LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oby w nie wiekszej ilosci części niz przyjechała pierwotnie:) Quote
bea100 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzisiaj jest zapadana niedziela, znakomita na składanie mebli :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja już myślałam, że zobaczę zdjęcia mebelków ;) Bo Sabina pasjami lubi składać meble :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Mebelki złożyła Justyna, która swego czasu zakupiła sobie wkrętarko-wiertarkę(albo na odwrót) i teraz z zapałem, po raz pierwszy miała okazje jej użyć. KOMÓDKA STÓŁ Moje Carunio się ślicznie zmieściło, ale nie tylko on uważa to miejsce za swoje :lol: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sabina1 napisał(a):Mebelki złożyła Justyna, która swego czasu zakupiła sobie wkrętarko-wiertarkę(albo na odwrót) i teraz z zapałem, po raz pierwszy miała okazje jej użyć. Wielkie :klacz: dla Justyny, ale co w takim razie ty robiłaś? :cool3: Sabina1 napisał(a): KOMÓDKA Śliczna komódka :loveu: Sabina1 napisał(a): :crazyeye: masz moje lalki! Tylko środkowa inna, ale też mam takie trzy :lol: Sabina1 napisał(a): Stołu ci nie zazdroszczę, ale tych metraży....TAK :p...i kuchni :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A ja widzę krzyżyk zamiast komódki :shake: Quote
Sabina1 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 mmbbaj napisał(a):Wielkie :klacz: dla Justyny, ale co w takim razie ty robiłaś? :cool3: Ja się prawdę mówiąc obijałam oraz służyłam dobrymi radami :evil_lol: Te laleczki kupowało się kiedyś w kioskach, jedna na miesiac chyba, ale nie starczyło mi cierpliwości, zeby zebrać całą serię:shake: Quote
aga1215 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj Sabinko:multi: :multi: :multi: Sabina1 napisał(a): oooo - zakupiłaś nową "budę" dla Carusia :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sabino - czy Ty w Warszawie masz taką salonową kuchnię ? A komódkę już widzę :p Quote
Sabina1 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Sabino - czy Ty w Warszawie masz taką salonową kuchnię ? A co ? Saloniczek też mam. Nikt tam nie wchodzi, zeby nie nabrudzić :lol: Zreszta, co tam kuchnia. Własnie mnie zawiadomiono,ze w sierpniu zostanę babcią :oops: . Moje uczucia wahają się od strachu, poprzez gwałtowną ochotę do śmiechu, aż do euforii. Muszę się przespać z tą wieścią i oswoić. Ale numer !!!!!!!!!!!! Quote
Katcherine Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu: Gratulacje Sabinko:loveu: :lol: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 GRATULUJĘ!!! Wspaniali rodzice widzę, no to extra...ale fajnie. Przepraszam, ze tak się ciesze, ale ja takie wiadomosci zawsze przyjmuję z ogromnym entuzjazmem! Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Sabina1 napisał(a):A co ? Saloniczek też mam. Nikt tam nie wchodzi, zeby nie nabrudzić :lol: Zreszta, co tam kuchnia. Własnie mnie zawiadomiono,ze w sierpniu zostanę babcią :oops: . Moje uczucia wahają się od strachu, poprzez gwałtowną ochotę do śmiechu, aż do euforii. Muszę się przespać z tą wieścią i oswoić. Ale numer !!!!!!!!!!!! O ja cię :lol: Alllllle nowina :klacz: Gratulacje babciu!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sabina1 napisał(a):A co ? Saloniczek też mam. Nikt tam nie wchodzi, zeby nie nabrudzić :lol: Zreszta, co tam kuchnia. Własnie mnie zawiadomiono,ze w sierpniu zostanę babcią :oops: . Moje uczucia wahają się od strachu, poprzez gwałtowną ochotę do śmiechu, aż do euforii. Muszę się przespać z tą wieścią i oswoić. Ale numer !!!!!!!!!!!! Sabinko :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: będzie młody LEW/LEWKA :multi: :multi: :multi: (i jak - po "przespaniu"??) bea100 napisał(a):JNo to wysłałam. Jak Priorytet to Priorytet i nie obchodzi mnie jako klienta Poczty Polskiej-weekend :evil_lol: Powinnas dostać w poniedziałek ;) (ciekawa jestem...?) Beata - przesyłka przyszła :multi: :multi: :multi: właśnie słucham - piękne:loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :multi::multi::multi:Sabinko ...gratulacje:loveu: .Już za rok 21 stycznia będziesz obchodzić Dzień Babci:p Quote
bea100 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :razz: Moja prawnuczka Sabina1...zostanie babcią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sabinko1: bardzo się uradowałam tą nowiną :multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Sabina1 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 aga1215 napisał(a):Sabinko :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: będzie młody LEW/LEWKA :multi: :multi: :multi: (i jak - po "przespaniu"??) Katcherine napisał(a)::loveu: Gratulacje Sabinko:loveu: :lol: LAZY napisał(a):GRATULUJĘ!!! Wspaniali rodzice widzę, no to extra...ale fajnie. Przepraszam, ze tak się ciesze, ale ja takie wiadomosci zawsze przyjmuję z ogromnym entuzjazmem! mmbbaj napisał(a):O ja cię :lol: Alllllle nowina :klacz: Gratulacje babciu!!!!!!!!!!!!!!!!! Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Sabinko ...gratulacje:loveu: .Już za rok 21 stycznia będziesz obchodzić Dzień Babci:p bea100 napisał(a)::razz: Moja prawnuczka Sabina1...zostanie babcią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sabinko1: bardzo się uradowałam tą nowiną :multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Dziekuję za GRATULACJE, ale to nie mnie się należą. Ja w tym jakby nie brałam udziału hihihih !!!!!!! A Zośka mówi,że ewentualnie po pierwszym USG :lol: Dalej jestem speszona, zmianą stanu. Od piątku jestem emerytką, na dodatek jeszcze babcią, a w głowie ciagle maj :evil_lol: Aga, łomatko, dlaczego lewek ? Quote
LAZY Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sabina1 napisał(a):Dziekuję za GRATULACJE, ale to nie mnie się należą. Ja w tym jakby nie brałam udziału hihihih !!!!!!! A Zośka mówi,że ewentualnie po pierwszym USG :lol: Dalej jestem speszona, zmianą stanu. Od piątku jestem emerytką, na dodatek jeszcze babcią, a w głowie ciagle maj :evil_lol: Aga, łomatko, dlaczego lewek ? Sierpień to lwi miesiąc (znak zoodiaku:)) Quote
Hania Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Super ! Gratulacje! Moi rodzice twierdzą, że to coś wspaniałego :lol: Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Doszłaś już do siebie babciu? :lol: A może ty już na jakimś babciowym forum grasujesz? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Muszę się zgłosić do galerii smaków. Może ktoś wie, jak się robi pępkówkę ? Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Sabina1 napisał(a):KOMÓDKA Sabina1 napisał(a):Własnie mnie zawiadomiono,ze w sierpniu zostanę babcią :oops: . Moje uczucia wahają się od strachu, poprzez gwałtowną ochotę do śmiechu, aż do euforii. Muszę się przespać z tą wieścią i oswoić. Wpadłam zapytać o wymiary blatu komódki, bo łysawa jakaś taka.... ...i cóż czytam :-o , gratulacje prawie babciu , ależ będzie wesoło Quote
Recommended Posts