Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kobitki, a moze tutaj zalozymy specjalny watkowo-linkowy watek i bedziemy go w miare uaktualniac? Osobny nowy watek. Bo w tym mozna cos pominac wchodzac na kolejna strone.

Mysle, zebysmy sie spotkaly po 15. pod brama schroniska. Bo jak bedziemy wchodzic pojedynczo, to bedzie straszny balagan. A panie ze swietlicy beda sie denerwowac, ze nas tyle, nie mowiac o p.kierowniku jak tyle bab zobaczy.
Co Wy na to? Napisze w razie czego sms do Viris.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak troche, nowy watek np. rozne mieleckie psiaki. Tam na pierwszej stronie bylyby aktualne linki do watkow zakladanych dla mieleckich psow, linki do allegro, itd. Tak jak kieleckie psy maja.

Posted

Moj tel.609830284.Nie wiem jak pasuje Viris ,Ona ma najdalej.Bede w Mielcu ok 14 u kolegi ktory tez wspomaga schronisko /miesko/zPUBLIMA.Nasygnal bede za 10 min.Albo ok.15 bede czatowac w okolicy schroniska.Ja zapowiadalam p.Izie wycieczke ,a Ona pewnie uprzedzila Kierownika.

Posted

Ja pisalam p.kierownikowi, ze bedzie mial nalot bab wszelkiej masci...:evil_lol:

Rano lece do pracy, potem ok. 14.00 wsiadam w auto i jade do Mielca. Po dordze wstapie do sklepu zoologicznego po wapno dla szczeniorkow, bo zauwazylam troszke krzywe lapinki u niektorych. Musza dostawac wapno.

Moj telefon +605 290 386. O 15. czekam pod brama schroniska.

Posted

halcia napisał(a):
Nie wiem jak Kierownik ma daleko do domu.Moze jednak"baniaka"przed tym zjazdo-nalotem babskim?

Halcia :loveu: on jest silny chłop wytrzyma :diabloti:

Posted

Ja kończę pracę o 15, ale ucieknę 5 minut wcześniej i mąż mnie zawiezie, bo mam dywan i jakieś legowiska, po moich psach - może się przydadzą? Ale czekajcie na mnie, będę na pewno!!!

Posted

Kurcze ale Wam zazdroszcze tego spotkania na szczycie:lol:

Ulka18 czy moglabys przy okazji zapytac ktora sunia w tym miesiacu bedzie sterylizowana? Kasa przelana oczywista;)

Posted

Ja niestety nie będę:(:(:(, moja dyrekcja o 14.15 wymyśliła jakoś radę pedagogiczną, do 15 się nie skończy. Przepraszam, czy odbierzecie dywan i posłanka po moich psach od męża? - to podrzuci pod bramę schroniska.

Posted

O mamo, bym zapomniała :crazyeye: !!

Cioteczki, gorace pozdrowienia dla Pana Kierownika od Aldy i jej Panciostwa :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: .

Proszę Was bardzo, przekażcie je do "rąk własnych" :modla: !!

Posted

Czekam na przebieg wizytacji.... duszpasterskiej :diabloti: już po 16 wiec panie pewnie się już tłoczą z aparatami przy boksach :loveu: A szczekanie słychać, aż u mnie w domu :razz: Co się tam dzieje...... :evil_lol:

Jutro pójdzie wpłata na tifflera i Tibię - razem coś koło 80 zł :razz: Moja klasa podniosła bunt przeciwko psiuni, ale dzielna wychowawczyni zabroniła porzucic pieska :loveu: Na szczeście to tylko kilka osób bez żadnych argumentów

Posted

Jutro pójdzie wpłata na Stifflera i Tibię - razem coś koło 80 zł

Kori, czy zdjecia Stifflera i Tibi wyslac na twoj adres ssanki@...? Bo mam zdjecia i chcialabym wyslac? A moze wyslac do szkoly?

Posted

Dzisiaj schronisko przezylo nasz zlot...kierownik nie zrobil tak :mdleje: ale dzielnie sie trzymal...:evil_lol:

Przywitanie ze swietlicowymi psami, Ewatr z Wojtkiem, Gackiem, obok Matylda i nowa sunia

Ewatr i Becia 66

Ewatr, Becia, Viris, Halcia

A tu nasz biedny kierownik w babińcu :evil_lol:

Wojtus sie zdrzemnal, ileż mozna sluchac :evil_lol:

Posted

[quote name='Reno2001']Aguś, śliczne zdjęcia i wspaniale je się ogląda :loveu: :loveu: !
Chciałoby się tylko krzyknąć: jeszcze, jeszcze :diabloti: :diabloti: !!!

jeszcze mówisz :cool3:

no to masz ;)

cały skład ten sam tylko zamiast Ewatr jest nasza przywódczyni Ulka 18 :multi:

Posted

słuchajcie :lol:

był nawet wykład !!!
jak spotkanie na szczycie to na szczycie :evil_lol:

przewodnicząca :loveu:Ulka18

pokazała nam tablice z wyadoptowanymi psiakami w nowych domach !!

a tak serio to ludzie którzy adoptuja psiaki ze schronisk
nie zdają sobie nieraz sprawy jak wiele radości daje pracownikom i wolontariuszom jedno czy dwa małe zdjęcia psiaka w nowym domu :multi: