terra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ale śliczna i duża buda! Na pewno psiakowi będzie w niej dobrze! Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: Wyjazd Data: 16 maja 2007 19:16 Wyjazd do Grójca w sobote.Odbiór zwierząt około godziny 11.30 - 12. Kotka i suczka wysterylizowane. Telefon kontaktowy do kierowcy 510552501. Jedzie Wiesław. Miejsce spotkania - Będzie to : na obwodnicy grójeckiej jest salon Fiata. Tam bedzie odbiór. Proszę o podanie numerów komórek odbiorców, łatwiej bedzie sie znależć. Dzisiaj poszedł do adopcji pies z wyb.150 do Zawiercia. W sobote 3 suczki oraz koteczka jada do nowych domow :multi: Viris, paczuszki dotarly, wklejalam wiadomosc ze schroniska, kilka stron wczesniej, ale Ciebie wtedy nie bylo. Dziekujemy :Rose: W Mielcu dobrze sie dzieje dzieki pomocy Dogomaniakow, naprawde nie spiesz sie z bazarkami, uczelnia jest najwazniejsza, lepiej nie miec zaleglosci. Becia, w ktorym boksie jest ta bida? Cos mi sie kojarzy, ze w moze w 157-8? ostatnio taki onek mial robione zdjecia. A jeden nie chcial wyjsc, wlasnie taki podobny do tego z Twojego zdjecia. Buda przepiekna :crazyeye: Quote
Viris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Super, jeszcze raz przepraszam za kłopot i postaram się aby do mnie wszystkie informacje docierały :diabloti: Quote
Viris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Będę musiała zrezygnować z opcji odbioru osobistego, bo przez to wszystko jedno wielkie zamieszanie. Pojemnik już dawno sprzedany, ale nie mamy szczęścia się umówić na odbiór ze zwyciężczynią. A Draczyn wylicytowała 2 ringówki (ile to już czasu temu) i dzisiaj dopiero mnie raczyła poinformować o tym że rezygnuje z ich odbioru (a tym samy z zapłaty za nie). Jestem wściekła:angryy: Quote
terra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Viris, moja droga! Samo życie! Nie denerwuj się, szkoda zdrowia. Quote
carolinascotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Viris napisał(a):Będę musiała zrezygnować z opcji odbioru osobistego, bo przez to wszystko jedno wielkie zamieszanie. Pojemnik już dawno sprzedany, ale nie mamy szczęścia się umówić na odbiór ze zwyciężczynią. A Draczyn wylicytowała 2 ringówki (ile to już czasu temu) i dzisiaj dopiero mnie raczyła poinformować o tym że rezygnuje z ich odbioru (a tym samy z zapłaty za nie). Jestem wściekła:angryy: przesadziła... :angryy: które to były ringówki? pewnie te najładniejsze,,,, Quote
Viris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 carolinascotties napisał(a):przesadziła... :angryy: które to były ringówki? pewnie te najładniejsze,,,, Dokładnie tak. No nic, w każdej aukcji umieszczę teraz zdanie - DRACZYN - tej pani nie obsługujemy. A ringówki wystawię ponownie po weekendzie. Quote
Becia66 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niepoważna osoba :shake: , naprawdę nie rozumiem po co brala udział w licytacji :shake: , dla zabawy ? Przecież to służy psom i to jest dogomaniaczka?:shake: :shake: :shake: Quote
Viris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Po zakończeniu licytacji wysłałam PW z informacjami kiedy będę w stolicy - nie odpisała. Dzisiaj się wkurzyłam i napisałam ponownie, a ona do mnie że zaszła pomyłka:angryy: Że widziała takie ringówki na żywo i one sie nie nadają do wystawiania buldożków i jeszcze do mnie ma pretensje że jej nie powiedziałam (tak jakbym ku**wa miała pojęcie na jakich wystawiać BF). Quote
Ulka18 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: adopcje Data: 19 maja 2007 20:51 [SIZE="4"]Dzisiaj poszła do adopcji Psotka oraz nowy wilczur ale jego nie było na stronie. [SIZE="4"] Do Warszawy pojechaly sunia Smieszka z 9tki, sunia Cudna z 4ki, sunia Czekoladka z 3ki oraz kocinka czarno-brazowa. Wczoraj do Rabki pojechal jamniczek chudzina. [SIZE="4"]Bardzo sie cieszymy ze wszystkich adopcji :multi: :multi: :multi: Quote
