Sabina1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Tajdzi kochana, popłakałam sie ze śmiechu. Czy nie uważacie, że on ma cos z renifera? (te uszy?) Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Sabina1 napisał(a):Tajdzi kochana, popłakałam sie ze śmiechu. Czy nie uważacie, że on ma cos z renifera? (te uszy?)oj tylko nie zaprzęgaj Carusia do sań :wink: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='tajdzi']Zimowy Caruś Caruś kochany dostał czapeczkę! :lol: Jaki zadowolony! :angel: Ślicznie wygląda Quote
Sabina1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Ja może jestem za trzeźwa , ale przecież on wygląda jak idiota, ale w najlepszym tego słowa znaczeniu :lol: :lol: Możecie spokojnie się przyznać, ze tez tak uważacie :P :P :P :P Quote
tajdzi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 absolutnie się nie zgadzam to piękny uśmiechnięty Mikołajkowy Caruś reniferopodobny 0X Quote
Sabina1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Zawsze to lepiej brzmi niż wyżłopodobny. Bardziej światowoi szlachetnie. Quote
tajdzi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Nie ma to jak wyżeł z domieszką renifera 8) :lol: Quote
Sabina1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Boże, wykończę sie po prostu. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: co spojrzę to... :roflt: Tajdzi, ja zawsze myślałam, ze jakies tam mam niezgorsze poczucie humoru, ale Ty bijesz mnie na głowę . :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: - to wszystko za czapeczkę i rozbawienie mnie do łez. Quote
tajdzi Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 :D Wszystkiego Dobrego Marysiu :) Od nas wszystkich :D Quote
Sabina1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Dziękuję bardzo, ale to chyba jeszcze nie świąteczne zyczenia? Quote
Sabina1 Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Ktoś mi zamknął galerię na kłódkę.:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Sabina1 napisał(a):Ktoś mi zamknął galerię na kłódkę.:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:wszystki zakluczone:puppydog: Quote
Sabina1 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 A my (ja z Justyną) jedziemy zaraz po aparacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co będzie ze świętami, jak ja będę siedziała następne dni w instrukcjach :vamp: O jejku, jejku, jak się cieszę!!!!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Sabina1']A my (ja z Justyną) jedziemy zaraz po aparacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co będzie ze świętami, jak ja będę siedziała następne dni w instrukcjach :vamp: O jejku, jejku, jak się cieszę!!!!!!!!!!!! Sabinko strasznie się cieszę!!!!:-D Nareszcie!!!:multi::multi::multi:Trzymam kciuki za dobry zakup! I koniecznie daj znać jak poszło!:ylsuper: Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Wiesz co , SABINO-MARIO-MICHALINO-TERESO ??? Przeczytałam dzisiaj WSZYSTKIE strony Twojej galeriii ... I mam Ci coś do powiedzenie . :-? :-? :-? LUBIĘ CIĘ !!!:bigok: Hahahaha !:biggrina: Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Chociaż nie kocham "Ciał i dusz" - za to "Stulecie chirurgów" - tak. A "Pacjenci" Thorwalda ? Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Sabinko, co tam święta!!! Zdjęcia, zdjęcia się liczą :megagrin: :lol: Quote
Sabina1 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Haniu! - ulżyło mi. Mnie, głupiej babie zachciało się być dowcidoopną i było to niesmaczne. Na szczęście, Twoja wielkoduszność pokryła moje faux-pas. Będę się pilnować. :) Aparacik jest - czarny potworek z lufą. Mój pierwszy w życiu. Do niego jest przeszło stusześćdziesięcio stronicowa instrukcja.:vamp: Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp: Quote
asher Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Sabina1 napisał(a):Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Ba! Ale GDZIE założyć? I JAK? ;-) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp::-D Sabinko jesteś przeurocza ;-) Ta instrukcja to teraz książeczka do poduszki :sg168: Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Sabina1'] Aparacik jest - czarny potworek z lufą. Mój pierwszy w życiu. Do niego jest przeszło stusześćdziesięcio stronicowa instrukcja.:vamp: Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp: Sabinko:klacz::klacz::klacz:, GRATULACJE, ale jaki aparat? JAKI???:niewiem::-D Quote
Sabina1 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 mmbbaj napisał(a):jaki aparat? Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200. Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Sabina1 napisał(a):Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200.wow no to fuul wypas ;-) Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Sabina1']Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200. Fiu, fiu, fiu...Sabinko!:-D Jestem pod wrażeniem:crazyeye:, nie mogłam się oprzeć żeby go nie zobaczyć;-):bigok: To zdjęcia będą mistrzostwo świata!;-)A jak idzie studiowanie instrukcji? BARDZO cieszę się razem z tobą:multi: wiem jaka to radocha:-D A dogo chodzi mi teraz jak krew z nosa:-? Quote
Recommended Posts