Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris,
czyli po 8 kwietnia sie widzimy w schronisku? Napisz tylko, w ktory dzien dokladnie i o ktorej godzinie, jesli bedzie trzeba wezme urlop, zeby sie z Toba spotkac.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli to będzie wizyta w godzinach popołudniowych i będę miała z kim Alusię zostawić to, czy moglabym do Was dołączyć - sama też tak jakoś nie mam odwagi. A chętnie poznam dobrego ducha mieleckiego schroniska czyli Ulkę18. Mogłabym?

Posted

Agusiu, bedzie nam bardzo milo Ciebie poznac. Jakos sie zgramy na pewno.
Pochodzimy po schronisku, zobaczycie jak ono wyglada od wewnatrz. Biedne jest, ale dzieki przyjaciolom i sponsorom jakos funkcjonuje.

W najblizszych dniach w schrosniku bedzie kontrola Inspektoratu Weterynarii.
Tak pisal pan kierownika.

Posted

Jesli to sob.lub niedziela dolacze na pewno.W czwartek musze kombinowac ale pewnie by wyszlo.Inne dni tyg.raczej nie ,alepomysle jak bedzie wiadomo kiedy dokladnie.W razie czego zostawie cos na bazarek u Kierownika/mysle ze sie zgodzi/Dobra wiadomosc:kolega Adrian zasponsorowal bude ocieplana podwojna w CALOSCI/350zl/a na druga uzbieralam od znajomych/Becia doklada100 uzbieranych/Stolarz obiecal zrobic je za 2 tyg.Hura!!kolejne psiska beda mialy nowy wygodny domek.

Posted

Oczywiscie jestem calkowicie za zeby bylo nas wiecej!!! W grupie razniej. Niestety weekend odpada, wiem ze wiekszosci byloby to pewnie na reke, ale 7-8 mam wesele, a 14-15 bede musialabys we Wloclawku bo Klare bede szykowac do sterylizacji (bedzie chyba 16).

Jesli wszystkim by pasowal czwartek - 12 kwietnia to mozna by się na ten dzień umowić. Godziny pozostawiam Wam do ustalenia - ten dzień zarezerwuję wyłącznie na Mielec:loveu:

Posted

No ja tez o 7 raczej nie dojade. Troche jednak do Mielca mam:eviltong:

Mysle ze trzeba sie dogadac, ale za pozno tez byc nie moze, zebym dala rade wrocic do domu w sensownych godzinach. Po zmroku malo co widze, a prowadzac samochod to by sie przydalo :lol:

Posted

Zrobilam podsumowanie kasowe z Bazarku, mamy juz 128 zl (czyli prawie kolejna buda), niebawem beda nowosci to dobijemy do 150 zl.

Od wizazanek mamy natomiast juz 150 zl nadwyzki (to na prezenty dla naszych podopiecznych) mysle ze jadac do Mielca po prostu za ta kase zakupie im prezentow :multi: Wszelkie sugestie co im kupic mile widziane:cool1:

Posted

Laseczki moje kochane. Potrzebuje pomocy. Czy ktos da rade zrobic "projekt" okrąglego znaczna do rozety = cegielki dla mielca? Jakis szkic z psiakiem i text w stylu "pomagam schronisku w Mielcu" czy cos? Zalatwilabym kilka takich rozet, mozna by je wrzucic na bazarek (sama jedna na pewno sobie kupie) lub na allegro. No ale trzeba zrobic taki czarnobialy okrągly znaczek:razz:

Posted

Viris, moze Murka byc cos narysowala...ja z rysunkow mialam co prawda 5, ale w podstawowce :eviltong: Zero talentu :evil_lol:

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: adopcje
Data: 20 marca 2007 20:17

Dawno nie pisałem i troche tego jest.Poszła sunia
z łańcucha przy bramie taka biała w czarne łaty z Ostrowca niedawno sterylizowana. Poszła również suczka wilkowata z wyb.107.
Z wyb.6 poszło 5 szczeniaków dwa czarne i kudłatek ze starej gwardii oraz dwa nowoprzyjęte które miały poprzednio zdjecia.
Sunia ze świetlicy ta kudłatka wysterylizowana bo gdzieś sie "zaplątała" i było zwarcie.To narazie tyle jak sobie cos przypomnę to napiszę. Pozdrawiam. Aha - czytałem o tych kradzieżach psów, zastanawia mnie gdzie byli pracownicy tych schronisk, a zresztą tak wygląda gdy ze schroniska zrobi się ogród zoologiczny. A mnie się dziwią że nikt nie może wejść bez asysty pracownika schroniska.

Posted

Alaa, Beatko, dziekujemy :Rose: :calus: :Rose:
z tego co wiem, to w marcu byly 2 sterylki : Lisiczka - adoptowana wczoraj, Aldunia - adoptowana 8.3. przez Reno2001 oraz kilka dni temu brazowa Kudlatka ze swietlicy (mail od p.kierownika powyzej).

Klusko, dziekuemy za aukcje :Rose: :calus:
Dzieki aukcjom allegro duzo psow znajduje domki, niekoniecznie te z aukcji.
Ale duzo osob wie o schronisku przez allegro.

Posted

a czy na ta wycieczkę do Mieleckiego schroniska trwaja jeszcze zapisy :evil_lol:

bo jakby co to jestem chętna :p czas najwyzszy poznać moja wirtualna sunie Wdzięczną a sama to juz sie od miesiecy nie moge zebrac !!!;)

Posted

Ewa, wybieram sie na spotkanie z Viris w dniu 12.04.2007.
Jest jeszcze sporo czasu na przygotowania.

Aga, boksio wrocil, jest leczony. Jak wyzdrowieje, dam go na strone i na allegro.

Posted

Terra, to moze podmien jakas inna sunieczke np. ta z pierwszej strony czarna z brazowym ze swietlicy? Zebys nie miala ani Ty, ani Kluska klopotow z allegro.

Boksio wrocil, taki pregusek, ktory mial zdjecia przez siatke (jest w galerii adoptowanych). Tamten wedrowniczek, odpukac, nie wrocil.