Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: Wyjazd
Data: 16 maja 2007 19:16

Wyjazd do Grójca w sobote.Odbiór zwierząt około godziny 11.30 - 12. Kotka i suczka wysterylizowane. Telefon kontaktowy do kierowcy 510552501. Jedzie Wiesław.
Miejsce spotkania - Będzie to : na obwodnicy grójeckiej jest salon Fiata. Tam bedzie odbiór. Proszę o podanie numerów komórek odbiorców, łatwiej bedzie sie znależć.

Dzisiaj poszedł do adopcji pies z wyb.150 do Zawiercia.

W sobote 3 suczki oraz koteczka jada do nowych domow :multi:

Viris, paczuszki dotarly, wklejalam wiadomosc ze schroniska, kilka stron wczesniej, ale Ciebie wtedy nie bylo. Dziekujemy :Rose: W Mielcu dobrze sie dzieje dzieki pomocy Dogomaniakow, naprawde nie spiesz sie
z bazarkami, uczelnia jest najwazniejsza, lepiej nie miec zaleglosci.

Becia, w ktorym boksie jest ta bida? Cos mi sie kojarzy,
ze w moze w 157-8? ostatnio taki onek mial robione zdjecia. A jeden nie chcial wyjsc, wlasnie taki podobny do tego z Twojego zdjecia.
Buda przepiekna :crazyeye:

Posted

Będę musiała zrezygnować z opcji odbioru osobistego, bo przez to wszystko jedno wielkie zamieszanie. Pojemnik już dawno sprzedany, ale nie mamy szczęścia się umówić na odbiór ze zwyciężczynią. A Draczyn wylicytowała 2 ringówki (ile to już czasu temu) i dzisiaj dopiero mnie raczyła poinformować o tym że rezygnuje z ich odbioru (a tym samy z zapłaty za nie). Jestem wściekła:angryy:

Posted

Viris napisał(a):
Będę musiała zrezygnować z opcji odbioru osobistego, bo przez to wszystko jedno wielkie zamieszanie. Pojemnik już dawno sprzedany, ale nie mamy szczęścia się umówić na odbiór ze zwyciężczynią. A Draczyn wylicytowała 2 ringówki (ile to już czasu temu) i dzisiaj dopiero mnie raczyła poinformować o tym że rezygnuje z ich odbioru (a tym samy z zapłaty za nie). Jestem wściekła:angryy:

przesadziła... :angryy: które to były ringówki? pewnie te najładniejsze,,,,

Posted

carolinascotties napisał(a):
przesadziła... :angryy: które to były ringówki? pewnie te najładniejsze,,,,

Dokładnie tak. No nic, w każdej aukcji umieszczę teraz zdanie - DRACZYN - tej pani nie obsługujemy.
A ringówki wystawię ponownie po weekendzie.

Posted

Niepoważna osoba :shake: , naprawdę nie rozumiem po co brala udział w licytacji :shake: , dla zabawy ? Przecież to służy psom i to jest dogomaniaczka?:shake: :shake: :shake:

Posted

Po zakończeniu licytacji wysłałam PW z informacjami kiedy będę w stolicy - nie odpisała. Dzisiaj się wkurzyłam i napisałam ponownie, a ona do mnie że zaszła pomyłka:angryy:
Że widziała takie ringówki na żywo i one sie nie nadają do wystawiania buldożków i jeszcze do mnie ma pretensje że jej nie powiedziałam (tak jakbym ku**wa miała pojęcie na jakich wystawiać BF).

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: adopcje
Data: 19 maja 2007 20:51

[SIZE="4"]Dzisiaj poszła do adopcji Psotka oraz nowy wilczur ale jego nie było na stronie.

[SIZE="4"]
Do Warszawy pojechaly sunia Smieszka z 9tki, sunia Cudna z 4ki, sunia Czekoladka z 3ki oraz kocinka czarno-brazowa.

Wczoraj do Rabki pojechal jamniczek chudzina.

[SIZE="4"]Bardzo sie cieszymy ze wszystkich adopcji :multi: :multi: :multi:

Posted

Halcia wystawiłam bransolety na bazarku, link w podpisie. Dzisiaj powystawiam jeszcze troche innych rzeczy.

Ile kosztuje ta duża buda na którą zbieramy? 350 zł?

Posted

Bazarki idą całkiem dobrze :multi: Z poprzednich bazarków mam na koncie koło 100 zł, tak więc myślę że duża buda to kwestia zaczekania na wpłaty :loveu::loveu::loveu:

Posted

A czy można pozrzucać się np. na kastracje Boksia (nowego bokserka)?
On pewnie nie zagrzeje długo miejsca w schronie, bo jest sliczniutki i tak mi jakoś chodzi to po głowie.
Ja sama nie zasponsoruje, bo mi sie wydatki spiętrzyły: własnie dostałam rachunek za gaz (ogrzewam tym mieszkanie:angryy: ) za miesiące zimowe i usiadłam z wrażenia:grab: . Do tego koń musi być teraz kuty, więc czeka mnie kowal no i wyszłam na prostą z opieką weterynaryjną mojej Dotty (musiałam pouzupełniać jej wszystkie szczepienia itp,itd).
Lista długa nie mówiąc i kosztach :eek2: .

Proszę dziewczyny o jakąś radę jak by to można było rozwiązać?

Posted

Ja dzisiaj wyślę paczkę do schronu z preparatem wspomagającym funkcjonowanie nerek dla Poczciwiny z Soliny (tak jak się zobowiązałam) i 2 paczki przysmaków.
Wiem, że to mało, ale ma razie nie mogę więcej.
Dopiero gdzieś pod koniec czerwca prześlę witaminy dla "starszaków"

Posted

Ja mam nadzieję, że to co przesłałam w mojej paczce sie przyda...:roll: .

A teraz pytanie.
Ile będzie kosztowała kastracja boksia|?
Jestem marudna i nie odpuszczę...:evil_lol:

Posted

Ja też chcę wysłać witaminy. Zamówiłem dwa tygodnie temu w sklepie internetowym 10 kg Dolfos Junior, ale do tej pory nie mają na składzie. Dłużej już nie mogę czekać. To teraz do paczki dopakuję inne witaminy, a Dolfos przy następnej okazji.
Aż mi głupio, że to tak długo trwa.

Posted

Reno2001 napisał(a):
A czy można pozrzucać się np. na kastracje Boksia (nowego bokserka)?
On pewnie nie zagrzeje długo miejsca w schronie, bo jest sliczniutki i tak mi jakoś chodzi to po głowie.
Ja sama nie zasponsoruje, bo mi sie wydatki spiętrzyły: własnie dostałam rachunek za gaz (ogrzewam tym mieszkanie:angryy: ) za miesiące zimowe i usiadłam z wrażenia:grab: . Do tego koń musi być teraz kuty, więc czeka mnie kowal no i wyszłam na prostą z opieką weterynaryjną mojej Dotty (musiałam pouzupełniać jej wszystkie szczepienia itp,itd).
Lista długa nie mówiąc i kosztach :eek2: .

Proszę dziewczyny o jakąś radę jak by to można było rozwiązać?

A ile jesteś w stanie dorzucić? Myślę że resztę mogłybyśmy dopłacić z wizażankami :)