Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja może jestem za trzeźwa , ale przecież on wygląda jak idiota, ale w najlepszym tego słowa znaczeniu :lol: :lol: Możecie spokojnie się przyznać, ze tez tak uważacie :P :P :P :P

Posted

Boże, wykończę sie po prostu. :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: co spojrzę to... :roflt: Tajdzi, ja zawsze myślałam, ze jakies tam mam niezgorsze poczucie humoru, ale Ty bijesz mnie na głowę . :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: - to wszystko za czapeczkę i rozbawienie mnie do łez.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ktoś mi zamknął galerię na kłódkę.:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
wszystki zakluczone:puppydog:

Posted

A my (ja z Justyną) jedziemy zaraz po aparacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co będzie ze świętami, jak ja będę siedziała następne dni w instrukcjach :vamp: O jejku, jejku, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Sabina1']A my (ja z Justyną) jedziemy zaraz po aparacik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co będzie ze świętami, jak ja będę siedziała następne dni w instrukcjach :vamp: O jejku, jejku, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!

Sabinko strasznie się cieszę!!!!:-D Nareszcie!!!:multi::multi::multi:Trzymam kciuki za dobry zakup! I koniecznie daj znać jak poszło!:ylsuper:

Posted

Wiesz co , SABINO-MARIO-MICHALINO-TERESO ??? Przeczytałam dzisiaj WSZYSTKIE strony Twojej galeriii ... I mam Ci coś do powiedzenie . :-? :-? :-?

LUBIĘ CIĘ !!!:bigok:

Hahahaha !:biggrina:

Posted

Haniu! - ulżyło mi. Mnie, głupiej babie zachciało się być dowcidoopną i było to niesmaczne. Na szczęście, Twoja wielkoduszność pokryła moje faux-pas. Będę się pilnować. :)
Aparacik jest - czarny potworek z lufą. Mój pierwszy w życiu. Do niego jest przeszło stusześćdziesięcio stronicowa instrukcja.:vamp: Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp:

Posted

Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp:
:-D Sabinko jesteś przeurocza ;-) Ta instrukcja to teraz książeczka do poduszki :sg168:

Posted

[quote name='Sabina1']
Aparacik jest - czarny potworek z lufą. Mój pierwszy w życiu. Do niego jest przeszło stusześćdziesięcio stronicowa instrukcja.:vamp: Nawet zrozumiałam pierwsze zdanie: "Założyć pasek". Oj, nie spodziewajcie się szybko foteczek:vamp: :vamp: :vamp:

Sabinko:klacz::klacz::klacz:, GRATULACJE, ale jaki aparat? JAKI???:niewiem::-D

Posted

mmbbaj napisał(a):
jaki aparat?

Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200.
wow no to fuul wypas ;-)

Posted

[quote name='Sabina1']Wczoraj do drugiej w nocy przeglądałam aparaty w internecie, studiowałam ich opisy i porównywałam parametry. ( Ja :cunao: :oops: :roflt: ) Wreszcie zdecydowałam się na Minoltę Dimage A 200.

Fiu, fiu, fiu...Sabinko!:-D Jestem pod wrażeniem:crazyeye:, nie mogłam się oprzeć żeby go nie zobaczyć;-):bigok:

To zdjęcia będą mistrzostwo świata!;-)A jak idzie studiowanie instrukcji? BARDZO cieszę się razem z tobą:multi: wiem jaka to radocha:-D

A dogo chodzi mi teraz jak krew z nosa:-?