Sabina1 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='bea100'] Konto do wpłat Fundacja EMIR Bank Śląski O/Grodzisk Mazowiecki 80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 Oddział ul Słoneczna 4 96-321 Żabia Wola [quote name='HankaRupczewska']O MATKO !!!!! Beatko dzisiaj dostałam płytę. Dziękuję !!!! Jestem chora - siedzę w domu. Zablokowałam sobie wejście internetowe do Banku :cool1: Będę wpłacać jutro - na które konto ????? Haniu, nie wiem, o której Bea wróci, więc podaję Ci konto Żanetkowe. Życzę zdrowia :loveu: Dopisz koniecznie: od Hanny Rupczewskiej dla Żanety Quote
bea100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Sabina1']Haniu, nie wiem, o której Bea wróci, więc podaję Ci konto Żanetkowe. Życzę zdrowia :loveu: Dopisz koniecznie: od Hanny Rupczewskiej dla Żanety NIE :shake: Na tą wpłatę także już czekają na AFN (zanim zamkną skarpetę Żanetki). Haniu: Czyli- poproszę o wpłatę na pierwsze podane konto. No i zdrowiej nam skarbie (ja tez dzisiaj niehalo:-( , usunęłam rano zęba i teraz cierpię jak potępieniec, koszmarna sprawa te cholerne zęby!) Sabinko1: Jestem. To są ostatnie tam wpłaty ( a ja rozliczjąc tą skarpetkę z ciotkami na AFN je już uwzględniłam). Wszystkie następne- już na Emir (tyle- że ,,następnych" chętnych na płytki-brak...:razz: ) Napisz jak było u Mmbbajów...może jakieś foteczki? Quote
bea100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: Beata jest twoją matką? :shake: Taką fajną ,,córkę" i o tak wielkim sercu- to ja i poproszę i mogę mieć :evil_lol: :lol: Haniu, czy mogę Cię zaadoptować? Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 bea100 napisał(a):Taką fajną ,,córkę" i o tak wielkim sercu- to ja i poproszę i mogę mieć :evil_lol: :lol: Haniu, czy mogę Cię zaadoptować? Beatko, a czy przypadkiem to NIE JA powinnam Cię zaadoptować ??? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Beatko - mój mąż jest czasami :cool3: nieoceniony :loveu: Pieniążki zostały przelane. Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A ja zapytam jeszcze - tak przy okazji :cool3: - gdzie wetło gospodynię tej Galerii ???? Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bea100']Taką fajną ,,córkę" i o tak wielkim sercu- to ja i poproszę i mogę mieć :evil_lol: :lol: Haniu, czy mogę Cię zaadoptować?:evil_lol::evil_lol:to jak wirtualnie Hanka jest moją teściową to kim ty bedziesz dla mnie ;) Moja wpłata poszła na AFN;) Quote
bea100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to jak wirtualnie Hanka jest moją teściową to kim ty bedziesz dla mnie ;) ... Skoro jestem ,,o matką" dla Hanki a Hanka jest Twoją teściową to ja jestem dla Ciebie...nooo nie wiem,,,,babką ?!? (jakąś po mieczu...hmmm może być np piaskową?:evil_lol: ) No to pytanko małe mam w takim razie...a Ty kim jesteś dla mnie? Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bea100'] Sabinko1: Napisz jak było u Mmbbajów...może jakieś foteczki? Nie ma foteczek :placz: U mnie kompletna amnezja, że jest cuś takiego jak aparat :placz: Ale przypominam wszystkim, że Sabina ma super aparacik i też go nie użyła :p I nawet nie wzięła :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']A ja zapytam jeszcze - tak przy okazji :cool3: - gdzie wetło gospodynię tej Galerii ???? No właśnie! Myślę, że może składa do kupy komódkę :evil_lol: [quote name='bea100']Skoro jestem ,,o matką" dla Hanki a Hanka jest Twoją teściową to ja jestem dla Ciebie...nooo nie wiem,,,,babką ?!? (jakąś po mieczu...hmmm może być np piaskową?:evil_lol: ) No to pytanko małe mam w takim razie...a Ty kim jesteś dla mnie? :???::huh::-? Quote
