terra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wstawiłam mix wyżły do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4293757#post4293757 Mam 3 dni do końca aukcji Smutnej. Jest obserwator. Nie moge jej teraz zmienić. Quote
Kluska4 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ok. Terra, to ja zmienię. Voila! http://www.allegro.pl/item178290193_czarno_brazowa_sunia_marzy_o_kochajacym_domu.html Tylko zdjęcia jeszcze się nie zmieniły. Ale na to trzeba trochę poczekać Quote
Viris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ewatr napisał(a):a czy na ta wycieczkę do Mieleckiego schroniska trwaja jeszcze zapisy :evil_lol: bo jakby co to jestem chętna :p czas najwyzszy poznać moja wirtualna sunie Wdzięczną a sama to juz sie od miesiecy nie moge zebrac !!!;) Zapisane! Ulka18 napisał(a):Ewa, wybieram sie na spotkanie z Viris w dniu 12.04.2007. Jest jeszcze sporo czasu na przygotowania. Aga, boksio wrocil, jest leczony. Jak wyzdrowieje, dam go na strone i na allegro. Dajcie znac jaka pora najlepsza na spotkanko, jak trzeba wezme aparat, mozemy porobic zdjec w schronisku. Ja zbieram sie powoli duchowo, mam nadzieje ze sie nie porycze :lol: Quote
halcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tez sie wybieram 12 do Mielca z tym ze do 10.30 pracuje ,potem moje psy i godz jazdy ok 12.20 bede mysle ze jeszcze bedziecie.Zwiedzac nie musze bo jestem tam co 2 tyg.Chce poznac grupe i przekazac pare rzeczy na bazarek.Zamowione 2 podwojne budy beda podobno w poniedzialek.Pozdrowienia. Quote
Viris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Halcia to super, ja mysle ze troche tam bedziemy i ja postaram sie dostosowac do reszty jak cos. Zaklepalam sobie caly dzien wiec bede o ktorej bedzie trzeba :) Quote
agusiazet Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 12 kwietnia pracuję do szesnastej!!! czy pasuje Paniom jak bedę ok. 16.30, bo akurat pracuję na drugim końcu miata i muszę dojść. może mnie mąż podrzuci jak będzie. Ale czy pasuje Wam ta godzina? Muszę zobaczyć Foksię! Quote
Viris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja myślę że możemy się tak umowić że bedziemy w jakiś godzinach itp, wymienimy się telefonami i bedzie full kontakt jak cos. Ja bede samochodem więc jak ktos z Mielca mnie poprowadzi to moge kogos odebrac i przywiesc itp. Halcia pisze że moze po 12. To moze wstepnie umowimy się na 13 lub 14 i troche tam pobędziemy? Sama nie wiem jak to najlepiej zrobić żeby każdemu pasowało? Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wydaje mi sie, ze godz. 13.30-14-14.30 jest najlepsza (o 13. pracownicy maja przerwe na 2-sniadanie). Jesli mamy obejsc cale schronisko, to trzeba liczyc 2-3 godziny. Ja bym chciala zrobic z Wasza pomoca kilka zdjec. Do 16.30 na pewno wszystkiego nie obskoczymy. Takze Agusia tez bedzie miala co zobaczyc. I spotkamy sie wszystkie. Quote
Viris Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ok to super, ja wezme tez aparat bo musze obfocic nasze psiaki. Kupie im tez prezenty, nie wiem jeszcze co (potrzebuje podpowiedzi) ale gryzakow na pewno duzo. Powinnam tez zalatwic dwa poslanka to moze do kociarni beda albo dla chorych czy starych. Ulka18- Proszę Cie o szybki wybor suni do sterylki, z bazarku mamy 100 i chce ja jak najszybciej przelac (bazarek carolinascotties plus bazarek różności):loveu: Quote
hesia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ulka18, wyslalam Ci PM kilka dni temu, bo nie wiem czy trzeba podawac imie suni do sterylki, czy tylko pisac "na sterylizacje". Prosze, odpisz (tutaj na watku, lub PM). Dzieki. Quote
Ulka18 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wlasnie, tak sie zastanawialam, czy Ci Hesiu odpisalam, czy nie. Nie zachowuje wyslanych wiadomosci, bo mam ciagne zapchana skrzynke :oops: i tak myslalam, czy wyslalam Ci odpowiedz czy nie. Gdyby mogla Hesiu to wpisz na przelewie : "na sterylizacje najbardziej potrzebujacych suczek". Nie bylam w schronisku juz ponad miesiac, nie bardzo sie orientuje, ktore suczki potrzebuja sterylki na juz. A wybieram sie dopiero 12. kwietnia, ew. 5 kwietnia, jesli dostane urlop, co nie jest jeszcze pewne. Mysle, ze p.kierownik wie, ktore suczydelka musza miec zabieg i zdecyduje. Dziekuje :Rose: Quote
Viris Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przelałam pieniążki do schroniska jednym przelewem. Poszło 100 zł na psy wizażanek i 100 zł na sterylke, opisałam w tytule wszystko. Quote
halcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 W Rzeszowie sa do odebrania 2 podwojne ocieplane budy.Jak wyliczylam ,udalo sie zorganizowac13 podwojnych oraz2 male i 1duza z pojedynczych.Mysle ze to calkiem dobry wynik. Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 halcia napisał(a):W Rzeszowie sa do odebrania 2 podwojne ocieplane budy.Jak wyliczylam ,udalo sie zorganizowac13 podwojnych oraz2 male i 1duza z pojedynczych.Mysle ze to calkiem dobry wynik. Olimpijski:lol: !!! Quote
Ulka18 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 halcia napisał(a):W Rzeszowie sa do odebrania 2 podwojne ocieplane budy.Jak wyliczylam ,udalo sie zorganizowac13 podwojnych oraz2 male i 1duza z pojedynczych.Mysle ze to calkiem dobry wynik. Halciu, czy dawalas znać p.kierownikowi, ze budy czekaja? Pewnie p.Wiesiu by po nie przyjechal. Naprawde az tyle bud udalo sie zorganizowac:crazyeye: Bardzo duzo :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ulka18 - z tego co Ci pisalam wczoraj na PW to ustalilysmy z wizazankami ze kolo 100 zl kupie prezenty, kupie pozatym 250 ml Frontline (butla starczy na wizazankowe psiaki conajmniej na jeden raz, moze na dwa). Reszte pieniedzy zostawie i cos razem uzgodnimy co by sie dla kotków schroniskowych przydalo. To bedzie chyba najlepsze rozwiazanie. Co do allegro, zrobimy zdjecia aktualne to wystawie wizazankowe psiaki :) Quote
Kori Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 halcia :crazyeye: zdolna jesteś, na prawdę :multi: Skąd tyle? Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Po ostatnich aukcjach allegro przybylo schronisku wirtualnych opiekunow. Niestety moze sie troche przeliczylismy z czasem, a moze ludzi za duzo wymagaja, ale zaczely sie maile o zdjecia i dowody na co ida pieniadze(juz po piereszej wplacie, a przeciez za 20,-zl nie da sie wiele zrobic) :roll: A przeciez nie ma ich tak duzo...miesiecznie 27500,- na 660 zwierzat. Czyli 1,38 zl dziennie na jedno zwierze. Wydaje mi sie, ze to nie jest duzo. Z tego sa przeciez robione sterylki, kupowane nowe budy, remontowane boksy, budowane zadaszenie. Temat: Re: rudy niewidomy z b. 26 Od: "mtoz" mtoz@tlen.pl Data: Wt Marca 27 2007, 8:51 pm Do: mielec@bezdomne.com Pieniądze poszły na nową budę i wyposażenie wybiegu co widać na zdjęciach. Quote
Kori Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 NO niestety, opiekunowie moga sie domagac zdjec co chwila i wogole.... Jesli będziesz potrzebować pomocy w rozsyłaniu tych zdjęc mailami, to moge ci pomoc. Osobiście zrzekam sie prawa do zdjec mojego stifflrka - zebys nie musiała "tracić" czasu. Wiem ze zyje, i ufam schronisku. Quote
Ulka18 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Wiem, wiem. Staram sie wysylac zdjecia do opiekunow, ale ak ktos wzial psa pod opieke 1 miesiac temu, to przeciez za jedna wplate nie dalo sie wiele zrobic. Za wplate Alii/Hesi (nie wiem za ktora :oops: ) zostala wysterylizowana ta sunia, jeszcze widac ranke na brzuchu Quote
Kori Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Podchalan ma swoj wątek? cioteczko terra,:loveu: specu od wstawiania na "przygarnę psa" zobacz jakie cudo w galerii na pierwszej stronie :crazyeye: :loveu: Quote
Viris Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No niestety ja tez wczoraj sie spotkalam z pewna przykroscia i w sumie to podobna sprawa jak z zadaniem zdjec i dowodow po jednej wplacie na wirtualna adopcje.... Ludzie tacy po prostu są. A tak ogolnie to ja tez nie mecze o zdjecia, sama sobie poprstykam w schronisku :multi:Juz się nie moge doczekac :loveu: Quote
halcia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Zawsze zawiadamiamy Kierownika o budach ale ma niesprawne auta.Moze koniec tyg.odbierze.Budy sa za wysepione pieniadze od znajomych,zbieramy z Becia,jedna ufundowal kolega 2 moj maz i 2 ja.Koncza sie mozliwosci ale wierze ze do zimy jeszcze 2 podw.przekarzemy schronisku.Ja od siebie obiecuje jedna a na druga moze uzbieram. Quote
Recommended Posts