Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina1 napisał(a):
Idealnie. Własnie takie kolory najbardziej lubię i z góry dziękuję.Będzie ślicznie pasowała.
:multi:
Sabina1 napisał(a):
Powody zdenerwowania miną przecież.
Taaaaaaaa :roll: , po dwudziestej serwetce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
:multi:
Taaaaaaaa :roll: , po dwudziestej serwetce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

No nie, w kompletach jest po dwanaście :lol: I jedna duża.

Posted

Sabina1 napisał(a):
No nie, w kompletach jest po dwanaście :lol: I jedna duża.
A wiesz, właśnie dzisiaj zaczęłam dziergać taką serwetkę, że z jej środkowego wzoru można zrobić mniejsze. :hmmmm: może więc się pokuszę o zrobienie kompleciku :razz:, trochę roboty będzie, jakieś 5-6 dni :hmmmm: :evil_lol: .

Posted

To jakby kto był w potrzebie takiej serwety to musi poczekać na nerwowy okres, a wtedy...hihih..można sie załapać na niezły prezent i jeszcze dobry uczynek zrobić;)

Posted

Sabina1 napisał(a):
Idealnie. Własnie takie kolory najbardziej lubię i z góry dziękuję. Będzie ślicznie pasowała. Prochy zdecydowanie powyrzucaj do śmieci. Powody zdenerwowania miną przecież.

podpisano "STOIK Sabina1" :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):
To jakby kto był w potrzebie takiej serwety to musi poczekać na nerwowy okres, a wtedy...hihih..można sie załapać na niezły prezent i jeszcze dobry uczynek zrobić;)
Nerwowy okres minie mi mniej więcej na koniec roku szkolnego :angryy: :mad: . Do tego czasu będę miała całe szafy wydzierganych serwetek :evil_lol: , chyba pójdę pod Halę Banacha pohandlować :roll: :evil_lol: .

Posted

Beatko, jak Konrad będzie na studia zdawał(a wbrew pozorom to już niedługo), to będziesz dziergać trzymetrowe firanki, Piękne są takie robione szydełkiem. Zgłaszam się pierwsza i już zamawiam :lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Beatko, jak Konrad będzie na studia zdawał(a wbrew pozorom to już niedługo), to będziesz dziergać trzymetrowe firanki, Piękne są takie robione szydełkiem. Zgłaszam się pierwsza i już zamawiam :lol:
Firanki powiadasz :hmmmm:, no nie wiem, to inną techniką się robi, taką której jeszcze nie próbowałam. Ale jak się mocno wkurzę :angryy: , to kto wie :evil_lol: ... Jak byłam mała, to babcia takie wydziergała, i wisiały w kuchni, ale nie ostały się do dzisiejszych czasów :-( .

Posted

Sabina1 napisał(a):
będziesz dziergać trzymetrowe firanki, Piękne są takie robione szydełkiem. Zgłaszam się pierwsza i już zamawiam :lol:

Straszne do prasowania :grab:

Posted

Ja mam taka jedną streńką. To są krateczki robione łańcuszkiem i duże wzory słupkami. Ale na pewno zajęło to mnóstwo czasu.
Robiona była czymś cieńczym niż kordonek. Może nićmi bawełnianymi, bo trzeba ją prasować.

Posted

[quote name='mmbbaj']Straszne do prasowania :grab::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas się takie firanki po praniu krochmaliło i rozpinało na takim stelażu tzw gardinsztanga;)....i były miodzio bez prasowania;)a najlepiej jak się suszyły na podworku na świezym powietrzu

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas się takie firanki po praniu krochmaliło i rozpinało na takim stelażu tzw gardinsztanga;)....i były miodzio bez prasowania;)a najlepiej jak się suszyły na podworku na świezym powietrzu

:roll:... a jak się nie ma tego... gardinsztanga? :eviltong:

Posted

Taaaaaaaaaak. Po północy otworzyły się tylko drzwi wejściowe.Dobrze, ze jeszcze byam na nogach. Ale juz potem spaliśmy jak zabici. Karuś ,jak zwykle pod kołdrą, więc on nic nie słyszał, Saba, przy moim boczku, a reszta rupieci głucha :evil_lol: .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Taaaaaaaaaak. Po północy otworzyły się tylko drzwi wejściowe.Dobrze, ze jeszcze byam na nogach. Ale juz potem spaliśmy jak zabici. Karuś ,jak zwykle pod kołdrą, więc on nic nie słyszał, Saba, przy moim boczku, a reszta rupieci głucha :evil_lol: .

Witaj!
Myśmy przespali burzę dzięki melisie :oops:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj!
Myśmy przespali burzę dzięki melisie :oops:

Czytałam wcześniej , bo się niepokoiłam, jak Wy tam w tych górkach........
Kpujesz melissę w tabletkach ? To ciekawe,myślałam, ze zawsze tylko jest w herbatce. Miałam też ochotę wczoraj coś wziąć, ale nie na sen, tlko uspakajającego, bo tak waliło mi serce i kręciło sie w głowie. Dziaiaj , mimo dalej niskiego ciśnienia, jest już dużo lepiej. U nas prawie nie wieje.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Czytałam wcześniej , bo się niepokoiłam, jak Wy tam w tych górkach........
Kpujesz melissę w tabletkach ? To ciekawe,myślałam, ze zawsze tylko jest w herbatce. Miałam też ochotę wczoraj coś wziąć, ale nie na sen, tlko uspakajającego, bo tak waliło mi serce i kręciło sie w głowie. Dziaiaj , mimo dalej niskiego ciśnienia, jest już dużo lepiej. U nas prawie nie wieje.

Szukając dla Wektora na Sylwestra czegoś na uspokojenie trafiłam na tabletki melisa+vitB6+magnez (Relamax B6) - skuteczne.
Sama też wczoraj użyłam.
A u nas, w naszych górkach było w porównaniu z resztą kraju nie najgorzej. Chyba górki nas osłoniły....W końcu mamy tutaj aż 3 pasma.
Teraz leje:angryy:

....Waszkowy Bolutek odszedł ['] ..........

Posted

Kiedy takie nuuuuuuuuuudne te zwierzęta :shake: Albo śpia, albo człapią na nudnych spacerkach. Jednak najciekawsze sa fotki szczeniaczka. Zagrajek robi miny fantastyczne i ciagle w ruchu,a moje to juz stare sa .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Kiedy takie nuuuuuuuuuudne te zwierzęta :shake: Albo śpia, albo człapią na nudnych spacerkach. Jednak najciekawsze sa fotki szczeniaczka. Zagrajek robi miny fantastyczne i ciagle w ruchu,a moje to juz stare sa .
stare nie znaczy że nudne .....minki robią fajne i wogóle ważne ze są;)

Posted

a ja mojego staruszka U W I E L B I A M. Nic nie poradze na to ze jestem po prostu ZaGryfkowana na amen.:oops:

TZ doznal szoku jak sie okazalo ze mu cala Nowa karte do aparatu wyczerpalam...:roll: .Zazdrosny czy jak...?
:evil_lol: Dobrze ze nadal mam przeogromne problemy ze wstawianiem na fora z wlasnego kompa fotek :razz: .