aga1215 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='bea100']Alicjarydzewska: wpłacaj na konto AFN (to poprzednie) juz tam cioteczki pomocowe czekają od wczoraj na tą Twoją wpłatę :lol: Proszę- dopisz koniecznie, że to ,,Od Alicjarydzewska dla Żanety" OK? Aga1215:jutro raniuto lecę i wysyłam, tak jak się umawiałyśmy (napisz mi tylko jak otrzymasz). Mam nadzieję, że płytka sprawi Wam kochane choć trochę radości a że cel na jaki wpłaciłyście jest bardzo szczytny- naprawdę ogromne dzięki :loveu: Witajcie :multi: :multi: :multi: Beatko - spokojnie - możeszwysłać w poniedziałek, po co płytka ma weekendować na poczcie :p Sabinko - bawisz się w stolarza????????? Quote
Sabina1 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A ja zapytam jeszcze - tak przy okazji :cool3: - gdzie wetło gospodynię tej Galerii ???? mmbbaj napisał(a):Nie ma foteczek :placz: U mnie kompletna amnezja, że jest cuś takiego jak aparat :placz: Ale przypominam wszystkim, że Sabina ma super aparacik i też go nie użyła :p I nawet nie wzięła :evil_lol: No właśnie! Myślę, że może składa do kupy komódkę :evil_lol: :???::huh::-? Musze sie odezwac, bo nie wiem co za chwilę o mnie jeszcze napisze moja droga dogociółka z Ochoty :lol: Po wizycie u Małgosi, wróciłam na troche do domu,potem musiałam wyjść na dłużej i dopiero teraz ,na spokojnie, mogę opisać wizytę, a własciwie Zagrajka. Przede wszystkim, pies jest śliczny, ale to już wiecie. Zdjęcia jednak, nawet Małgosine, nie oddają całej jego urody.Te wszystkie minki, ogromna serdeczność w zachowaniu, piękne, bystre oczy. On błyska tak tymi wielkimi białkami .W domu, zainteresował się mną na krótko, popodgryzał troszeczkę, a potem zajał się grzecznie swoimi zabawkami, bawił się świetnie sam, nie narzucał sie nam, a potem wszedł sobie na ulubiony fotel i zasnął. Po jakimś czasie, wyszłyśmy na spacerek i Zagrajek, na długiej lince , biegał za piłeczka. Słuchajcie, ok. 4miesięczny pies, biegł po piłkę, przynosił ją,siadał przed Gosią i oddawał. Jak na szczeniaczka, jest bardzo posłuszny, wracał zawsze zawołany, cały czas miał Panią na oku, mimo, ze wabiły go najrozmaitsze odgłosy. A jak pięknie wygląda w biegu, bo jest bardzo zgrabniutki i ma długie nóżki. Zwraca powszechną uwagę, ale nawet jeśli odpowiada na miłe gesty ze strony ludzi, to widać, ze juz jest do Gosi bardzo przywiązany, bo biegnie zaraz za nią. Świetnie się orientuje, co nie wolno. Według mnie, jest bardzo inteligentny i zdolny. Spodziewałam się jakiegoś niesamowiteo żywiołu, a to jest po prosty bardzo żywy szczeniaczek, który tak bardzo chwyta za serce, bo strasznie chce zrozumieć i zrobić wszystko o co go Pani poprosi , a to co juz umie, wykonuje z wielka radoscią:loveu: . A co do komódki, to jest to mebel w częsciach do złozenia :angryy: Quote
bea100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='aga1215'] Beatko - spokojnie - możeszwysłać w poniedziałek, po co płytka ma weekendować na poczcie :p ... JNo to wysłałam. Jak Priorytet to Priorytet i nie obchodzi mnie jako klienta Poczty Polskiej-weekend :evil_lol: Powinnas dostać w poniedziałek ;) (ciekawa jestem...?) Sabinko1: bardzo mnie ucieszyło to, co napisałaś o Zagraju (bo-samo dobro- a wszak pierwsze spostrzeżenia są najtrafniejsze- a ja nie umiem już patrzeć obiektywnie na Zagraja ponieważ jestem zaangażowana uczuciowo -ot co :razz: ) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='bea100']Skoro jestem ,,o matką" dla Hanki a Hanka jest Twoją teściową to ja jestem dla Ciebie...nooo nie wiem,,,,babką ?!? (jakąś po mieczu...hmmm może być np piaskową?:evil_lol: ) No to pytanko małe mam w takim razie...a Ty kim jesteś dla mnie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skoro Hanka jest matką mojego TZta to Ty jesteś jego