Reno2001 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ogromnie sie cieszę, że tyle psiaczków znalazło domki. Oby tak dalej :loveu: :loveu: ! Quote
terra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wstawiłam dwa pieski dwulatki do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5552667#post5552667 Quote
Rene@Rabik Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Rewelacja !!! :multi: :multi: :multi: Byle tak dalej Quote
Viris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wystawiłam ringówki ponownie, jutro postaram się kolejne rzeczy wystawic. Quote
Viris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Halcia wystawiłam bransolety na bazarku, link w podpisie. Dzisiaj powystawiam jeszcze troche innych rzeczy. Ile kosztuje ta duża buda na którą zbieramy? 350 zł? Quote
terra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wstawiłam mieleckie szczeniaczki i Gacka do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5573177#post5573177 oraz Karolcię i jamnisię: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5573591&posted=1#post5573591 Quote
Viris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bazarki idą całkiem dobrze :multi: Z poprzednich bazarków mam na koncie koło 100 zł, tak więc myślę że duża buda to kwestia zaczekania na wpłaty :loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A czy można pozrzucać się np. na kastracje Boksia (nowego bokserka)? On pewnie nie zagrzeje długo miejsca w schronie, bo jest sliczniutki i tak mi jakoś chodzi to po głowie. Ja sama nie zasponsoruje, bo mi sie wydatki spiętrzyły: własnie dostałam rachunek za gaz (ogrzewam tym mieszkanie:angryy: ) za miesiące zimowe i usiadłam z wrażenia:grab: . Do tego koń musi być teraz kuty, więc czeka mnie kowal no i wyszłam na prostą z opieką weterynaryjną mojej Dotty (musiałam pouzupełniać jej wszystkie szczepienia itp,itd). Lista długa nie mówiąc i kosztach :eek2: . Proszę dziewczyny o jakąś radę jak by to można było rozwiązać? Quote
Rene@Rabik Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja dzisiaj wyślę paczkę do schronu z preparatem wspomagającym funkcjonowanie nerek dla Poczciwiny z Soliny (tak jak się zobowiązałam) i 2 paczki przysmaków. Wiem, że to mało, ale ma razie nie mogę więcej. Dopiero gdzieś pod koniec czerwca prześlę witaminy dla "starszaków" Quote
Reno2001 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja mam nadzieję, że to co przesłałam w mojej paczce sie przyda...:roll: . A teraz pytanie. Ile będzie kosztowała kastracja boksia|? Jestem marudna i nie odpuszczę...:evil_lol: Quote
Kuba P Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja też chcę wysłać witaminy. Zamówiłem dwa tygodnie temu w sklepie internetowym 10 kg Dolfos Junior, ale do tej pory nie mają na składzie. Dłużej już nie mogę czekać. To teraz do paczki dopakuję inne witaminy, a Dolfos przy następnej okazji. Aż mi głupio, że to tak długo trwa. Quote
Viris Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Reno2001 napisał(a):A czy można pozrzucać się np. na kastracje Boksia (nowego bokserka)? On pewnie nie zagrzeje długo miejsca w schronie, bo jest sliczniutki i tak mi jakoś chodzi to po głowie. Ja sama nie zasponsoruje, bo mi sie wydatki spiętrzyły: własnie dostałam rachunek za gaz (ogrzewam tym mieszkanie:angryy: ) za miesiące zimowe i usiadłam z wrażenia:grab: . Do tego koń musi być teraz kuty, więc czeka mnie kowal no i wyszłam na prostą z opieką weterynaryjną mojej Dotty (musiałam pouzupełniać jej wszystkie szczepienia itp,itd). Lista długa nie mówiąc i kosztach :eek2: . Proszę dziewczyny o jakąś radę jak by to można było rozwiązać? A ile jesteś w stanie dorzucić? Myślę że resztę mogłybyśmy dopłacić z wizażankami :) Quote
Reno2001 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Problem, że nie wiem ile kosztuje kastracja :roll: ? Głupio mi sie wychylić z kwota np. 20 zł ,gdy zabieg będzie kosztował 200. Quote
Recommended Posts