Sabina1 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Karunio dzisiaj od rana zastanawial sie co robić przed poludniem i postanowił nie robic nic. Liczył jeszcze na to, że pani będzie robila coś ciekawego, więc obserwował. Quote
tanitka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Karunio- z minkami wyżełkowato-zafrasowanymi jest cudny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina1 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Ale wreszcie sen zwyciężył :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bowska poza Quote
Katcherine Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :evil_lol: sabinko- a czy przypadkiem ten foteliczek to nie ciut za maly...?:cool1: ;) tanitka juz dostala reprymende za za mala ilosc kocykow w domu:evil_lol: Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Sabina1']... ... No :loveu: tak wygląda szczęśliwy prawdziwie/śpiący pies :lol: Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Sabina1'] Ależ dumny Pan pies :cool3: :loveu: Mina boska :lol: Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 KUMPELka napisał(a):Ależ dumny Pan pies :cool3: :loveu: Mina boska :lol: To jest dokładnie taka mina , na polecenie: "zejdź z fotela" :mad: Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Sabina1 napisał(a):To jest dokładnie taka mina , na polecenie: "zejdź z fotela" :mad: Czyli tyle co :mam Cię w nosie :evil_lol: ...gadaj se gadaj a ja i tak tu zostaje :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='KUMPELka']Czyli tyle co :mam Cię w nosie :evil_lol: ...gadaj se gadaj a ja i tak tu zostaje :evil_lol: Na tym zdjęciu był strasznie śpiący, ale zwykle patrzy się prosto w oczy wyzywająco i te swoje ślepia ma szeroko otwarte. Bardzo często zwalam go z fotela , czy z tapczana, więc on nigdy nie jest pewien, czy tam zostanie.Wbija się pupą w siedzenie i mruczy z niezadowoleniem, jak go ściągam :lol: . Taki on już jest ten Karuś - niełatwy. Kumpelkooooo, a gdzie są fotki z wystawy, na których byłabyś wyraźnie widoczna , w całej imponującej okazałości ? Mmbbaj miała Ci zrobić ? Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Sabina1']Kumpelkooooo, a gdzie są fotki z wystawy, na których byłabyś wyraźnie widoczna , w całej imponującej okazałości ? Mmbbaj miała Ci zrobić ? Z tego co wiem, zrobiła...jedno :p i właśnie zastanawiałam się dlaczego robi zdjęcie ciężarówce a nie ogórkowi :roll: A kształty to mam imponujące chociaż Małgosia stwierdziła, że powinnam być bardziej gruba :evil_lol: ... mi wystarczy i to co mam ;) Quote
aga1215 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Witaj Sabinko! Poogladałam sobie śliczne Carusiowe fotki:loveu: a reszta zwierzyńca gdzie? Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Sabinko! Poogladałam sobie śliczne Carusiowe fotki:loveu: a reszta zwierzyńca gdzie? Witaj Aguś:multi: Śliczne to one nie sa, bo wiesz , ze ja po prostu lewa noga jestem do tego, no ale widać, że Karuś. Saba spała w pościeli :oops: :oops: , więc sie wstydzilam focić, a koty, jak zwykle w dzień, spały gdzieś głęboko schowane. Rupiecie też spały, najgrzeczniejsze, bo w swoich spankach. Wkurza mnie, ze tylko fotografuję śpiące zwierzęta, bo przecież mi w ruchu nie wyjdą :angryy: :angryy: . Quote
aga1215 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Sabina1']Witaj Aguś:multi: Śliczne to one nie sa, bo wiesz , ze ja po prostu lewa noga jestem do tego, no ale widać, że Karuś. Saba spała w pościeli :oops: :oops: , więc sie wstydzilam focić, a koty, jak zwykle w dzień, spały gdzieś głęboko schowane. Rupiecie też spały, najgrzeczniejsze, bo w swoich spankach. Wkurza mnie, ze tylko fotografuję śpiące zwierzęta, bo przecież mi w ruchu nie wyjdą :angryy: :angryy: . wyjdą, wyjdą :multi: - tylko potrzebny pomocnik do zajęcia się psami, wtedy Ty możesz spokojnie powalczyć z aparatem:lol: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Sabina1'] Kumpelkooooo, a gdzie są fotki z wystawy, na których byłabyś wyraźnie widoczna , w całej imponującej okazałości ? Mmbbaj miała Ci zrobić ? I zrobiła :p Magda jest bardzo dobrze widoczna :lol: A zdjęcie jest u Bajanka w Galerii! [quote name='KUMPELka']Z tego co wiem, zrobiła...jedno :p i właśnie zastanawiałam się dlaczego robi zdjęcie ciężarówce a nie ogórkowi :roll: No jedno, to fakt :roll: A ogórek leżał pod ławką i wogóle nie był chętny do pozowania ;) A tak na poważnie, to teraz bardzo żałuję wielu nie zrobionych zdjęć :placz: [quote name='KUMPELka']A kształty to mam imponujące chociaż Małgosia stwierdziła, że powinnam być bardziej gruba :evil_lol: ... Wcale nie tak! Powiedziałam, że myślałam, że jesteś bardziej gruba! Bo w Krakowie wydawałaś się grubsza niż teraz :evil_lol: A wyglądasz ślicznie i też ci to powiedziałam, ale tego to już Sabince nie powtórzyłaś :obrazic: [quote name='Sabina1'] Wkurza mnie, ze tylko fotografuję śpiące zwierzęta, bo przecież mi w ruchu nie wyjdą :angryy: :angryy: . To każ im ładnie pozować :evil_lol: A z tymi zdjęciam w ruchu to też mam problem, zresztą wiesz o tym ;) A te zdjęcia domowe Carunia są naprawdę bardzo ładne :loveu: i do tego zabawne :lol: Quote
KUMPELka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 mmbbaj napisał(a):I Wcale nie tak! Powiedziałam, że myślałam, że jesteś bardziej gruba! Bo w Krakowie wydawałaś się grubsza niż teraz :evil_lol: A wyglądasz ślicznie i też ci to powiedziałam, ale tego to już Sabince nie powtórzyłaś :obrazic: :eviltong: :eviltong: :eviltong: To fakt, w Krakowie wyglądałam monstrualnie :evil_lol: Ale tak myślę, że to było spowodowane tym koszmarnym upałem :crazyeye: Wiesz Gosiu śmieję siez tego :lol: ale jeszcze bardziej ubawiłam się bo jak mnie zobaczyła Bea100 to powiedziała mniej więcej to co Ty :lol: A tak wogóle to moja Gabi mówi na mnie bardzo pieszczotliwie: ciężarówka i sikawka (wiadomo dlaczego :lol: ) Quote
Sabina1 Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 mmbbaj napisał(a):A wyglądasz ślicznie i też ci to powiedziałam, ale tego to już Sabince nie powtórzyłaś :obrazic: Nie musiala mi powtarzac, bo jak zobaczylam u Ciebie w galerii Magdę, to też sobie pomyślałam, ze wygląda ślicznie, w sam raz:loveu: Bajaneczko, żyjesz jeszcze Świerklańcem ? Ja bym się szybko nie pozbierała z radości :multi: :multi: . Ale najbardziej chyba czciła "uwalona" Babcia Ogórek - oczom nie wierzylam, jak zobaczyłam jej fantastyczną wypowiedź :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Sabina1 napisał(a): Ale najbardziej chyba czciła "uwalona" Babcia Ogórek - oczom nie wierzylam, jak zobaczyłam jej fantastyczną wypowiedź :lol: :lol: :lol: Babcia szaleje z radości i ja bardzo się cieszę, że przyczyną tego jest również Bajan :lol: Prawdę mówiąc gdyby nie Bea, to byśmy do Świerklańca wogóle nie pojechali! Wczoraj czciłyśmy razem :chlup: :chlup: , a potem babcia czciła sama :chlup: Przyznaję, że napisała pięknie:loveu: , mowa iście oscarowa :evil_lol: Quote
ALMA2 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dostałam dziś książeczki, dziękuję. Pieniążki wysłałam wczoraj. Przyznam się, ze czasami tu zaglądam i miło mi popatrzeć na twoja gromadkę. Quote
IN_ Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Sabina1']Ale wreszcie sen zwyciężył :lol: No wiesz co!!! Tak męczyć biednego psa! Kup mu większy fotel, przecież wyraźnie widać, że na tym się nie mieści ;-) Quote
Sabina1 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Witaj IN ! Masz racje, to jest miniaturka fotela. Ja mam dla Carusia prawdziwy i duży, tylko go muszę przysposobić i będzie sie chlopczyk mógł rozwalać :cool3: ALMA2, bardzo mi miło, że wpadasz :loveu: Jeszcze idą do Ciebie te dwie ostatnie książeczki . Kiedys puszczałam moim psom odgłosy dzikich zwierząt z tej myśliwskiej płyty. Wyobraź sobie, że zareagowały tylko na pisk królika :lol: . Swoją drogą, co do wpadających do tej galerii, to już dawno widzę, ze jest ogromna różnica między ilością postów,a liczbą odwiedzających. Czaicie sie kochani, oj, czaicie się :mad: :mad: :mad: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Sabina1']Czaicie sie kochani, oj, czaicie się :mad: :mad: :mad: Cześć Sabinko! czemu chcesz nas lać? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Drugi fotel w moim pokoju też jest zajęty :evil_lol: . Ja siedzę na stołku :angryy: Dzisiaj do Grubuni przyszedł gość,prawie identyczny jak ona. Bardzo milo go powitala. Quote
Sabina1 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] Cześć Sabinko! czemu chcesz nas lać? :evil_lol: Ciebie? W życiu ! Czających się, co to wpadają i...........ani słóweczka Quote
Recommended Posts