babką ....:lol:...coś mnie te dogo koligacje się plątają tym bardziej że Sabinka jest MOJĄ CÓRKĄ:pkiedyś przygarnęłam bo była do wziecia;) Sabinko ..cudowny opis Zagrajka:loveu: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skoro Hanka jest matką mojego TZta to Ty jesteś jego babką ....:lol:...coś mnie te dogo koligacje się plątają tym bardziej że Sabinka jest MOJĄ CÓRKĄ:pkiedyś przygarnęłam bo była do wziecia;) A Hania R.jest moja babką, a ja jestem córką Twoją i Twojego TZta. Więc wszystko się zgadza. Tylko, ze w ten sposób Bea "wybiła" się na moją prababcię. Strasznie dalekie pokrewieństwo :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1']A Hania R.jest moja babką, a ja jestem córką Twoją i Twojego TZta. Więc wszystko się zgadza. Tylko, ze w ten sposób Bea "wybiła" się na moją prababcię. Strasznie dalekie pokrewieństwo :placz: :placz: :loveu:ale jaka z nas piękna rodzina wielopokoleniowa o podobnych zainteresowaniach;) Quote
bea100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mnie sie to podoba :multi: Jestem o-matką Hanki, babką-piaskową Alicji i prababką-wybitą Sabinki1. HA!!!To teraz niech mi wszyscy zazdraszczają bo fajną mam rodzinkę :loveu: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Słowo daję, speszyłam się, ze nagle posiadam Tatusia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mamcia ratuj, nie wiem jak wyląda i czy ja tez jestem Rydzewska ?????????? Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote=bea100; Jestem prababką-wybitą Sabinki1. No to serdeczne buzi, moja wybita prababciu :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Sabina1']Słowo daję, speszyłam się, ze nagle posiadam Tatusia :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Mamcia ratuj, nie wiem jak wyląda i czy ja tez jestem Rydzewska ??????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tatuś bywa w galerii ...a co do nazwiska ..nazwisko sprawa nabyta ...czy aby najważniejsze;) [quote name='bea100']Mnie sie to podoba :multi: Jestem o-matką Hanki, babką-piaskową Alicji i prababką-wybitą Sabinki1. HA!!!To teraz niech mi wszyscy zazdraszczają bo fajną mam rodzinkę :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz jak Ci się z Nowym Rokiem trafiło;) Quote
mmbbaj Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mnie się od tych koligacji rodzinnych w głowie kręci :huh:...Chciałam tylko powiedzieć dobry wieczór :p I zapytać czy komódka złożona :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Uprasza się usilnie o pokazanie komódki :cool3: Quote
Sabina1 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Niestety, jeszcze nie złożona:shake: Mam tez stół kuchenny i 4 krzesła. Wszystko w częsciach. To zdaje się potrwa:cool3: Quote
aga1215 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='bea100']JNo to wysłałam. Jak Priorytet to Priorytet i nie obchodzi mnie jako klienta Poczty Polskiej-weekend :evil_lol: Powinnas dostać w poniedziałek ;) (ciekawa jestem...?) Sabinko1: bardzo mnie ucieszyło to, co napisałaś o Zagraju (bo-samo dobro- a wszak pierwsze spostrzeżenia są najtrafniejsze- a ja nie umiem już patrzeć obiektywnie na Zagraja ponieważ jestem zaangażowana uczuciowo -ot co :razz: ) Dzięki Beata - zaraz po otrzymaniu potwierdzę!!! :buzi: Sabinko - trzymam za szczęśliwe złożenie mebelków :kciuki: czy Carusek Ci pomaga? ;) :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ciekawam tych mebli...wiem coś o takich w częściach...fajowa jest z nimi zabawa, szczeólnie jak nie wiesz, która sruba w którą dziure:) Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Czyżby komódka jeszcze w częściach ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts