aga1215 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Sabina1']Sprawę pokrzywki wyjaśniłam, a piszę osobny post, żeby ci powiedzieć Aa1215, ze uwielbiam Twoją emotkę :lol: Marysiu - cudna ta Twoja klawiatura :loveu: :multi: :multi: :multi: nie naprawiaj ani nie zmieniaj :buzi: Quote
Sabina1 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziękuję za piękne życzenia i kwiaty. W zamian przesyłam świąteczne wiazdy i bukiety :lol: Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O mamusiu ! DUPA jestem ! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! Quote
Hanna R. Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A to jest ... poprostu CUDOWNE :loveu: Quote
Sabina1 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O mamusiu ! DUPA jestem ! Tylko nie dupa, tylko nie dupa :evil_lol: ...................DZIĘKUJĘ Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wiesz, że mój Gezio zaczyna mieć takie łyse " okularki "jak Caro ... Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Wiesz, że mój Gezio zaczyna mieć takie łyse " okularki "jak Caro ... To nie wiek. On mieszkał przy cementowni i miał tak chore,zaropiałe oczy, jak o zobaczyłam po raz pierwszy, że dziwię się, ze widzi. Twój nie ma z tym nic wspólneo. Ezesław ma b, ładne oczy. Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Sama nie wiem :roll: Gezio jest alergikeim. Ale jakoś tak mi się z wiekiem skojarzyło ... Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Na podobną dolegliwość cierpiał Bubi - wtedy fachowiec stwierdził, że to zapalenie spojówek i zakrapiałam takimi "ludzkimi" kropelkami - chyba "Azulan" ? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Nie. Azulan to rumianek. Gdybym chciała wymienić wszystkie leki okulistyczne Gezesława - to musiałby to być długi post ... :shake: Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 aga1215 napisał(a):Na podobną dolegliwość cierpiał Bubi - wtedy fachowiec stwierdził, że to zapalenie spojówek i zakrapiałam takimi "ludzkimi" kropelkami - chyba "Azulan" ? :hmmmm: Ja do dziś, co rano przemywam świetlikiem, ale niestety, samą oprawę tych oczu ma taka brzydką i to już się nie zmieni, Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Detramytrex, Nacloff, Tropicamidum i jeszcze wiele,innych - niestety ...:roll: Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Detramytrex, Nacloff, Tropicamidum i jeszcze wiele,innych - niestety ...:roll: Jeżeli Nacloff jest w postaci maści, to chyba mu to wcierałam w oczy zaraz po schronisku, bo nazwa brzmi znajomo. Ja słyszałam, że woóle wyżły mają wrażliwe oczy. Quote
bea100 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Jeżeli Nacloff jest w postaci maści, to chyba mu to wcierałam w oczy zaraz po schronisku, bo nazwa brzmi znajomo. ... Szwajcarski Naclof to nic innego niż Diklofenak sodu+cremofor+trometamina+kwas borowy (nie słyszałam by był ten lek w maści-występuje jako krople 5mg). Na psich oczach zęby zjadłam...:evil_lol: Sabinko1: ja też mam ponurą niedzielę :glaszcze: Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 bea100 napisał(a):Na psich oczach zęby zjadłam...:evil_lol: Sabinko1: ja też mam ponurą niedzielę :glaszcze: Ja zęby zjadłam na błocie, bo tylko je wycieram i wycieram :evil_lol: Dziekuję za mikołajkowe życzonka. Jakoś ta niedziela się zupełnie przyzwoicie rozkręciła, ale i tak dobrze , ze się kończy. LAZY napisał(a):Witaj Sabinko! :buzi: Witaj Pańciu od pełnej werwy Idusi :loveu: Patka napisał(a):mój ulubiony puszysty kot :) Twoja ulubiona serdelowata puszysta, serdecznie pozdrawia moje ulubione Lilith i Walereo :lol: Quote
Poświata Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Sabina1'] Jakoś ta niedziela się zupełnie przyzwoicie rozkręciła, ale i tak dobrze , ze się kończy. I jak, dotarłaś na kocią wystawę ??? Jak wrażenia ? Quote
Katcherine Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Sabinko nawet nie wiesz jak ja sie Ciesze czytajac Ciebie na Dogomanii. Niedlugo Swieta. Trzymaj sie Bardzo Cieplutko- Najlepsze Zyczenia dla Ciebie i calej Twojej Rodziny.Przede wszystkim Zdrowia.Reszta pojdzie w parze. Wiem ze wczesnie- ale nie wiem co sie bedzie niedlugo dzialo- I chcialabym po prostu wiedziec ze Zyczenia dotarly. Kasia z Mama i reszta ferajny. Quote
iwlajn Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sabinko kochana:loveu:, w końcu i ja dotarłam na Twój wątek. Jak tam przygotowania świąteczne? Pieski pewnie dzielnie asystują? Zazdroszczę tych 4 psich radości w domu.:loveu: I 2 kocich.:loveu: Quote
Sabina1 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Witaj Iwlajn, strasznie zaniedbałam alerię, bo jakoś brakuje mi czasu i pooda wydaje się niedobra do zdjęć. A może to tylko wymówka :lol: W czasie świąt postaram się zrobić trochę fot na spacerkach. Quote
iwlajn Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Tak, mi też ostatnio jakoś czasu brak. No cóż, tak to jest jak trzeba po całym Trójmieście latać za prezentami. Ale i tak bardzo lubię ten okres przedświąteczny, świąteczne piosenki, wystawy sklepowe. To oczekiwanie na coś Wspaniałego. Quote
Agga Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Sabinko to my czekamy z utęsknieniem na zdjęcia. A Ty tam dbaj o siebie;) Quote
Sabina1 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 MYŚLIWY WILK BABCIA i....................... Quote
Recommended Posts