Poświata Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [CENTER]:megagrin: :klacz: :megagrin: :klacz: :megagrin: :klacz: dobre, dobre :loveu: .[/CENTER] Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Sabina1']MYŚLIWY WILK BABCIA i....................... Witaj Sabinko!! Przebilam sie przez cala Twoja Galerie i bede do niej zagladac jesli nie masz nic przeciwko:lol: Carus jako babulinka chwyta za serce,swietny!!! Quote
Sabina1 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Vogue napisał(a):Witaj Sabinko!! Przebilam sie przez cala Twoja Galerie i bede do niej zagladac Ojej Voque, bardzo się cieszę, ale to zobowiązujące,bo ja mam dłuie okresy milczenia :lol: Quote
Koma Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :roflt: ale się uśmiałam, świetne zdjęcia :loveu: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Sabina1']MYŚLIWY WILK BABCIA i....................... :multi::multi::multi:extra ....czy to nowa wersja Czerwonego Kapturka;) Quote
Sabina1 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']czy to nowa wersja Czerwonego Kapturka;) Tak, co ja się napocilam, zeby jej to przytwierdzić do łowy :lol: Była okropnie wściekłym Kapturkiem :evil_lol: Quote
Vogue Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Sabina1 napisał(a):Ojej Voque, bardzo się cieszę, ale to zobowiązujące,bo ja mam dłuie okresy milczenia :lol: Jestem cierpliwa:evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Sabina1'] :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Sabina1 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Czasami bardzo mnie wzrusza, taka zwyczajna dobroć biednych ludzi. Popatrzcie na tę kładeczkę, żeby kiciusiowi było wyodniej :loveu: Quote
Sabina1 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Czy mółby mi ktoś poradzić, jak wprowadzić banerek? Próbuję już któryś raz, wprowadzam przez "edytuj podpis" i nic się nie pojawia. Ściąam ze swojeo kompa jako zdjęcie i pod spodem ,tam dzie jest "przelądaj". Co ja robię nie tak ? Quote
Sabina1 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Już :lol: Nie wiedziałam, że muszę napisać posta, to wtedy pojawi sie banerek. Quote
Hania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Sabina1']MYŚLIWY WILK BABCIA i....................... FENOMENALNE Quote
Ulka18 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Carus w roli wilka genialny :iloveyou: Przecudne zdjecia :loveu: do nowej wersji znanej bajki :loveu: [SIZE="4"]Sabinko, przyjmij od nas jeszcze raz Życzenia Żdrowych, Spokojnych Świat Bożego Narodzenia oraz samych Szczęśliwych dni w Nowym Roku 2007. http://img172.imageshack.us/img172/7227/kartulka3bo1.jpg Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :tree1: Sabinko!!! Tobie i Twojej gromadce zyczymy duzo zdrowia i szczescia!!! Oby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia!!! VOGUE i Arnold Quote
bea100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :tree1: Zdrowych i spokojnych i pięknych rodzinnych Świąt dla Ciebie Sabinko1 oraz dla całej Twojej Rodziny życzy babcia ogórkowa :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 My życzymy Tobie, kochana, i całej Twojej Rodzinie człowieczej i zwierzęcej spokojnych i zdrowych Świąt. Życzymy kolejnych dobrych Wigilii ... Hania , Gezes i Mania. Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ...a ja nie wiem w końcu jak jest z tymi banami i życzeniami ........ale na ryzyko wrzucam naszą karteczkę:razz: Sabinko Zdrowych i Spokojnych Świąt Quote
Sabina1 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Byłam dzisiaj w odwiedzinach u Bei 100. Suki aksamitne, przywitały mnie słodko i serdecznie, buzi dały, łapkami połaskały po sercu i po łowie, poczym poszły sobie spać , bo dzień był pochmurny i już nie świąteczny. Wychodząc, a zasiedziałam się nieprzyzwoicie, dostałam od Bei PREZENT. I teraz wcale nie idę spać, tylko słucham sobie cichutko i jest mi tak dobrze i radośnie. Dostałam płytę z kolędami, śpiewanymi przez Beę, z towarzyszeniem orkiestry. Kolejny raz odkrywam, jakie piękne są polskie kolędy! Śpiewane czyściutko łębokim altem o ślicznym brzmieniu, nie udziwnione i nie wymęczone, jak w wykonaniu niektórych naszych piosenkarzy, którzy niestety czują, ze "muszą" je śpiewać. W kolędach Bei słychać radość, zachwyt nad Dzieciątkiem. "Bó się rodzi" jest triumfalnym wspaniałym polonezem, "Lulajże Jezuniu" - prawdziwą kołysanką, a jej crescendo w "Gdy się Chrystus rodzi", czyli rosnące w siłę Gloria, powoduje, ze słychać dzwony i cały rozśpiewany na chwałę Nowonarodzoneo świat. Chce się nie tylko słuchać, ale śpiewać razem z Nią "Bądź pochwalony, Boże Nieskończony!" Beatko, bardzo, bardzo dziękuję. Obdarowałaś mnie po królewsku. Quote
bea100 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sabinko1: dziękuję za piękne słowa :loveu: to dla mnie wielka radość i jestem dumna, że mogłam sprawić Ci tyle przyjemności i że się tak zasłuchałaś i że wiesz, co chciałam powiedzieć/a nasze staruszki-kolędy są wspaniałe-tylko trzeba to umieć dostrzec :p Całe moje serce leci w Twoją stronę.......... Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pozostało mi się tylko powiesić. Weszłam przypadkowo na adu-adu, do archiwum. Tam są zapisane kontakty - numery , które mam zidentyfikowane np. Bea,czy Bajaneczka. Ale jest też pozycja tzw. " Spoza listy". Nidy tam nie wchodziłam, bo kiedyś zaczepiały mnie jakies świry. Teraz weszłam sobie. Okazuje się, ze między 24rudnia, a 27, chciały sie ze mna zkontaktować Samorajka, AniaW, Jess i jeden numer nie wien czyj: 5767514.Teraz mi tak żal,dlaczeo nie odezwałyście się jeszcze inaczej? na pw, albo na wp.pl(mam podany adres), albo w alerii o Carusiu. AniW odpowiadam, ze mama Bei już ma dawno kota, Samorajko, zawsze z najwieksza przyjemnością z Toba poadam, często jestem, komputer mam zawsze włączony, a jesli nie, synałek na komórkę i już jestem.0509 336 304. Wiem już też, dlaczeo nie zauwazyłam, ze ktoś się złasza. Miałam włączoną opcję"nie pokazuj wiadomości od nieznajomych", czyli od osób których nie ma na liście.Już odhaczyłam :lol: Quote
bea100 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sabinko1, gg to takie cudo, które jest wielce niezobowiązujące i inne tam panują zwyczaje (nikt się nie dziwi nawet jak pisze ,,puk puk" a nie dostaje na pukanie odpowiedzi :p ). AniuW: moja mama jest szczęśliwa ze swoją koteczką Weną a Wena jest szczęsliwa z moją mamą (parę dni przed Zaduszkami /z ręki Szantiny/ dostała ode mnie ,,prezent" i dała małej kociej biedulce z Chomiczówki-wspaniały dom i oddała jej całe swoje wielkie serce i są obie niezrozłączne !!! Było na początku-trudno- bo kociak był chory i strasznie zarobaczony ale teraz? bajka :multi: dobra bajka z dobrym zakończeniem :p ) Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sabinko ślicznie napisałas o Tych Beiowych koledach :loveu: ta plyta to cudo :loveu: Quote
bea100 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):Sabinko ślicznie napisałas o Tych Beiowych koledach :loveu: ta plyta to cudo :loveu: Pikuś, byłam z Tobą podczas Wigilii i Świąt? To wspaniała wieść. Nawet nie wiecie, jak mi miło :loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='PIKA']Sabinko ślicznie napisałas o Tych Beiowych koledach :loveu: ta plyta to cudo :loveu: :shake:szkoda że przez kompik nie słychać.... Czytałam o Jagulce ....to przykre ....a jak teraz się czuje.... Quote
Recommended Posts