Ulka18 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Viris napisał(a):Policzyłam całą kasę z bazarku. Mam zatem 102 zł. Czy wpłacić na sterylkę czy dozbierać do budy? Viris, mysle, ze na sterylki. P.Kierownik ma juz kolejke suniek do sterylki m.in. Sunie z dzialek oraz jej corke. Bardzo dziekuje w imieniu suczek. Lothia, tak mi sie zdaje, ze Crayzy znalazl dom, ale na 1000% nie mam pewnosci. Koty maja mozliwosc sie ukryc w roznych miejscach, w kazdym razie p.Ola mowila, ze szary wesolek, ktory skakal po siatce zostal adoptowany. Poniewaz koty cos choruja, to p.kierownik przeznaczyl Twoje wplaty na zastrzyki, ktore musza brac. Pani Ola z Basia same robia zastrzyki. Nie wiem co sie dzieje, ze kociny od dobrych kilku miesiecy sa takie chorowite. Nie gniewaj sie za brak informacji ze schroniska :Rose: Quote
lothia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nie gniewam się, wiadomość może była tylko tz sformatował dysk i mogła przepaść ok nie ma sprawy niech idzie na zastrzyki dla chorych bidulek Quote
Viris Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dzięki Agusiazet za kontakt :* Ulka18 - to w takim razie przeleje 100 zł dzisiaj, to przed moim przyjazdem do schroniska powinny być pieniążki już w schronie. Chyba że mam wpłacić na miejscu? Mi wszystko jedno. A to życzenia od nas dla Was kochani : Quote
terra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Viris, zmieniłaś upodobania? Teraz wolisz króliczki?;) :loveu: Quote
Viris Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 terra napisał(a):Viris, zmieniłaś upodobania? Teraz wolisz króliczki?;) :loveu:A na Boże Narodzenie reniferki :evil_lol: Quote
Viris Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dobra to bazarkowe pieniążki przywioze ze soba do schronu. I wplace na sterylke, bo cos mi konto nie dziala za dobrze dzisiaj, a pozniej wyjezdzam do Ostrowca i nie bede miec netu. Quote
terra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Założyłam nowy wątek suczce jak papillon. Zapraszam do odwiedzania sunieczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4666701#post4666701 Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie, boksio nie ma watku. Jest za to na allegro. Quote
terra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wstawiłam osiem szpicopodobnych psiaków do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58962 Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Od Karoliny, od naszej kiedys boksi Saruni, schronisko dostalo mnostwo obrozek przeciwpchelnych, srodki na pasozyty typu kleszcze, srodki na nieprzyjemny zapach z pyszczkow Karolino, dziekujemy :Rose: Byla tez paczka dla Foksi Jagiellonki, dla Onka Garnka i Wyzelka. Serdecznie dziekujemy Opiekunom :Rose: :Rose: Quote
Becia66 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dobrze że ludziska pamiętają o mieleckich psiakach...:multi: Quote
Kori Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 byłam na spacerku - widziałam z daleka schron, niestety psiaki mnie zauważyły i zaczęły szczekać :-( to strasznie mnie przygnębia, biedactwa. Przy bramie zaciekawił mnei taki onek, siedział tyłem i wogóle nie szczekał.... :cool1: wiecie coś o nim więcej? ula, tak dziewczyna w księdze gości się pytała czy wpłata doszła.. Ale chyba nie masz odstępu do konta żeby to sprawdzić Quote
ewatr Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ciocia Aga dziękuję za zdjecia Wdzięcznej suni :loveu: a tu jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59142 Mieleckie Ciocie podniescie ja czasami :multi: bo ona tak długo czeka :-( Quote
Ulka18 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ula, tak dziewczyna w księdze gości się pytała czy wpłata doszła.. Ale chyba nie masz odstępu do konta żeby to sprawdzić Tak dobrze to nie ma, zebym miala dostep do schroniskowego konta. P.kierownik ma zepsuty samochod, dlatego nie moze podjechac do banku i sprawdzic. Na pewno wplata doszla, jesli byl dobry numer konta. Czy jutro w schronisku ok. 14 czy pozniej? Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ale Wam cioteczki zazdroszczę tego spotkania:cool1: . Ale myślami będę z Wami. Wymiziajcie ode mnie pieski i kotki. Poróbcie dużo zdjęć, które następnie oczywiście pokażecie na forum:cool1: . Życzę udanego spotkania i pięknej pogody! Ponawiam propozycję, aby linki do wszystkich wątków mieleckich piesków umieścić w jednym poście. Czy w tym wątku w drugim poście, to jest Twój Ulko18 post, mogłabyś to robić? Ten kto zakłada wątek, zgłosiłby to do Ciebie. Czy Ulka18 się zgodzi? Co o tym sądzicie? A może inne propozycje? Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Terra dobra myśl z tymi watkami w jednym miejscu :lol: ja bym jeszcze dodała który z psiaków ma allegro zeby nie dublowac aukcji ;) Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Tylko Ulka18 od tego osiwieje.:shake: A może allegro podawać w danym wątku, w bieżącym poście? Tylko co z pieskami, które wątków na dogo nie mają? Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 terra napisał(a):Tylko Ulka18 od tego osiwieje.:shake: A może allegro podawać w danym wątku, w bieżącym poście? Tylko co z pieskami, które wątków na dogo nie mają? dlatego lepiej zeby było w jednym miejscu bo na wątkach to trzeba szukać - chyba zeby w 1 poscie załozyciel aktualizował ? a te bez watków to wogóle nie wiadomo który ma allegro ? ale fakt ze to dodatkowa praca a Ulka18 ma i tak dośc roboty :oops: Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zobaczymy co Ulka18 na to powie. Bo to dla niej największe obciązenie. Na początek byłabym za tym, żeby linki wątków mieleckich psiaków byly gdzieś razem. Może jest jakiś inny pomysł? Quote
agusiazet Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja mogę być jutro w schronisku po 15, czy będziecie tam jeszcze? Dzwonić na podany telefon Viris? Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 agusiazet napisał(a):Ja mogę być jutro w schronisku po 15, czy będziecie tam jeszcze? Dzwonić na podany telefon Viris? bedziemy ja i Becia66 i Halcia wszystkie z Rzeszowa :lol: Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wstawiłam boksera do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4745477#post4745477 Oryginalnego Bacusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59246 Rusałkę, Śmieszkę, Pimpka, Stęsknionego, Gacusia, Karolcię i Rudego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59252&page=3 Quote
Recommended Posts