Jump to content
Dogomania

"ZOOEKSPO' 2005" Ryga 19-20.11.2005

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie sędziował Havelka to bardzo dobry sedzia.Zna się na rzeczy.Jest miły i niestresujący.Jeśli pies jest naprawdę dobry to u niego wygrywa.
Fajnie macie.
Czy ktoś wie kto sędziuje kaukazy

• 2 weeks later...
Posted

NigdyNigdy napisał(a):
No, tośmy się zgłosili :D
Wsio adno, jaki sędzia- generalnie stronimy tylko od kilku jednostek :wink:

Super NigdyNigdy, dobrze że jacys GODNI reprezentanci Polski :terazpol: pojadą na tą wystawe :angel: !!! Już w tej chwili życze powodzenia dla ślicznej Jagny, i przystojniaka Bursztyna :wink: :)
Pzdr

Posted

Savannah napisał(a):
Super NigdyNigdy, dobrze że jacys GODNI reprezentanci Polski :terazpol: pojadą na tą wystawe :angel: !!! Już w tej chwili życze powodzenia dla ślicznej Jagny, i przystojniaka Bursztyna :wink: :)
Pzdr

Piękne dzieki za wiarę, Savannah :lol:
Czy "godni", to się okaże w listopadzie :nerwy:

• 2 weeks later...
Posted

Artik&Shapali napisał(a):
Wie ktoś w którym miejscu jest ta wysatwa, czy jakoś w centrum czy dalej, bo szukam już jakiegoś hotelu....

My dopiero dzisiaj postaramy się kupić plan miasta :wink:

Posted

pszym napisał(a):
My też planujemy się wybrać z goldenem. Liczymy na Zw.Mł i zarazem Mł.Ch. 8)

Ja nigdy w zyciu nie bylam w tamtych rejonach, a strasznie mnie tam ciągnie. Studiuje architekture i będe z pewnościa miała co tam oglądać, a ponieważ nigdzie bez psów sie nie ruszam, więc wystawka jak znalazł :)

Posted

No dobra!
Mam plan przed sobą- znalazłam to miejsce. :D
Jakby to opisać....? :roll:
Gdyby poprowadzić przez miasto dwie linie proste w kształcie litery "X", to teren wystawy wypada nieco na południowy- wschód od punktu przecięcia się tych linii.
Jak tak zerkam, to hoteli tu wkoło całkiem nie mało :wink:

Posted

NigdyNigdy jak zajdziesz coś niedrogiego i w normalnym klimacie (do przeżycia )-to daj znać.Ja cały czas czekam na info od osoby tam zamieszkującej ,która miała się zająć naszym noclegiem.Gdyby jednak zawiodła wolę mieć wyjście awaryjne :wink: .

Posted

Ja narazie znalazłam nocleg w hotelu NB Hotel N, cena zo osobe wynosi 25 euro, a za psa 7 euro.
Oto mail do nich hotel@nb.lv
Mam nadzieje, ze jak znajdziecie jakąś ciekawszą, atrakcyjniejszą :D oferte to dacie znac.
Pozdrawiam

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
A kiedy planujecie wyruszyć?

My jedziemy na spokojnie, bez zarzynania się- w końcu to ma być przyjemność :wink:
Planowany wyjazd w piątek rano (ale nie tak ZBYT rano :lol: ), a powrót dopiero w niedzielę po śniadaniu :roll:

Posted

My wyjeżdżamy w piątek ,tak żeby tuż przed rozpoczęciem wystawy w sobotę rano znaleść się na miejscu ,w niedzielę jeszcze na wystawie i powrót do domu gdzieś w nocy -może nawet w poniedziałek nad ranem.Wszystko to zależy od naszego kierowcy i sukcesów jakie nasza grupa osiagnie(udział w finałach lub nie:wink: )

• 2 weeks later...
Posted

Czy dostał już ktoś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?
Ja ciagle sie zastanawiam jaki hotel zarezerwować...
podjęliscie juz w tym celu jakies decyzje??

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Artik&Shapali']Czy dostał już ktoś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?

Niestety, my nie :roll:
Ale jeszcze za wcześnie, żeby zacząć się martwić 8)

[quote name='Artik&Shapali']Ja ciagle sie zastanawiam jaki hotel zarezerwować...
podjęliscie juz w tym celu jakies decyzje??

Nasza rezerwacja jest już zrobiona 8)
Po przesianiu jakiejś dziwnej ilości hoteli (3/4 odpadło, ponieważ akceptują TYLKO psy małe- jakieś to dziwne :-? ) zdecydowaliśmy się na hotel Kert (http://www.kert.lv/aboutus.html). Jest blisko wystawy i wygląda dosyć przyzwoicie.
Jak będzie w rzeczywistości, to się okaże dopiero na miejscu- nasze doświadczenia każą nam być umiarkowanymi optymistami :wink:

Posted

Potwierdzeń jeszcze nie rozsyłają -na to jest po prostu za wcześnie.Jeszcze faxem napywają zgłoszenia ,zanim zostaną wprowadzone do komputera ,zliczone i zatwierdzone- minie jeszcze troszkę czasu.Cierpliwości 8) A jeśli już ktoś strasznie się denerwuje i drży z niepewności -proponuję zadzwonić :wink:

O nocleg tak bardzo się nie martwię ,ponieważ załatwia tą sprawę Kaowiec naszej wycieczki :wink: (pozdrawiamy p.Elę :hand: )
Jeśli jeszcze przez tydzień nie będzie jasności w noclegowej sprawie -trzeba bedzie wziąść swój (i psa ) los w swoje ręce :roll: