Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Zawsze zawiadamiamy Kierownika o budach ale ma niesprawne auta.Moze koniec tyg.odbierze.
Halciu, Beciu, przeciez i tak duzo zebralyscie :multi: To jest naprawde ogromna pomoc, tyle porzadnych, podwojnych bud, zeby nie wiem jak po nich psy skakaly, a to przeciez ich ulubione zajecie, to ich nie zniszcza.
Najwyzej troche przybrudza i przykurza.

Szkoda, ze sie schroniskowy bus zepsul :shake: Ale to nic, nie ma zimna, psy w starszych budach tez poczekaja.

Posted

Viris napisał(a):
No niestety ja tez wczoraj sie spotkalam z pewna przykroscia i w sumie to podobna sprawa jak z zadaniem zdjec i dowodow po jednej wplacie na wirtualna adopcje.... Ludzie tacy po prostu są.

A tak ogolnie to ja tez nie mecze o zdjecia, sama sobie poprstykam w schronisku :multi:Juz się nie moge doczekac :loveu:

Viris- a co się stało... :roll:

Posted

Kori napisał(a):
Podchalan ma swoj wątek? cioteczko terra,:loveu: specu od wstawiania na "przygarnę psa" zobacz jakie cudo w galerii na pierwszej stronie :crazyeye: :loveu:

Widze, widzę:crazyeye: rarytas!
Ktoś nie dawno chciał podhalana. A wątu na dogo chyba nie ma.

Mam propozycję, czy ten kto zakłada wątek jakiemuś psu z Mielca, mógłby wstawić tutaj link do niego? Sympatycy schroniska mieliby łatwiejszy wgląd w mieleckie psy na dogo. Osobiście, te które podnoszę są z "łapanki".
Co WY na to?

Posted

Bylam dzis w sch.,podrzucilam duzy szaflik gar wiadro przejete z placowek gastron.im sie przyda.Itroche ciuchow i"kocich"konserw.Mam pytanie.Czy byl sponsor do spraw chorych oczu?Bo to co dr.okreslil"nie rokuje"moglo tez oznaczac niemoc na miare Rzeszowa lub bardzo wysoki koszt leczenia w Lublinie.

Posted

Halciu, cala procedura badania niewidomych psow oraz ew.operacja jest opisana na watku collie Mawiego oraz niewidomej NIKI. Zajrzyj tam.

Bedziemy sie starac o operacje u dr Garncarza w Warszawie, jesli psy zakwalifikowalyby sie do zabiegu, to mieszkalyby w hoteliku przez ok. 2-3 tygodnie.
Najwazniejsze to ocenic psy pod wzgledem chodzenia na smyczy, brania na rece przez obcych, itd. Jestem umowiona z p.kierownikiem 5.kwietnia.

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: adopcje
Data: 3 kwietnia 2007 13:50
Pani Agnieszko [SIZE=4]w miesiącu marcu 2007 do adopcji poszło 28 piesków oraz 3 koty. Chyba nieżle.
[SIZE=3]Za pieniążki wizażanek wysterylizowano 3 suczki. Zdjęcia jutro jak będą szły na swoje miejsce.
Terierowaty strona pierwsza, 1 rząd, drugie zdjęcie adoptowany.[SIZE=3]Ta ładna sunia koło niego wysterylizowana właśnie ostatnio.

Dziekujemy wszystkim za pomoc w aukcjach, wplaty, pamiec :Rose: :Rose: : Rose:

Posted

Beatko, na razie nici z transportu, bo nie ma busa. Jest w warsztacie. P.Kierownik bedzie chcial go sprzedac i kupic jakies mniejsze auto takie jak Citroen Berlingo. Ten bus zolty jest za duzy i za drogi w utrzymaniu.

Posted

wplata na mojego Kudlacza pojdzie zaraz po swietach (jakos mi umknelo, ze juz nowy miesiac...). jeszcze kilka wplat i moze uda sie wymienic te druga bude w ich boksie? oczywiscie na taka, zeby Kudlaty mogl na nia wskakiwac.

a teraz cos weselszego na swieta...
mieleckie ciotki i cioteczki, czy rozpoznajecie te morde?

oto szczesliwy Czaruś, w mieleckich kregach bardziej znany jako Sprocket :cool3:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29267

to tak dla poprawienia humoru i zregenerowania sil do dalszych, szczesliwych adopcji :)

Posted

Czwartek 12 kwietnia ostatecznie potwierdzam. Będę;)

Nie pamietam godzin, ale mam chyba zapisane. Nie obiecuje ze wezme frontline ze soba, poniewaz zakupilam go u bardzo nieodpowiedzialnego sprzedawcy. Jesli nie dostarczy mi go do wtorku to bedzie mial czerwono od negatywow:mad::angryy::mad:

Posted

Beciu, zolty bus sie rozkraczyl na dobre :-( trzeba by pomyslec nad nowym, troche mniejszym aucie...az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby auto zepsulo sie w trakcie jazdy z psami...
A ostatnio p.kierownikowi odpadlo kolo podczas jazdy ze starego poloneza, dobrze, ze nic sie nikomu nie stalo.

A tutaj wklejam zdjecia suczek, ktore dzieki wplatom Wizazanek, Alii i Hesi juz zostaly wysterylizowane (kolejne czekaja w kolejce na zabieg)

Pierwsza sunia Fionka 2

Druga sunia przyjeta przed ok. 2-3 tygodniami

3 sunia tez tak jak druga nowa w schronisku

Pan Kierownik sie bardzo przekonal do sterylizacji i chcialby ciac ile tylko sie da. Takim koronnym dowodem na zalety sterylek jest sunia kudlatka, ktora sie bardzo uspokoila po sterylce, da sie poglaskac, a przed zabiegiem byla troche dzikawa. Sam kierownik nie mogl sie jej nachwalic, ze tak sie odmienila na korzysc.

Posted

To super że Kierownik się przekonał. Najważniejsze jest podejście właśnie Jego, bo jakby nie chciał sterylizować to nawet jakby była kasa itp to nic byśmy nie zdziałały:razz:A przecież są takie miejsca :angryy:

No dobra, wracam do porządków a później wkleje wizazankom zdjęcia suczek:loveu:

Posted

To auto trzeba uzdrowic na transport tych bud,bo jak je dostarczyc do Mielca?Wesolych swiat dla wszystkich w schronisku i z nim zaprzyjaznionych.Psiakom tez!!Bede 12 .04 ok 13

Posted

Wczoraj 2 rzeszowskie budy pojechały do Mielca. / 2 samochodami /.Wesołych Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim pomagającym schronisku, pracownikom a przede wszystkim naszym kochanym psiakom. :loveu:

Posted

[SIZE="5"]ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZYMY WSZYSTKIM PRZYJACIOŁOM MIELECKIEGO SCHRONISKA

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: życzenia
Data: 7 kwietnia 2007 7:19

[SIZE="5"]Wszystkim, którym nie jest obojętny los zwierząt niechcianych i porzuconych ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ORAZ SMACZNEGO JAJKA życzą pracownicy, zwierzęta oraz kierownik schroniska dla bezdomnych zwierząt w Mielcu.

Posted

ooo a ja się dopiero dowiedziałam że Crayzy ma juz nowy domek:oops:
jest mi strasznie miło że wszystkie moje wirtualniaki są w nowych domkach:multi:
ŻYCZĘ ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT
To może teraz kierownik mógłby zbierac z moich składeczka na strylizację tej koteczki?
a ja postaram się cos dołożyć co miesiąc

Posted

Żebym nie zapomniała podaję swój numer telefonu : 608 33 92 30 - Agata

Proszę też (jak ktoś chce to na PW) podać swoje numery, żebyśmy mogły się skontaktować jakoś jak będę jechać do schroniska :loveu: