Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Zajrzy, zajrzy :cool3: I tak miała zajrzeć, no, ale skoro jest cairn, to zajrzy na 1000 procent! :loveu:To najlepiej zajrzeć osobiście i poznać małą diablicę.... :evil_lol: .[quote name='Sabina1']Ja chciałam Asherka odesłać do Ciebie, ale nie pamiętam w tej chwili gdzie jest więcej zdjęć psa i Podkowy, tu,czy na Psiakrew.Eeeeeee :hmmm: chyba psiakrew jednak TAM, ale i tu coś powstawiałam :lol:.

ps zdjęć Tofci najwięcej jest w jej galerii http://www.dogomania.pl/gallery/111/32/2832.html

• 2 weeks later...
  • Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdzie jesteś ??????
Napisalm Ci PW i tu i tam, goście zbierają się na sobotę, dziewczyny jadą WKDką i szukają kontaktu do Ciebie, żebyście się razem umówiły. Zagrajków ponoć nie będzie....
Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko w porządku, a może wnuczątko już Cię dopadło :loveu: .
Odbierz PW i odezwij się proszę !!!!!!!!!!

buziaki

Posted

[quote name='Poświata']Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko w porządku, a może wnuczątko już Cię dopadło :loveu: .
:multi: :multi: :multi: Sabina w niedziele została babcią:multi: :multi: :multi: .
Może wpadnie i sama podzieli się wrażeniami :cool3: .
Gratulacje dla Mamy i Babci :loveu: .

Posted

Chcąc nie chcąc, zmieniła mi się kolejność uczuć i stopniowanie. Najpierw jest najpiękniejszy na świecie Antoś (niech ktoś zaprzeczy :mad: :mad: :mad: ), potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, potem Saba, Carusek i moje świneczki :oops: :oops: :oops: . Na samym szczycie tej piramidy stoją trzy bardzo ważne osoby :
Mama i Tata Antosia,oraz zakochana w nim od pierwszego spojrzenia ciocia Justyna :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Chcąc nie chcąc, zmieniła mi się kolejność uczuć i stopniowanie. Najpierw jest najpiękniejszy na świecie Antoś (niech ktoś zaprzeczy :mad: :mad: :mad: ), potem dłuuuugo, dłuuuugo nic, potem Saba, Carusek i moje świneczki :oops: :oops: :oops: . Na samym szczycie tej piramidy stoją trzy bardzo ważne osoby :
Mama i Tata Antosia,oraz zakochana w nim od pierwszego spojrzenia ciocia Justyna :lol:
Cud, miód i orzeszki :loveu: szczególnie na tej fotce http://img411.imageshack.us/img411/1944/dscf2048jpgasu1.jpg przypomina mi Gabryśkę jak była taka maciupka :cool3:

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie będę wcale oryginalna, ale z Antosia to "kawał chłopa" rośnie :razz:.
Ehhhhh, jak ja lubię takie już kumate dzieciątka, co to i sieępośmieje i zagada :loveu:.

ps. mam nadzieję że to co narozrabiałam:splat: jakość po kościach się rozeszło i już nie macie z tego tytułu niedogodności żadnych. Strasznie mnie sumienie gniecie :oops: :wallbash:.

Posted

[quote name='Poświata']

ps. mam nadzieję że to co narozrabiałam:splat: jakość po kościach się rozeszło i już nie macie z tego tytułu niedogodności żadnych. Strasznie mnie sumienie gniecie :oops: :wallbash:.
A co narozrabialaś Beatko, bo nie załapałam :cool3:Moze Ci chodzi o ten termin, to dla mnie im później, tym lepiej, bo juz jakieś przebłyski wiosny bedzie można zobaczyć u Ciebie w ogrodzie w lutym, a złaszcza w marcu :multi:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A co narozrabialaś Beatko, bo nie załapałam :cool3:Moze Ci chodzi o ten termin, to dla mnie im później, tym lepiej, bo juz jakieś przebłyski wiosny bedzie można zobaczyć u Ciebie w ogrodzie w lutym, a złaszcza w marcu :multi:
A z Antosiem narozrabiałam, wychlapałam jęzorem :oops:.... pamiętasz naszą rozmowę we wrześniu ???

Co do terminu, to kiedy tylko będziesz miała ochotę :cool3::D.

Posted

Poświata napisał(a):
A z Antosiem narozrabiałam, wychlapałam jęzorem :oops:.... pamiętasz naszą rozmowę we wrześniu ???

.

Pamiętam, zwłaszcza, że Zosia z punktu dostała gratulacje :angryy:

Posted

:multi:Widzę :multi: Rzeczywiście, kawał chłopa:crazyeye: :loveu::loveu::loveu:
........... wprawdzie tylko pierwsze i czwarte :hmmmm: zdjęcie widzę, ale widzę Antosia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Poświata']

[quote name='Sabina1']Pamiętam, zwłaszcza, że Zosia z punktu dostała gratulacje :angryy::oops::flaming::grab:, ale jak rozłazło sie po kosciach, czy nadal wyrzut sumienia ma mnie zagryzac :modla: