aga1215 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 btw - jakie śliczne foty:multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :hmmmm: sie mi zdublowało :oops: :buzi: Quote
Sabina1 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Aguniu,foty są za małe, bo ja jestem beznadziejna, ale pracuję nad sobą i instrukcją :lol: Chyba z aparatu wychodza już za duże, tak przynajmniej zrozumiałam i ten program Imageshack nie chce mi zmniejszyć na życzenia tylko wszystkie robi 150x130 . Taki aparat to powinnam sobie kupić 20 lat wcześniej, a nie dość że z nim walczę, to jeszcze z moją sklerozą i otępieniem starczym oraz z Carusiem, który dopiero przed chwilą raczył pierwszy dziś raz zrobić siusiu, między wybuchami :placz: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sabinko, coraz więcej strzelają i Bajan jest niespokojny! Burczy, gada po ogarzemu, jest czujny, lata do okna i od okna i ja nie wiem co będzie jak zaczną się fajerwerki bo u nas przez okno widać te spod Pałacu Kultury:roll: O! właśnie się zdenerwował i szczeka! Biedne te nasze pieski, nic z tego nie rozumieją...Mimo to życzę Ci miłego wieczoru!:lol: Quote
Sabina1 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ja dałam Caremu Sadolin (2 pastylki) i w domu jest senny, ale nie chce wychodzić na dwór. Strasznie walą. Quote
Sabina1 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Saba nigdy nic sobie nie robiła ze strzałów, a stary Jagulek, który co roku spędzał sylwestra w wannie, ma pierwszy raz w życiu komfort, bo juz zupełnie ogłuchł. Quote
aga1215 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sabina1 napisał(a):Aguniu,foty są za małe, bo ja jestem beznadziejna, ale pracuję nad sobą i instrukcją :lol: Chyba z aparatu wychodza już za duże, tak przynajmniej zrozumiałam i ten program Imageshack nie chce mi zmniejszyć na życzenia tylko wszystkie robi 150x130 . Taki aparat to powinnam sobie kupić 20 lat wcześniej, a nie dość że z nim walczę, to jeszcze z moją sklerozą i otępieniem starczym oraz z Carusiem, który dopiero przed chwilą raczył pierwszy dziś raz zrobić siusiu, między wybuchami :placz: dostałaś mojego maila???? Quote
KUMPELka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabinko :calus: :loveu: wszystkiego dobrego w Nowym roczku :BIG: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 A ja mam take ogromne życzenia w nowym roku, żebyśmy się spotkały na wiosną w W-wie, żeby wszystko sie wspaniale ułożyło, dla Kumpla na ringu i dla Nas na Torwarze :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):A ja mam take ogromne życzenia w nowym roku, żebyśmy się spotkały na wiosną w W-wie, żeby wszystko sie wspaniale ułożyło, dla Kumpla na ringu i dla Nas na Torwarze :multi: :multi: :multi: A co to za konszachty?:mad: i co ma być na Torwarze:roll: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Nie powiem . bo mi twój emotek grozi :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ej, Sabina, i co ze zdjęciami ??? Minolta taka bezczynna jest ? Ja to Ci zazdroszczę - taaaki aparat to ja mogłabym mieć ... Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Doprawdy nie ma czego zazdrościc, bo ja sobie tylko nieszczęścia narobiłam . Siedze, ludziom głowe zawracam, czytam, niby to po polsku napisane....Niektóre dzieczyny - anioły mi pomagają, powolutku łapie krok za krokiem, ale niech to szlak... Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Sabina1']Nie powiem . bo mi twój emotek grozi :angryy: :angryy: :angryy: Powiedz Sabinko :modla:...............................( :mad: ) :lol: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 W ubiegłych latach, wiosenne wystawy w W-wie, odbywały sie na Torwarze. Bardzo chciałabym spotkac tam w kwietniu Kumpek'kę na ringu i poza ringie. To wszystko. Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):W ubiegłych latach, wiosenne wystawy w W-wie, odbywały sie na Torwarze. Bardzo chciałabym spotkac tam w kwietniu Kumpek'kę na ringu i poza ringie. To wszystko. Aha!:icon_roc: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 tylko, że to strasznie daleko, (a jak jeszcze ktos Ja bedzie pilotował....):lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):tylko, że to strasznie daleko, (a jak jeszcze ktos Ja bedzie pilotował....):lol: wiesz, mnie się zaczyna wszystko w głowie układać :fadein: :thumbs: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Sabina1']Coooooooooooooo ? Że Ty namawiasz Kumpelkę na przyjazd i na wystawy:lol: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Bardzo gorąco namawiam, juz od zeszłego roku :lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):Bardzo gorąco namawiam, juz od zeszłego roku :lol: Aaaaaaaaaaa! to od bardzo dawna!:lol:;) A tak na poważnie, to dobrze bo Magda się trochę zniechęciła:cool1: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Nie ma mowy, żeby sie zniechecała. Dla mnie wystawy to święto i przeżycie. Czekam cały rok i chcę na wiosnę ujrzeć mnóstwo najpiekniejszych ogarów na ringu, wystawianych przez moich przyjaciół. Wszystkie wnuki Bei (jednego w pilotce),Pogwary, Poświaty.Rożki i Kumple. Nie chcę nawet myśleć, że będzie inaczej.:diabloti: Quote
aga1215 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='Sabina1'] ale świetne oświetlenie :multi: Quote
Recommended Posts