Ulka18 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Rene@Rabik napisał(a):Ulka18 - ja mam małe pytanko, bo moja siostra napaliła się, żeby do Waszego schronu przesłać witaminy, tylko ja nie wiem czy wolicie w tabletkach, czy raczej takie sypkie co się wsypuje do żarełka ? :roll: Rene&Rabik, ja sie bardzo, bardzo ciesze, ze Twoja Siostra napalila sie na wyslanie witamin. Ogromnie by sie przydaly jakies tabletki czy proszek (obojetnie) dla szczeniat, niestety jest kilka szczeniat, ktore maja bardzo krzywe lapinki. Widzialam w schroniskowej kuchni Dolfos, ale nie wiem czy na dlugo starczy. Z gory bardzo dziekuje w imieniu maluchow, ktore mozna obejrzec na poprzednich stronach oraz na watku mieleckich szczeniorkow. Quote
Rene@Rabik Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ok. ale wyslę to dopiero w przyszłym tygodniu. Przepraszam, że jestem upierdliwa :oops: ale nasunęło mi sie jeszcze jedno pytanie: czy ten Poczciwina ( z chorymi nerkami) mógłby otrzymywać taki preparat (http://www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_47&products_id=8466) - cioteczki jesli możecie to zapytajcie weterynarza - bo jesli będzie mógł brać to ja mu będę go fundować. Sama mam psa, który ma skaze jelitową i jest pożółtaczkowy, więc też bierze leki i ma specjalistyczną karmę. Dlatego nie będzie dla mnie różnicy czy zamówię produkty dla jednego psa czy dla dwóch. Quote
Kori Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ilu wirtualnych przybyło! :crazyeye: super :loveu: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Rene@Rabik']ok. ale wyslę to dopiero w przyszłym tygodniu. Przepraszam, że jestem upierdliwa :oops: ale nasunęło mi sie jeszcze jedno pytanie: czy ten Poczciwina ( z chorymi nerkami) mógłby otrzymywać taki preparat (http://www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_47&products_id=8466) - cioteczki jesli możecie to zapytajcie weterynarza - bo jesli będzie mógł brać to ja mu będę go fundować. Taka dostalam odpowiedz od P.Kierownika : Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: pieski z chorymi nerkami-hala-czy moze przyjmowac taki preparat Data: 20 kwietnia 2007 20:05 Pies może otrzymywać ten preparat. Rene & Rabik, z gory serdecznie dziekujemy za pomoc dla pieskow :Rose: Quote
terra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Czy jest w schronisku jakiś szczeniaczek, ktory bedzie duży? Przygotowuję zestawienie ON-ków, potrzebuję info nt. tego długowłosego: wiek, charakter,w tym stosunek do ludzi i zwierząt. Quote
Rene@Rabik Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ulka, nie ma za co dziękować. Przyznam się szczerze, że ja dopiero w tym roku odkryłam dogo :oops: i to zupełnie przez przypadek. Zawsze byłam tak zalatana, że nie miałam na nic czasu. Dopiero jak miałam wypadek i musiałam siedziec prawie pół roku w domu to ocknełam się. Jesli mogę w czymś pomóc to chętnie. Dlatego bardzo Was przepraszam jesli się w czymś narzucam, ale jestem tu nowa i nie zawsze jeszcze wszystko do mnie dociera ... :roll: Quote
Ulka18 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: Czy byly jakies adopcje? Data: 21 kwietnia 2007 11:14 Poszła sunia z boksu 166 czarna kudłata, sunia wilczurka, ale jej nie było w galerii, osobiście zawoziłem ją do Dębicy oraz sunia po ostatniej sterylce za pieniądze Wizażanek. Poszły również szczeniaki, ale ich nie było w galerii. Suka z wyb.28 co miała sponsora na sterylkę oraz sunia czarna matka wysterylizowane. Wysterylizowane zostaly sunie Wielka od Erki oraz sunia z b. 28. A poszly do adopcji te suczki, ta druga wysterylizowana dzieki Wam kochane Dogomaniaczki Quote
Ulka18 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzieki sponsorom czyli Filipowi z Rodzicami z Debicy, ktorzy objeli opieka wirtualna pieska Florka z b. 135, do tego boksu 135 p.kierownik zakupil 2 nowe budy. Quote
Viris Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ostatnio same dobre wieści :loveu::loveu: czy Aguś wiesz coś o ten wizażankowej suni? udało się? Quote
Ulka18 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Agatko, tak, sunia Wasza Wizażankowa poszla wczoraj do Krakowa :multi: Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: Czy byly jakies adopcje? Data: 21 kwietnia 2007 19:05 [SIZE="5"][SIZE="4"]Dzisiaj poszły do adopcji sunia od Wizażanek oraz Stęskniony z wyb.18. Stesniony niestety wrocil :shake: Quote
Viris Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 O boziuniu :multi::multi::multi::multi: To niesamowite!!!!!!!!!!!! Oby jej tam było lepiej. Trzymam kciuki i lecę przekazać dziewczynom. A do Ciebie oczywiście prośba, jakbyś mogła się zorientować którą istotkę możemy wziąźć pod swoje skrzydełka to czekamy na propozycje:loveu::loveu::loveu: Quote
Viris Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oczywiście trzeba by brać pod uwagę żeby zamieszkały we wspólnym boksie, chyba tak będzie łatwiej i kierownikowi i nam jak coś :) Ale weźmiemy pod uwagę każdą propozycję :) Quote
terra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Umieściłam 6 ON-ków w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5048132#post5048132 Quote
Viris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ulka18 - Wizażanki zastanawiają się nad adopcją wirtualną tej suni sznaucerkowatej której robiłaś zdjęcia na stronkę jak nawiedziłyśmy schronisko. Oczywiście jeśli są inne psiutki to czekamy na propozycje. Quote
Kori Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wizażanki to od wizażu? ;) taki off :eviltong: wpiątek idziemy do sali informatycznej na godzinie wychowawczje - pokazać całej klasię Tibie:loveu: , jak bardzo jej pomogliśmy. Coby buntu na pokładzie nie było :cool3: Quote
Reno2001 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Właśnie poszły wpłaty 1% od moich rodziców i TZ. Oczywiście na Mielec :loveu: ! Mnie niestety nasze durne przepisy nie pozwalaja na przekazanie 1% na zasadach na jakich sie rozliczam. Koszmar. U nas nigdy nie będzie normalnie :angryy: . Quote
Ulka18 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ewa, serdecznie dziękujemy za pamięć i wpłate :Rose: To dla schroniska wielka pomoc, kazda zlotowka poprawia los zwierzakow. W ubieglym roku udalo sie kupic troche materialow na zadaszenie i uzywany samochod, bo stary polonez sie prawie rozsypal. Zebralismy ponad 13.tys. zl. Moze w tym roku bedzie tak samo :kciuki: Quote
Viris Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ja też starałam się załatwić kilka 1%. sama się niestety nie rozliczam więc tyle mogłam zrobić ;) Quote
Reno2001 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A przed chwilką namówiłam na 1% na Mielec moja siostrę.W sumie więc z mojej strony będzie jakieś 100 zł. Kwota nie powala, ale zawsze coś. Pan Kierownik juz będzie wiedział co z nimi zrobić :loveu: . Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: sterylki Data: 26 kwietnia 2007 7:11 Pani Agnieszko [SIZE=3]dwie kotki są wysterylizowane. Oprócz tego wykastrowano dwa kocury, oraz wilka na prośbę Pani Małgosi z Tarnobrzega i Gacka ze świetlicy. Kotki mogą jechac w sobotę. Dwie koteczki Przytulanka i Bezoczka maja zaklepany domek u rodzinki z dwojka dzieci 11, 14 lat :multi: Quote
Cez Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :multi: a u nas w domu tylko mama moze sobie 1 % odliczac, i poszlo na Mielec oczywiscie :) Quote
terra Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Skoro mowa o 1%, to od nas też poszedł na Mielec.:lol: Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [SIZE="4"]Wszystkim, ktorzy wsparli mieleckie schronisko serdecznie dziekujemy :Rose: :Rose: :Rose: Podsumowanie wplat poda p.kierownik jak wezmie wyciag z banku w maju. Quote
Recommended Posts