Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halcia napisał(a):
basiagk,wyslalam ci namiar, tylko czasem mi cos nie wychodzi.Napisz czy dostalas tel.bo jesli nie,to bede probowac jeszcze raz,Jest tez stolarz w Dobrzechowie,,Ulka pewnie wyslala Ci na niego namiar ,BUDROM 17 2766093

Bardzo Wam cioteczki dziękuję za wszystkie informacje!:Rose:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ze nas poganialas,teraz masz wybor.Czy ktos cos wie o Bialym Kle?Ostatnio Kier. mowil ze babka mysli.Nie wiecie co wymyslila?To chyba psiak z temperamentem,bo mowili ze do boksu sie nie nadaje.Ale prz kochajacej rodzinie mysle ze odnajdzie spokoj

Posted

czy Oskar nie jest klonem mojej Kori? :placz:

co tu tak cicho?

Właśnie, jak tam ta nasz ślicznota, Biały Kieł? Może by go ktoś jako labkowatego wystawiał...

Posted

Kori napisał(a):
Właśnie, jak tam ta nasz ślicznota, Biały Kieł? Może by go ktoś jako labkowatego wystawiał...

Bialy Kiel ma swoj watek. Jest z nim troche klopotow, a jeszcze wiecej z jego wlascicielka :angryy:

Berni z 95 wraca do schroniska :mad:

Data: Pn Grudnia 3 2007, 7:37 pm
Do: mielec@bezdomne.com

Berni wczoraj pojechał z colie i chyba jutro jedziemy po niego spowrotem gdyż podobno kuleje na jedną łapkę.

Oprócz colie poszedł szczeniak wikowaty co był ostatnio na rękach zresztą razem z kolegą z wybiegu.

Posted

Viris, dzieki serdeczne za wplate :Rose:

Jesli chodzi o Berniego, to niestety trafil pewnie na kompletnie nieodpowiedzialnych 'ludzi' (z Suchej Beskidzkiej), zeby psa oddac z powrotem, z powodu klopotow z noga :angryy: Nie dosc, ze p.kierownik zawiozl psa do Wieliczki, to jeszcze musi jechac go odebrac.

Posted

NIeodpowiedzalnosc niektorych ludzi poprostu zwala z nog!!!Z lepszych wiadomosci:odezwal sie stolarz,jego nie ma ale dal zlecenie ,budy robia,byc moze beda na piatek ,zamowilam jeszcze jedna i bedzi ich 5 podwojnych.Poniewaz Kuba i Molly dali dobry poczatek ,sprezylam sie,pogonilamkolege ze skarbonka w Mielcu/On pomaga Kierownikowi,przekazujac miesko/Ile bedzie ,nie wiem,ale zawzieta jestem na budy i nawet mi to wychodzi

Posted

Dzieki,ale kiedy juz zwatpilam ze jestem sama ,zasilila mnie Viris,potem znow myslalam ze nie rusze,przyslal Kuba Molly a jak jest juz troche to musze sprawniej ruszac mozgownica skad wydrzec reszte.Przed jedna impreza stalam na progu domu ze skarbonka i naciagalam wlasnych gosci nawet na 2 ,5 zl a gosci kilkunastu.Grosz do grosza....

Posted

Swieze wiadomosci ze schroniska:

Temat: adopcje
Od: mtoz@neostrada.pl
Data: Pt Grudnia 7 2007, 7:21

Do adopcji poszła suczka szczeniak ze świetlicy Klara oraz Maniuś ze swietlicy ten z wystającym ząbkiem. Zacząłem dalszą część zadaszenia wybiegów z pieniążków Pana Andrzeja.

Posted

Maniek mial wiele wiecej uroku niz na zdjeciu.To byla biurowa maskotka.Mam nadzieje ze ma wspanialy dom,bede za nim tesknic.Po kolejnym tel.mam zapowiedziane budy na wtorek,bo do zrobienia sa tylko dachy.Tak czy inaczej juz niedlugo.Co z Bialym Klem? Nie trafilam na jego watek.

Posted

Taka informacje podal p.kierownik przed chwila

Malamut jeszcze jest zapytań sporo efektów zero. Berni wczoraj przywieziony z powrotem. Boks 97 stary.

Bardzo dobra wiadomosc o budach, super, ze kolejne sa juz prawie gotowe :multi:

Po kolejnym tel.mam zapowiedziane budy na wtorek,bo do zrobienia sa tylko dachy.Tak czy inaczej juz niedlugo.

Halciu, wiekszosc watkow mieleckich jest na psach w potrzebie.
Zajrzyj do tamtego dzialu.
A Bialy Kiel zostaje w tym domu, ktory go adoptowal.

Posted

Tez sie ciesze ze idzie to dosc sprawnie.Musze P Zbyszka poprosic by policzyl ile jest tych starych robionych przez nich bud.To juz zwykla ciekawosc ,bo juz nie ma z kogo wysepic,jeszcze tylko powolutku skarbonki,ale chodze po nie co 2 m-ce a w nich coraz mniej.30-50 a mam 2 skarbonki.Dobrze ze Bialy Kiel zostal,mysle ze kalkulowali i Oni i pies i cos im pozytywnego wyszlo.

Posted

Agamika,
to sunieczka w srednim wieku, bardzo grzeczna, mila, spokojna, zrezygnowana, smutna. Ja ją oglaszam juz dosc dlugo na allegro, nie ma watku na dogomanii.
A owczarki zglasza Anasharowi nasza niezawodna Terra.
Klopot w tym, ze sunia nie ma imienia, a chyba bez imienia nie da zglosic psa na owczarki.

Posted

halcia napisał(a):
Wrocilam z Mielca.Pusto bez Maniusia,choc teraz kleja sie:Zajaczek i Matylda. Wrocilam mocno podbudowana.Kierownik powiedzial,ze nie ma juz bud w tragicznym stanie.Starych jest jeszcze troche,ale to nie z rodzaju 2 deski na krzyz.Bardzo mnie to cieszy.Przekazalam pieniazki,w sr.lub czw.Bedzie jechal po te 5 bud.

Halciu, to Ty mialas jakies pieniadze na budy z warsztatow szkolnych :crazyeye: Z tego co czytam, to chyba stolarz mial robic podwojne budy.

To Zajaczek jeszcze jest :???: tyle razy ja wystawialam, tylu miala obserwatorow, a ona kruszynka nadal w schronisku.

Halciu, a mowil cos kierownik o boksach i remoncie z wplaty Pana Andrzeja?

Posted

Nic nie wiem o pieniadzach z warsztatow,Ale slyszalam o jakiejs aferze.Jak cos ja wydruki wplat mam W list.mialam od Viris, Kuby P i z Luczyc/to chyba to co zglaszala Molly.Na budy daly 2 szk Z Rz-wa ,dostaly posw.i jest w porzadkuZomowione buby sa podwojne ocieplane st.50cm,tylko troche mniejsze,juz to pisalam.Zadaszenia sie robia.Zajaczek ONa jest w biurze.

Posted

Halciu,
mnie chodzi o to zdanie :

Przekazalam pieniazki,w sr.lub czw.Bedzie jechal po te 5 bud.
Bo nie wiedzialam, czy wplacalas w schronisku na budy z warsztatow szkolnych w Janowie czy na cos innego.

A jesli chodzi o afere, to chodzi o pieniadze z bazarkow, nie wiadomo czy dotarly do schroniska, a raczej nie dotarly :roll: P.Kierownik sprawdzal wplaty i wyszlo, ze pieniadze zebrane z bazarkow nie dotarly w calosci do schroniska.

Posted

Do janowskich bud nic nie doplacalam.Ja chcialam ufundowac jeszcze jedna po tym jak pojechaly tamte 4.Stolarz powiedzal ze na jedna nie oplaca mu sie ciac desek,zeby zamowic 2.Ja na to ,ze na tyle mnie nie stac.Kiedypowiedzialam to Kier. on na to:dobra,zaplace za druga.Zamowilam2,potem zglosilo sie IIILO wiec bylo na 3 a za chwile podst.szk....i juz bylo na 4.Myslalam ze koniec,nagle Kuba przyslal 50 Molly 100, poszlam po skarbonke_bylo 50 no to zamowilam piata,bo zamowienia na jedna po 2 m-cach nie zrealizuje mi stolarz.Na ta piata nie mam calej kasy ,ale to nic ,te 180/a nawet mniej bo z przes.Viris jeszcze na te biylo 15/uzbieram ,bo zalozylam.Zawsze za budy placilam ja stolarzowi,ale teraz dalam kase kierownikowi jak pojedzie po nie to zaplaci.Ja mu dalam 1500 ,On doklada 380.Klarownie napisalam?

Posted

Wszystko jasne Halciu :fadein:

Kierownik sam odbiera budy od stolarza z Rzeszowa i placi pieniazkami uzbieranymi przez Ciebie Halciu, wplaconymi przez Viris,Kube i Moly oraz doklada z kasy schroniska.
W ten sposób 5 podwojnych bud przyjezdza w tym tygodniu do schroniska :multi: