Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

200 to na pewno nie, sterylka duzej suki to koszt kolo 150 zł.
Kastracje są tansze więc myślę że kolo 100 może nawet mniej. Nie wiem dokladnie ale cos kolo 100 możemy przyjac ;)

Z nowych bazarkow uzbiaralo się (jeszcze nie ma wplat, tylko licze licytacje do tej pory) - 307 zł!!!!! 100 zł z poprzednich to juz mamy ponad 400 zl, duza buda jest w zasiegu reki :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Reno, Viris,
poczekajcie zapytam pana kierownika o kastracje boksia. Na razie to on chyba jest za chudy na zabieg. Ale zapytam. A moze pies jest juz adoptowany :???: Ostatnio kierownik w rozjazdach, nie mial czasu pisac :roll:

Malgosia ze Stowarzyszenia w Tarnobrzegu miala chetnych na boksia, moze juz psinka jest w nowym domu. Wysylalam im zdjecia.

Dowiem sie wszystkiego i dam znac.

Rene, Kuba dziekujemy z gory za paczki :Rose: :Rose: Takie rarytasy, witaminy to wielka pomoc dla biednego schronu :multi:

Viris, bude zamowisz chyba u Beci66? Bo nasz stolarz na razie nic nie robi. Jest po operacji na przepukline, a jeden jego pracownik ucial kciuk, wiec warsztat prawie stoi nieczynny i nasze budy tez niedokonczone...

Posted

Większość biżuterii która wystawiam mam od Halci. Ona prosiła by kasa poszła na taka dużą budę, więc taką zamówimy jak już będę mieć kasę z bazarków na koncie.

Teraz wybaczcie. Mam problem z komputerem swoim. W razie gdybym do wieczora się nie odezwała to dajcie znać w bazarkach w podpisie żeby się nikt nie martwił że mnie nie ma tylko naprawiam kompa.

Reno - jak będziemy znać sytuację Boksia to ustalimy szczegóły :) pozdrawiam:multi:

Posted

VIRIS,strasznie sie ciesze ze jest szansa na bude.NIe udzielam sie chwilowo, mam Mame 2-gi miesiac w szpitalu.Duza podwojna buda,ocieplana to 350 zl.Dzieki ze pamietasz.Pozdrawiam.Pozdrawiam tez wszystkich w schronisku,wiedza ze mam ciezki czas ,ale o nich pamietam.

Posted

Wklejam zdjecia Czarnej Glowki teraz Kajtusia, ktory znalazl dom dzieki aukcji TERRY :multi:

Warto jednak wierzyc i cierpliwie wystawiac psiaki nawet po kilka razy....

Posted

Kajtuś to teraz zupełnie inny pies. Piękny, wyczesany i taki pewny siebie. Tak się cieszę, że ta adopcja została sfinalizowana. Oby takich więcej!

Posted

Witajcie dziewczyny, dawno nie pisałam, ale miałam ostatnio dużo na głowie. Mam jednak sympatyczną wydaje mi się wiadomość. Co prawda nie ze schroniska w Mielcu, ale w Oświęcimiu wzięłam małego kociaka, maja mi go dowieźć do Krakowa do końca tygodnia. Szkoda że do Mielca mam tak daleko i że już nie jeżdżę do Biłgoraja, wtedy byłaby większa szansa na uratowanie Mieleckiego kociaka. Wczoraj sprzedałam swój samochód, więc dzisiaj wybieram się do sklepu zoologicznego by w końcu przysłac paczkę dla mojej psinki Wielkiej. Postaram się coś jeszcze dorzucić. Pozdrawiam Was.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
bokserywpotrzebie dołożą brakującą kwotę na kastracje boksia, tylko wiecie ile mamy psiulków :(

Dajcie znaka ile potrzeba i ile brakuje.

Aguś,
Są może jakieś wieści o boksiu ?
Jeśli ona nadal jest w schronisku i jest z nim lepiej to może przymierzymy sie do jego kastracji?
Środki będą na pewno. Połowę daję ja.
Jedna informacja i wysyłam pieniadze.

Posted

Hej, hej to jeszcze raz ja. Właśnie wróciłam do domu. Byłam na poczcie i wysłałam parę smakołyków dla Wielkiej, dorzuchiłam też opakowanie witamin dla psiaków. Mam nadzieję że się przyda, a jak już zapakuję jakieś koce to przyślę osobną paczką. Pozdrowionka.

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Data: 29 maja 2007 8:29
Temat: rozne

> Sterylka była nićmi rozpuszczalnymi tak że nie potrzeba wyciągać.
[SIZE="4"]Bokser jeszcze jest, ale leczymy go na uszy, bo trzepie głową. Mam telefon do przyszłej właścicielki, tak że narazie zarezerwowany.

Takie mam wiadomosci nt. boksia.

Aga, moze na razie wstrzymaj forum boksiowe z wplata na kastracje.

Moly, dziekuje w imieniu WIELKIEJ za paczke :Rose:

Posted

Reno, to dzieki allegro pani zadzwonila do schroniska...

Terra, trzeba wstawiac mielczaki gdzie sie tylko da...duzo ludzi szuka hasel na googlach, wiec moze sie dogomania tez wyswietlic.

Dzieki naszej skomasowanej akcji adopcje nie stanely, a wiele nowych osob dzwoni do schroniska, zaglada na strone. Grunt, zeby nie dac zapomniec o schronisku.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Reno, to dzieki allegro pani zadzwonila do schroniska....

To zawsze utwierdza w przekonaniu, że warto próbować :p .

Ulka18 napisał(a):
Grunt, zeby nie dac zapomniec o schronisku.

Nie damy zapomnieć na pewno :diabloti: !

Posted

Od: mtoz@neostrada.pl
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: różne
Data: 31 maja 2007 7:13

[FONT=Arial]Proszę próbować pisać na ten adres, bo z niego odczytam wiadomości przynajmniej chwilowo do czasu uruchomienia serwera poczty. [/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]We wtorek wysterylizowano 2 suczki między innymi mamę z Niska.[/FONT]

:multi: :multi: :multi:

Posted

Od: mtoz@neostrada.pl
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: 1% podatek
Data: 31 maja 2007 8:53

[FONT=Arial][SIZE=6]W tym roku uzbierała sie spora sumka- 13.666,44 zł. Były to kwoty od 3,80zł do 757,10. Druga największa wpłata to 637,90. [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Proszę serdecznie podziękować za ogromne wsparcie na działalność naszego schroniska.[/FONT]

Dziekujemy Wszystkim Wspomagającym Mieleckie Schronisko :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: