Poświata Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='asher']Zajrzy, zajrzy :cool3: I tak miała zajrzeć, no, ale skoro jest cairn, to zajrzy na 1000 procent! :loveu:To najlepiej zajrzeć osobiście i poznać małą diablicę.... :evil_lol: .[quote name='Sabina1']Ja chciałam Asherka odesłać do Ciebie, ale nie pamiętam w tej chwili gdzie jest więcej zdjęć psa i Podkowy, tu,czy na Psiakrew.Eeeeeee :hmmm: chyba psiakrew jednak TAM, ale i tu coś powstawiałam :lol:. ps zdjęć Tofci najwięcej jest w jej galerii http://www.dogomania.pl/gallery/111/32/2832.html Quote
Poświata Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Miśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdzie jesteś ?????? Napisalm Ci PW i tu i tam, goście zbierają się na sobotę, dziewczyny jadą WKDką i szukają kontaktu do Ciebie, żebyście się razem umówiły. Zagrajków ponoć nie będzie.... Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko w porządku, a może wnuczątko już Cię dopadło :loveu: . Odbierz PW i odezwij się proszę !!!!!!!!!! buziaki Quote
Poświata Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Poświata']Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko w porządku, a może wnuczątko już Cię dopadło :loveu: . :multi: :multi: :multi: Sabina w niedziele została babcią:multi: :multi: :multi: . Może wpadnie i sama podzieli się wrażeniami :cool3: . Gratulacje dla Mamy i Babci :loveu: . Quote
Sabina1 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Chcąc nie chcąc, zmieniła mi się kolejność uczuć i stopniowanie. Najpierw jest najpiękniejszy na świecie Antoś (niech ktoś zaprzeczy :mad: :mad: :mad: ), potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, potem Saba, Carusek i moje świneczki :oops: :oops: :oops: . Na samym szczycie tej piramidy stoją trzy bardzo ważne osoby : Mama i Tata Antosia,oraz zakochana w nim od pierwszego spojrzenia ciocia Justyna :lol: Quote
Poświata Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Sabina1']Chcąc nie chcąc, zmieniła mi się kolejność uczuć i stopniowanie. Najpierw jest najpiękniejszy na świecie Antoś (niech ktoś zaprzeczy :mad: :mad: :mad: ), potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, potem Saba, Carusek i moje świneczki :oops: :oops: :oops: . Na samym szczycie tej piramidy stoją trzy bardzo ważne osoby : Mama i Tata Antosia,oraz zakochana w nim od pierwszego spojrzenia ciocia Justyna :lol: Cud, miód i orzeszki :loveu: szczególnie na tej fotce http://img411.imageshack.us/img411/1944/dscf2048jpgasu1.jpg przypomina mi Gabryśkę jak była taka maciupka :cool3: Quote
Katcherine Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :loveu: Sabinko GRATULACJE! Pozdrowienia dla rodzicow malenstwa ;). :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Sabinko gratulacje. Niemowlaczek jest boski. A jakie ma łoże:cool3: Quote
bona_46 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 troche Go trzeba szukac w tym lozu;) jest slodki i sliczny:multi: i taki malusi krasnalek Sabinko masz pw Quote
bea100 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Hej Sabinko :loveu: co słychać? Jak Antoni? Tak jesteś zajęta babciowaniem, że tu nie zaglądasz...:razz: A może jakieś fotki malucha? Quote
bea100 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Sabinko, wpadłam by życzyć Ci wspaniałego i Dosiego 2008 Roku :loveu: Quote
aga1215 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Misiu! Może byś pokazała, jak Antosiowe łóżeczko się kurczy ;):loveu: Quote
bea100 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Och :loveu: jaki śliczny...i jak urósł...:loveu: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Tak, urósł bardzo, ale tez urodził się spory. "Nosi" już rzeczy rozmiar 80 i ciagle sie zasmiewa. Pewnie z nas :evil_lol: Quote
Poświata Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nie będę wcale oryginalna, ale z Antosia to "kawał chłopa" rośnie :razz:. Ehhhhh, jak ja lubię takie już kumate dzieciątka, co to i sieępośmieje i zagada :loveu:. ps. mam nadzieję że to co narozrabiałam:splat: jakość po kościach się rozeszło i już nie macie z tego tytułu niedogodności żadnych. Strasznie mnie sumienie gniecie :oops: :wallbash:. Quote
aga1215 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 :placz:nie widzę:placz: nie widzę Antosia:placz::placz::placz: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Poświata'] ps. mam nadzieję że to co narozrabiałam:splat: jakość po kościach się rozeszło i już nie macie z tego tytułu niedogodności żadnych. Strasznie mnie sumienie gniecie :oops: :wallbash:. A co narozrabialaś Beatko, bo nie załapałam :cool3:Moze Ci chodzi o ten termin, to dla mnie im później, tym lepiej, bo juz jakieś przebłyski wiosny bedzie można zobaczyć u Ciebie w ogrodzie w lutym, a złaszcza w marcu :multi: Quote
Poświata Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Sabina1 napisał(a):A co narozrabialaś Beatko, bo nie załapałam :cool3:Moze Ci chodzi o ten termin, to dla mnie im później, tym lepiej, bo juz jakieś przebłyski wiosny bedzie można zobaczyć u Ciebie w ogrodzie w lutym, a złaszcza w marcu :multi:A z Antosiem narozrabiałam, wychlapałam jęzorem :oops:.... pamiętasz naszą rozmowę we wrześniu ??? Co do terminu, to kiedy tylko będziesz miała ochotę :cool3::D. Quote
Sabina1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Poświata napisał(a):A z Antosiem narozrabiałam, wychlapałam jęzorem :oops:.... pamiętasz naszą rozmowę we wrześniu ??? . Pamiętam, zwłaszcza, że Zosia z punktu dostała gratulacje :angryy: Quote
aga1215 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 :multi:Widzę :multi: Rzeczywiście, kawał chłopa:crazyeye: :loveu::loveu::loveu: ........... wprawdzie tylko pierwsze i czwarte :hmmmm: zdjęcie widzę, ale widzę Antosia:loveu::loveu::loveu: Quote
Poświata Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='Poświata'] ps. mam nadzieję że to co narozrabiałam:splat: jakość po kościach się rozeszło i już nie macie z tego tytułu niedogodności żadnych. Strasznie mnie sumienie gniecie :oops: :wallbash:. [quote name='Sabina1']Pamiętam, zwłaszcza, że Zosia z punktu dostała gratulacje :angryy::oops::flaming::grab:, ale jak rozłazło sie po kosciach, czy nadal wyrzut sumienia ma mnie zagryzac :modla: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 W porządku jest wszystko. Świr czuwa, ale z daleka. My tez czuwamy. Z gazem i paralizatorem :evil_lol::lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jak tylko Larę wyszkolę na psa mordercę, to służę uprzejmie, przegonimy świra, w najgorszym wypadku zagryziemy :diabloti:. Quote
Sabina1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 To przednia myśl, zwłaszcza, że swir lubi psy i tu się natnie :multi: Quote
Recommended Posts