Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Więcej wstawię później, bo teraz strasznie długo sie wysyła i nie chce otworzyć strony. Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 No no no ! Minolta okiełznana ! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Sabina1'] Nooooooo!:crazyeye: nic dziwnego, że się tak długo szkoliłaś! Chciałaś być od razu mistrzem! :klacz::klacz::klacz: piękne! "Portret damy" :lol: Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Rozumem, że wreszcie galeria rusza pełną parą? :laola: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 asher napisał(a):Rozumem, że wreszcie galeria rusza pełną parą? :laola: Ale się umordowałam :placz: :placz: Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):Ale się umordowałam :placz: :placz:Ale za to jakie efekty!!! :laola: Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabino, czy ty skasowałaś post, o którym dostałam powiadomienie? Bo już po raz którys z kolei wchodzę w temat i okazuje sie, że postu, o którym przeczytałam w powiadomieniu (treść jest wklejona w powiadomienie) - nie ma... I nie wiem, czy po prostu autorzy te posty wywalili, czy znowu Dogomania się chrzani :angryy: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Ja , bo zrobiłam błąd, ale zamiast go zmienić - skasowałam. Post był do Ciebie. Powtórzę, czy zauważyłaś na ostatnim zdjęciu Carusia, te odleżyny, czy odmrożenia na nogach? Nie pomogły nic smarowania. One pękają co jakiś czas i krwawią. Quote
asher Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Zauważyłam :-( A próbowałaś zwykłej maści z witaminą A? Do kupienia w każdej aptece, kosztuje ok. 2 zł. Quote
Sabina1 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Nie. Ja smarowałam cały czas Pimafucortem. W skład tej maści wchodzi hydrocortizon, neomycyna i natamycyna. Spróbuję tej o której mówisz. Quote
asher Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wiesz co, spytam jeszcze asif1, albo asiunip, które opiekują się kalekim Oskarkiem przywiezionym ze schroniska z Gliwic. Oskar tez ma paskudne odlezyny, miały na to jakąs specjalną maść. Dla Oskara maść okazała się chyba za słaba, ale odleżyny Caro w porównaniu do tych oskarkowych to pikuś... Quote
KUMPELka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Sabina1 napisał(a):Nie ma mowy, żeby sie zniechecała. Dla mnie wystawy to święto i przeżycie. Czekam cały rok i chcę na wiosnę ujrzeć mnóstwo najpiekniejszych ogarów na ringu, wystawianych przez moich przyjaciół. Wszystkie wnuki Bei (jednego w pilotce),Pogwary, Poświaty.Rożki i Kumple. Nie chcę nawet myśleć, że będzie inaczej.:diabloti: Sabinko ...żeby było do Ciebie troszkę bliżej :sadCyber:(Ten sam problem mam z Gosią ) Może w wakacje ...ale to jeszcze dużo czasu :crazyeye: Tylko czegoś tu nie rozumiem :icon_roc: wystawa na Torwarze wiosną ?? Przeglądnęłam kalendarz wystaw i Warszawa jest w okolicach lipca ale jestem bardzo niedoświadczona w tych sprawach więc może coś mi umknęło :crazyeye: Wpisaliśmy się na Katowice w marcu...może wreszcie :mad: Pozdrawiam cieplutko :calus: Quote
asher Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Hej, hej, wklejam odpowiedź dziewczyn w sprawie specyfiku na odleżyny :) [quote name='asiaf1']na początku smarowaliśmy balsamem szostakowskiego a teraz maścią Panaveyxal (mam nadzieję, ze nie przekręciłam nazwy) Jakbys chciała więcej szczegółów, to TUTAJ jest topik Oskarka. Dziewczyny na pewno z chęcia pomogą :) Quote
Sabina1 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Asherku bardzo Ci dziękuję. Już widziałam. Quote
Sabina1 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 KUMPELka napisał(a):Sabinko ...żeby było do Ciebie troszkę bliżej :sadCyber:(Ten sam problem mam z Gosią ) Może w wakacje ...ale to jeszcze dużo czasu :crazyeye: Tylko czegoś tu nie rozumiem :icon_roc: wystawa na Torwarze wiosną ?? Przeglądnęłam kalendarz wystaw i Warszawa jest w okolicach lipca ale jestem bardzo niedoświadczona w tych sprawach więc może coś mi umknęło :crazyeye: Wpisaliśmy się na Katowice w marcu...może wreszcie :mad: Pozdrawiam cieplutko :calus: Kumpelko, ja powiedziałam, co było w ubiegłych latach. Były przecież u nas wystawy w kwietniu na Torwarze. A jak będzie w tym roku, jeszcze nie wiem. W zeszłym roku była odwołana ze względu na śmierć Jana PawłaII pamiętasz? Quote
KUMPELka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Sabina1 napisał(a):Kumpelko, ja powiedziałam, co było w ubiegłych latach. Były przecież u nas wystawy w kwietniu na Torwarze. A jak będzie w tym roku, jeszcze nie wiem. W zeszłym roku była odwołana ze względu na śmierć Jana PawłaII pamiętasz? Napiszę tak: w tamtym roku nie interesowałam sie aż tak wystawami w Polsce żeby wiedzieć, że jakaś została odwołana :oops: Wiem - powinnam się wstydzić :razz: A tak wogóle to kombinuję jakby to w tym roku podjechać do Warszawki ;) , do Was Quote
Sabina1 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Masz racje, Miedz. wystawa jest u nas dopiero 8.07. To okropne.Kombinuj z całych sił Magdo, to juz od Ciebie zależy. Ja w kazdym razi i Mmbbaj na pewno też bedziemy wygladac Cie na rogatkach ;) Quote
mmbbaj Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Sabina!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaki masz śliczny banerek!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Sabina1 Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Podobno nie wszyscy go widzą. Tylko przyjaciele:lol: Quote
Recommended Posts