Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alpina,
Foksia, nie Foks, Pan Kierownik mnie poprawil, bo w kajeciku mialam zle zanotowane. To sunia, nie piesek, pisalam o tym w mailu kilka dni temu.
Foskia Jagiellonka od nazwy ulicy, na ktorej mieszkala z Pancia.
Ale tym razem byla sama, bez Ulki i robilam zdjecia i notatki na raz.

Z Foksia w boksie mieszka taki staruszek bialy.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co dziewczyny? Wypowiem sie ni z gruchy ni z pietruchy:cool3:
Bylam w schronisku, poznalam Ulke18 i Pana Kierownika- i tak, jak nieufna stara baba jestem i najezona( nawet bez podstaw) w stosunku do obcych mi ludzi( takie mam po Mamusi) - tak ufnosc jakas tak na mnie splynela po tym spotkaniu naszym w Mielcu.
To ja tyle:oops: :oops: :oops:
No tom sie popisala.................zmykam ;)

Posted

Dzięki za wiadomość.Niestety nie dostałam maila ;( Jak masz fotki Foksi to wstaw ją ...Cieszę się strasznie - że to jednak ona :multi:- U mnie w domu same baby :)) Może to i prawda że tylko -wydaje mi się- że pomagam mojej wirutalnej podopiecznej. Ale skoro nie mogę jej wziąć, to chociaż w ten sposób...Jeszcze raz dziekuję i proszę o fotki Foksi..

Posted

No moje drogie cioteczki. Z bazarku roznosci wplynelo do mnie na konto juz 153 zl:multi: Ulka18 jesli mam je do Ciebie lub do schronu przelac to prosze o ifno to od razu machne przelew.
Dodatkowo z tematu bizuteryjnego mam 40 zl (19 tego co zostalo po wplacie na sterylke i duza bude) i nowa wplata za naszyjnik 21 zl.

Posted

Na przeglad "okulistyczny"wybieramy sie po zamknieciu lecznicy.Czyli ok 13 powinien byc dr w Mielcu.Moze sciagne Kasie do schr.dowiem sie jakie maja plany,moze juz cos trzeba wymyslac ,planowac powoli....

Posted

Z bazarku roznosci wplynelo do mnie na konto juz 153 zl Ulka18 jesli mam je do Ciebie lub do schronu przelac to prosze o ifno to od razu machne przelew.
Dodatkowo z tematu bizuteryjnego mam 40 zl (19 tego co zostalo po wplacie na sterylke i duza bude) i nowa wplata za naszyjnik 21 zl.

Czyli razem 214 zl :mdleje: Ale sie uzbieralo :multi: dzieki Tobie Viris, bylas bardzo aktywna na bazarku :calus:

Proponuje wplac te pieniazki na konto schroniska, ja juz zakonczylam rozliczenia za budy.
[SIZE="3"]Ostatnio p.kierownik uiscil ostatnia rate za budy, byla wynegocjowana znizka, bo mialo byc 900,- zl do zaplaty ( w sumie do schroniska pojechalo 20 nowych bud, 10 pojedynczych i 10 podwojnych !!! ).
Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: budy-wplaty-rozliczenie
Data: 5 marca 2007 20:18

[SIZE="3"]Byłem dzisiaj zapłacic, zawołał 700 zł. Zapłaciłem.

Posted

Ulka18 - troche zle sie wyrazilam chyba :razz: 153 zl z bazarku roznosci plus 40 zl z bizuteryjnego (19 zl ktore bylo ze starych wplat i 21 z nowej wplaty). Czyli razem 193, jeszcze nie koniec oczywiscie ;)
To jutro przeleje do schroniska.

Posted

Dzieki Viris :calus:

W schronisku nie bylam 2 tygodnie, ale na pewno wiele sie zmienilo, przybylo w ostatnim czasie 20 + 9 + 2 nowych bud :multi:
To naprawde musza byc spore zmiany na lepsze :multi:

Posted

poszlo 150 zl na bude z bazarkow i wirtualnej adopcji, ale jeszcze powinnam dostac 2 lub 3 wplaty, wtedy jeszcze dosle.
z bazarku:
10 zł Dropka
50 zł AISAK102
15 zł Planka
5 zł SAGA_86
3 zł Diabełkowa
18 zł Bety
+
49 zł ja na Kudłacza

no i czekam na pozostale wplaty :)

Posted

Dominiko, dziekujemy :calus:
To bedzie kolejna podwojna buda :multi: :multi: :multi:
Pan stolarz juz robi kolejne wg zamowienia p.kierownika.

Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: takie sprawy
Data: 8 marca 2007 15:45

[SIZE="3"]Pani Agnieszko przez kilka dni będe wolniejszy w przekazywaniu wiadomości. Moja żona skręciła nogę, ma założoną szynę i jak nie miałem co robić tak teraz doszedł mi dom i chory człowiek nie mogący chodzić. W miarę możliwości będe się starał odpisywać.

Posted

No co za dużo szczęścia to niezdrowo ;) No ale skręcenie nogi to powazna sprawa - i dluga rechabilitacja będzie. Teraz na prawde nie trzbea dużo wymagać od pana kierownika... I jak najwiecej pomagać :razz:

Wsyztsko sie zmienia na lepsze - oby tak dalej.... idzie wiosna :loveu:

a dziś, w dzień kobiet zdrówka wszystkim kobietkom pomagającym mieleckiemu schronisku! :loveu: Wiwat nie tylko płeć piękna, ale i empatyczna, zaradna, wspaniała :loveu:

Viris, dzisija przyszedł naszyjnik z różyczkami od Cibeie, z bazarku. Jest prześliczny :loveu: Już go widze na sobie przy białej, delikatnej bluzeczce... po prostu super

Posted

śliczniutki.... przepiękne umaszczenie i pychol też niczego sobie ;)

płaty za tibie sie opóźniają, bo skrabnik choruje... ale wpłacimy od razu za dwa miesiące - łącznie wyjdzie 60 zł :diabloti:

Posted

Do: <urszula1813@o2.pl>
Temat: paczki
Data: 10 marca 2007 7:15

[SIZE="3"]Dotarły dwie paczki jedna dla wyb.17 druga dla Garnka i wyżłowatego.

Dziekujemy Dominiko za paczke dla Kudlacza :calus:

Posted

Dziewczyny!na czym polega "BAZAREK"wlaczyla bym sie ale nie na intern.bo jestem zielona ,tylko moge komus z Mielca przekazac drobne rzeczy/branzoletki indyjskie, kolczyki/a ktos by wystawil.Czy to mozliwe? Co 2 tyg.jestem w Mielcu w schr.przewaznie tez.

Posted

paczuszka jest dla calej trojki, nie tylko dla Kudlacza. :) tylko w duzyh gryzakach pomylilam sie w liczeniu (tak tak, policzyc do 3 to wielka sztuka...) i sa 2- ucho swinskie wedzone i wedzony ogonek, ale chyba mozna to podzielic na mniejsze.

Posted

halcia napisał(a):
Dziewczyny!na czym polega "BAZAREK"wlaczyla bym sie ale nie na intern.bo jestem zielona ,tylko moge komus z Mielca przekazac drobne rzeczy/branzoletki indyjskie, kolczyki/a ktos by wystawil.Czy to mozliwe? Co 2 tyg.jestem w Mielcu w schr.przewaznie tez.
Ja co prawda nie z Mielca ale jak nie jest tego jakos bardzo duzo to mozesz do mnie wyslac to wystawie na roznosciach. Albo jak bede za jakis miesiac w Mielcu (mój pierwszy raz) to mogłabym zabrać.