aga1215 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Sabinko-Marysiu samych szczęśliwych chwil Quote
Sabina1 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Dziękuję za życzenia jak tylko można najserdeczniej Adze1215, Asherkowi (nie otwiera mi sie Twój obrazek), Alicji za piękny, uroczysty bukiet . Na obrazku od Ciebie Mmbbajanku, Carunio wącha kwiatki, jak byczek Fernando, co tylko to potrafił :lol: Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Sabina1']Asherkowi (nie otwiera mi sie Twój obrazek)Też mi się nie otwiera :evil: No to jeszcze raz :wink: Sabinko, Quote
Sabina1 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 To ja też jeszcze raz. Dziękuję ASCHERKOWI za imieninowego Piaskoludka z kwiatkiem :P :P :P Quote
mmbbaj Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Sabina1']To ja też jeszcze raz. Dziękuję ASCHERKOWI za imieninowego Piaskoludka z kwiatkiem :P :P :P Sabinko, Asher z pewnością nie wie kim jest Piaskoludek :roll: :wink: Quote
tajdzi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 oj, wie, wie na pewo :) to kiedy impreza? :evilbat: 8) :D Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 tajdzi napisał(a):oj, wie, wie na pewo :) Nie wie :o Któż zacz? Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 asher napisał(a):tajdzi napisał(a):oj, wie, wie na pewo :) Nie wie :o Któż zacz? A mówiłam, że nie będzie wiedziała? :lol: ...Piaskoludek to......."Coś" :lol: :lol: :wink: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina1 napisał(a):Jaka impreza ? no imieninowa ;) Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 mmbbaj napisał(a):asher napisał(a):tajdzi napisał(a):oj, wie, wie na pewo :) Nie wie :o Któż zacz? A mówiłam, że nie będzie wiedziała? :lol: ...Piaskoludek to......."Coś" :lol: :lol: :wink: Dogomania odmładza i zapomniałam, że Asherek to młodsze pokolenie. :D Piaskoludek spał przez wieki zakopany w piasku, ale jak sie go przypadkiem odkopało, to bardzo zły spełniał jedno życzenie dziennie. Urocza piątka rodzeństwa, miała z tego powodu mnóstwo kłopotów. " Pięcioro dzieci i coś" było jedną z moich ulubionych książeczek w dzieciństwie. Bajanku, jeszcze chyba był następny tom o Feniksie prawda? Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 tajdzi napisał(a):Sabina1 napisał(a):Jaka impreza ? no imieninowa ;) Przeżyłam imieniny w pracy, a w niedziele jeat potężna impreza zbiorcza z całego tygodnia: z okazji urodzin, imienin i dyplomu. Mam kupę roboty. A za dwa tygodnie ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina1 napisał(a): " Pięcioro dzieci i coś" było jedną z moich ulubionych książeczek w dzieciństwie. Bajanku, jeszcze chyba był następny tom o Feniksie prawda? To i jedna z moich ulubionych książek z dzieciństwa :D , a tomy są jeszcze dwa "Feniks i dywan" i "Historia amuletu" :D Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 "Historii amuletu" nie czytałam, nawet nie wiedziałam , ze była :evilbat: Ach te książki dawne Małgosiu!!!! Czarujący, bezpieczny świat. Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina1 napisał(a):"Historii amuletu" nie czytałam, nawet nie wiedziałam , ze była :evilbat: nic nie stoi na przeszkodzie żebyś teraz nadrobiła:D Sabina1 napisał(a):Ach te książki dawne Małgosiu!!!! Czarujący, bezpieczny świat. Oj tak! A muszę Ci się przyznać, że jedną z tych naj najulubieńszych była dla mnie "Dzieci z Bullerbyn", mam ją do dziś i bywało, że sięgałam po nią już jako dorosła dla poprawienia nastroju :lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 A czytałyście bardzo humorystyczną literaturę z serii Mikołajka /Przygody Mikołajka , Mikołajek ma kłopoty itp./czytam jak mam zły humor 8) Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A czytałyście bardzo humorystyczną literaturę z serii Mikołajka /Przygody Mikołajka , Mikołajek ma kłopoty itp./czytam jak mam zły humor 8) :-? ja nie czytałam..., ale to chyba książka teraz "na czasie", bo widziałam ją w księgarni tylko nie wiem jaką część :niewiem: Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 "A wakacje z Mikołajkiem" ? Zasmiewałam się z początku(to juz oczywiscie póżniejsze), słuchając jak Kwiatkowska czyta dzieciom na dobranoc. Ale w wieku dojrzałym też odkryłam dużo książek np całą Musierowicz, opowieści narnijskie... Była kiedyś taka książka"Ajaks waleczny" i 2 tom Tam nieposkromiony" Podobałyby się na pewno Szrejduszce. Nigdy więcej nie wyszły, a mnie zginęły. Wracam do"Księgi z San Michelle", a i oczywiście do wszystkich książek "wiejskiego weterynarza" Heriota, do mnóstwa innych. Natomiast nigdy nie cierpiałam "Alicji w....." Ale sie rozgadałam....przepraszam Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina1 napisał(a):"A wakacje z Mikołajkiem" ? Zasmiewałam się z początku(to juz oczywiscie póżniejsze), słuchając jak Kwiatkowska czyta dzieciom na dobranoc. Ale w wieku dojrzałym też odkryłam dużo książek np całą Musierowicz, opowieści narnijskie... Była kiedyś taka książka"Ajaks waleczny" i 2 tom Tam nieposkromiony" Podobałyby się na pewno Szrejduszce. Nigdy więcej nie wyszły, a mnie zginęły. Wracam do"Księgi z San Michelle", a i oczywiście do wszystkich książek "wiejskiego weterynarza" Heriota, do mnóstwa innych. Natomiast nigdy nie cierpiałam "Alicji w....." Ale sie rozgadałam....przepraszamoj Mikołajków jest dość sporo 8) , Alicji ....też nie przetrawiłam ,a o wecie wiejskim to chyba Wszystkie stworzenia........ :-? . Przeczytałam mnóstwo książek / a w ciężkich czasach miałam dostep do nowości , bo ciocia pracowała w księgarni , wiec jak przychodziły paczki z ksiażkami to zawsze siadywałam na zapleczu i mogłam się zaczytywać :) .A mojego syna musi coś naprawdę wciągnąć , żeby przeczytał od deski do deski :-? Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjo, to miałaś prawdziwe szczęście, bo pamiętam przecież tamte czasy i trudności :P A czytałaś "Medicusa" też fascynujace tomiska. Lubie również sensacyjne Ludluma, Crichtona i innych tego typu autorów i piekne , dowcipnie napisane książki o Prowansji(zapomniałam w tej chwili autora) ? Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Sabina1 napisał(a):Alicjo, to miałaś prawdziwe szczęście, bo pamiętam przecież tamte czasy i trudności :P A czytałaś "Medicusa" też fascynujace tomiska. Lubie również sensacyjne Ludluma, Crichtona i innych tego typu autorów i piekne , dowcipnie napisane książki o Prowansji(zapomniałam w tej chwili autora) ?ja raczej zaczytywałam się w biografie / do dziś podczytuję sobie ,,Moulin Rouge / o Touluse Loutrec/i Pasja życia / Van Gogh/.Cudowną ksiązka jest też o historii medycyny / pierwsze operacje ze znieczuleniami , rozterki lekarzy ...i za cho....nie umię przypomnieć sobie tytułu , a mam ją u mamy :-? / Quote
Ulka18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 O Matko z corka, a ja myslalam Sabinko, ze Ty jestes Michalina :oops: Tak pisalo na przelewach do schroniska, albo moze kierownik zle mi podal liste :shock: Wszystkie naj, naj, naj z okazji imienin Marii jak sie okazalo. :rainbow1: Quote
Recommended Posts