terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzięki Viris za przestrogę:lol: Już mam zgodny z regulaminem. Quote
Viris Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 terra napisał(a):Słyszysz Murko, a raczej czytasz, mamy nieregulaminowe banerki:nono:Ale jaja, u Ciebie zauważyłam a u Murki nie. Terra kochana - dalej jest za duży ( banerki w porządku ale napis pod banerkami wykracza poza dozwolony rozmiar ). Zaraz mnie znienawidzicie :-( Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Viris, nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej;). Muszę pomyśleć, co z tym zrobić. Mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze ujdzie mi na sucho. Quote
Viris Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Teraz wychodzę, więc nie pomogę, ale najlepiej zmniejszyć banerki do wys. 80 pikseli i wtedy powinno być cacy :) Quote
Murka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Viris']Ale jaja, u Ciebie zauważyłam a u Murki nie. Hie, hie, bo u mnie się nie rusza :evil_lol: [SIZE="2"]Straszna szkoda, że nie można mieć ruchomych, chlip [quote name='Viris'] Terra kochana - dalej jest za duży ( banerki w porządku ale napis pod banerkami wykracza poza dozwolony rozmiar ). Zaraz mnie znienawidzicie :-( Też musiałam już taki pozabenerkowy napis usuwać (jakiś gorliwy mod mnie namierzył i wysłał PW :angryy: ). Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Łatwo się nie poddaję;). Tylko nie wiem ile zajmuje tekst. Ale jak Viris wróci to mi pewnie powie. Quote
Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 terra, murka, na mieleckim forum mozecie miec podpisy jakie Wam przyjda do glowy....:cool1: tam mod ma inne zajecia na glowie i podpisow nie sprawdza :diabloti: Quote
Viris Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzisiaj chyba wszyscy ludzie pracują nad moim dołem. Już nic nie mówię. Quote
Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Viris, uszy do góry :multi: my przeciez tylko zartujemy :evil_lol: Nie dawaj sie dołom :no-no-no: A jaki Ty jestes znak zodiaku : Ryba czy Rak? Naszym naczelnym haslem sa psy bezdomne, a z podpisami i banerkami jakos damy rade :razz: Quote
terra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Viris, kochana, mogłabyś mnie baaardzo skrzyczeć :xza poprzedni podpisik, a jednak pięknie mi poradziłaś. Nie mam pretensji, że robisz to, co do Ciebie należy. Czy teraz jest w porządku, czy jeszcze za dużo? Quote
Viris Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jeszcze ciutkę za duży... PO prostu ostatnio mam na prawdę wszystko pokopane w życiu. I łatwo jest mnie zranić, wzruszyć, zdołować, doprowadzić do płaczu. Może powinnam się zaszyć gdzieś i unikać świata - bo po prostu się nie nadaję w takim stanie do funkcjonowania ( co widać ). Ale staram się żyć normalnie. Mimo wszystko. W zasadzie cały wolny czas poświęcam na pomaganie innym. Ale mimo wszystko to męczy. Daje cholerne zadowolenie i spełnienie siebie. Poczucie że zrobiło się coś ważnego - ale męczy. Odskocznią jest od czasu do czasu wejście na dogo jako mod. Bo tu jest co robić w przeciwieństwie do innych for na których jestem modem. A skoro już jestem tym moderatorem to chcę z moich obowiązków się wywiązywać.Nie ma różnicy czy ktoś znajomy, czy obcy łamie regulamin. Jeśli mam tylko siłę to zwracam uwagę. A siłę mieć muszę, bo tylko 10% osób które łamią regulamin - przyjmuje to z godnością i poprawia, albo prosi o pomoc w poprawianiu. Większość osób zanim się dostosuje, pojedzie sobie po moich bliskich, powie że nie mam co robić tylko ich gnębić. Że mogłabym w tym czasie pomóc zwierzętom. Tylko oni nie żartują:shake: Quote
moly1983 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Viris słonko, powiem ci tylko tyle, że większośc ludzi poprostu nie umie poradzić sobie ze swoja frustracją i wyżywają się na innych. Ja tez mam swoje problemy. Mam zarąbistego doła, ale wiesz co robie ? Zaangażowałam się z tą akcję którą ci obiecałam. Obiecałam że pozbieram gadżety na mieleckie psiaki. Teraz to jest mój cel i moja motywacja do działania. Jeszcze dziś wysyłam ci paczkę w której będą: kubki, mskotka, podkładki pod myszy, długopisy, a nawet zestawy filatelistyczne na 750 rocznice lokacji krakowa. I mam nadzieję i głęboko w to wierze że każdy znajdzie coś dla siebie i choćby jedną złotówką przyczyni się do poprawy zycia tych psiaków. Trzymaj się, jestem z Tobą i powiem szczerze... JESTEŚ WIELKA. Buziole. Quote
Viris Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Moly - trzymaj się, będzie dobrze.. Jak możesz to nie wysyłaj na mojego TŻ - jego nie ma, a jak coś nie wydadzą mi paczki na jego nazwisko ( a teraz nie zawsze jestem w domu żeby odebrać ). Zamień Na Agata Ciesielska - a adres ten sam włocławski.. Quote
moly1983 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kurcze, nie powinnam pisac pod wpływam emocji. W końcu podałam ten link ludziom którzy mnie znają, ale juz zrobiłam poprawkę. Zrobię poprawkę w adresie. Trzymaj się. :) Quote
Amiczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Nie spać, nie spać!:evil_lol::evil_lol: Mielec się przypomina!:cool3: Quote
Viris Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Są garnki do oddania. Macie jakiś pomysł na transport z Warszawy do Mielca? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=95131 Quote
Amiczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Właśnie.Tylko nie wiem ile ich jest dokładnie, Viris, może Ty wiesz? Bo na paczke by sie chyba nie nadawały.. Może popytamy na wątku Transport na DGM? Quote
Viris Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Popytaj. Paczką garnków się na pewno nie opłaca wysyłać. Taniej wyjdzie kupno nowych w sklepie zapewne.. Quote
Kori Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hmmm jakaś Justyna, z którą umawiałysmy sie w sprawie plakatów studiuje w warszawie i z tego co zrozumialam chyba ma dom rodzinny w Mielcu :roll: Zaraz sprawdzę :lol: Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Justynna studiuje w Warszawie, ale jezdzi do Mielca autobusem. Nie wiem czy transport garnkow sie oplaca, jesli nie bedzie ktos jechal w jakiejs sprawie do Mielca i okolic. Wynajmowanie kuriera, poczty, itp. jest nieoplacalne. Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Temat: Re: dobermanka - Krzeszowice Od: mtoz@neostrada.pl Data: So Listopada 3 2007, 2:22 pm Do: mielec@bezdomne.com Wyjazd do Bochni jest pewny na 100% jest tylko kwestia w który dzień. Jakby Pani miała chętnych w na pieski kierunku na Kraków to służę podwiezieniem od wtorku do czwartku. Poniedziałek i piątek mam załadowany. [SIZE="4"]Dzisiaj zabrali rotwailerkę a kiedyś czekoladowy z wysunięta szczęką z wyb.177. Proszę przenieś do adoptowanych Mix wyżła węgierskiego z 97. Do Krakowa pojechala do domu taka sunieczka z b.177 oraz ten pies a la wyzel i na tymczas z forum rottka i niezawodnych AgnieszkP i Ksery - rottka RÓŻa Quote
wachura Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja mieszkam w Warszawie, rodzice w Mielcu, ale bardzo rzadko jeżdżę. Dopiero pewnie w grudniu na święta. Dużo tych garnków? Bo w listopadzie powinna odwiedzić mnie siostra, więc mogłaby może ona trochę zabrać z Warszawy. Dajcie znać. Quote
Viris Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja jestem chora, ledwo zipię. Dałam linka do wątku o garnkach. Proszę odezwijcie się tam czy da radę jakoś je zawieźć do Mielca. Nie mam siły myśleć, bo nawet z oddychaniem mam problemy. Moly - paczkę odebrała mi sąsiadka - paczka już u mnie. Quote
wachura Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ale czy Mielec w ogóle chce te garnki? Bo w sumie nie mam jasności w temacie. Quote
halcia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Garnki sie przydadza ,ale nie jest to sprawa naglaca z tego co wiem.Garnki sie tez niszcza ,rdzewieja, dziurawia.Kierownik stara sie przejsc na miski nierdzewne,w garnkach psy maja wode.Mysle ze gdyby trzeba placic albo byl duzy problem z dowiezieniem to nie warto. Quote
Recommended Posts