadzieję, ze nie przekręciłam nazwy)

Jakbys chciała więcej szczegółów, to
TUTAJ
jest topik Oskarka. Dziewczyny na pewno z chęcia pomogą :)

Posted

KUMPELka napisał(a):
Sabinko ...żeby było do Ciebie troszkę bliżej :sadCyber:(Ten sam problem mam z Gosią ) Może w wakacje ...ale to jeszcze dużo czasu :crazyeye:
Tylko czegoś tu nie rozumiem :icon_roc: wystawa na Torwarze wiosną ?? Przeglądnęłam kalendarz wystaw i Warszawa jest w okolicach lipca ale jestem bardzo niedoświadczona w tych sprawach więc może coś mi umknęło :crazyeye:
Wpisaliśmy się na Katowice w marcu...może wreszcie :mad:
Pozdrawiam cieplutko :calus:

Kumpelko, ja powiedziałam, co było w ubiegłych latach. Były przecież u nas wystawy w kwietniu na Torwarze. A jak będzie w tym roku, jeszcze nie wiem. W zeszłym roku była odwołana ze względu na śmierć Jana PawłaII pamiętasz?

Posted

Sabina1 napisał(a):
Kumpelko, ja powiedziałam, co było w ubiegłych latach. Były przecież u nas wystawy w kwietniu na Torwarze. A jak będzie w tym roku, jeszcze nie wiem. W zeszłym roku była odwołana ze względu na śmierć Jana PawłaII pamiętasz?

Napiszę tak: w tamtym roku nie interesowałam sie aż tak wystawami w Polsce żeby wiedzieć, że jakaś została odwołana :oops: Wiem - powinnam się wstydzić :razz:
A tak wogóle to kombinuję jakby to w tym roku podjechać do Warszawki ;) , do Was

Posted

Masz racje, Miedz. wystawa jest u nas dopiero 8.07. To okropne.Kombinuj z całych sił Magdo, to juz od Ciebie zależy. Ja w kazdym razi i Mmbbaj na pewno też bedziemy wygladac Cie na rogatkach ;)