basiagk Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ulka Ty powinnaś zostac jakimś przywódcą. Masz mówione, choc to do mnie było skierowane to masz świętą rację! Poza Erą Wodnika. Ale to juz inna historia:cool3: Quote
domi_nique Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a ja caly czas czekam na kontakt z niektorymi osobami, kotre kupily cos na bazarku. naraie tylko 2 osoby sie w ogole odezwaly po tym, jak do nich napisalam z prosba o wplate i adres :shake: ale mam nadzieje, ze cos sie ruszy... ja tez zostawiam narazie te aukje, ktore juz sa, ostatnio Rubi mial obserwatora... Quote
Kori Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Kori, jestes kochana i wspaniala. Zrobilas co moglas, a nawet wiecej. Nigdy sie nie zmieniaj, wierz zawsze w idealy, nie patrz przez pryzmat zysku i pieniadzy. Do Was nalezy swiat. Wy mozecie go zmienic. Ty Aniu, druga Ania, Ola, Dagmara, moja Ulka = do Was nalezy przyszlosc. A Era Wodnika juz nadchodzi... :-o Jak to miło powiedziane.... Dobra, emocje powoli opadają.... Dzięki ;) Ale w takim razie trzeba zrobić reklamę lecznicy "Elzie":evil_lol: apropos bazarku... ech nie mam czasu leciec na pocztę i wpłacić Viris... Wiem - wyślę psa :diabloti: niech pobiega na zdrowie Quote
Ulka18 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kori, moze wstawimy lecznice Elza na strone schroniska? Bylaby to dobra reklama. Pani wet z tej lecznicy oglaszana jest tez w Moim Psie. Gdyby Pani doktor zgodzila sie wspolpracowac i np. taniej sterylizowac schroniskowe psy po adopcji, byloby dobrze. Basiagk, masz racje do Ery Wodnika jeszcze ladnych pare lat, zalezy komu wierzyc, 2013, 2029, itd....ale mam nadzieje, ze wtedy ludzie beda ludzmi, a nie potworami. Ja tam czekam na nia, bo jako wodnikowi zle mi w tych czasach rzadzonych przez kase, zysk i przemoc. Era Ryb mi sie nie podoba ;) Quote
lothia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ależ zmiany w Mielcu, pamietam budę z bernardynem i collaczkiem co bał sie wychodzić,tamte były takie rozpadajace sie a teraz......wszystko nie do poznania,dobrze ze tam taki super kierownik ,co współpracuje z Wami a nie taki co nie wiadomo o czym mysli i ma gdzieś zwierzaki,w tak krótkim okresie czasu super zmiany i na dodatek wszystko przejrzyste , wiadomo na co pójda pieniazki naprawde nie mogę wyjść z podziwu Quote
Viris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Viris napisał(a):http://images20.fotosik.pl/97/148c1f20aa89a817.jpg Tu zdjecie zbiorcze, ale jak cos to mam jeszcze zblizenia pojedynczych kilku. I jak myslicie? Byliby na to chetni? Halo halo? :> Quote
Ulka18 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Viris, mnie sie podobaja te rozety. Bardzo dobre bylyby do konkursu. Pieski najwyzej mialyby je przypiete przez chwilke. Do czego mozna by jeszcze wykorzystac takie rozety :???: Quote
Viris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ogolnie to takie rozety sa nagrodami na wystawy. Ale nie orientuje sie zbyt dobrze w tej tematyce. Nie na kazdej wystawie tez sa takie sliczne upominki, moze to po prostu hodowcy "funduja" rozety? Wiec moze jacys hodowcy zechcieliby na bazarku kupic rozety wspomagajac tym samym Mielec? Pozatym wspomniana wystawa (jesli by sie udalo to zorganizowac- na dniach Mielca. Latwo mi mowic bo ja nie pomoge (chyba ze bede w jakis sposob mogla). Moze by tez dalo rade zrobic takie rozetki z napisem Wspieram Schronisko w Mielcu albo cos zeby sprzedawac je jako cegielki? Sama nie wiem. Wszelkie pomysly musimy obgadac;) Quote
Ulka18 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Taki rozetkowo-cegielkowy pomysl jest naprawde dobry. Te rozety musialyby byc nieduze, zeby koszt ich wykonania wynosil niewiele. Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Data: 27 lutego 2007 20:47 Temat: adopcje [SIZE=3]Dzisiaj poszły do adopcji suka biała w łaty złapana w sidła oraz jedno jej dziecko. Została jedna suczka z tej trójki. Poszła również do adopcji suka jasno brązowa, która nie była w galerii. Przepatrzyłem całą.Pani Agnieszko kudłacza z wyb.chyba 139 co go Kasia strzygła podobnego do pudla już nie ma. Odszedł za Tęczowy Most 09.01.2007.Niech Pani przeprosi w moim imieniu Panią opiekunkę. Naprawde zapomniałem napisać. Quote
Viris Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kurde, szkoda ze nie ma samych dobrych wiesci. Odszedl w moje urodziny :-( Quote
Ulka18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: poprawki Data: 1 marca 2007 8:11 Proszę przenieść do adoptowanych: Kremowy średniej wielkości 15 str.4 rząd 4 zdjecie. Na jego miejscu jest Agusek. Jamniczka i szczeniaki wyb.33 13 str. 2 rząd 1 zdjęcie. [SIZE=3]Mam problem z wyb.32. W adopcji wirtualnej jest Rubi. On odszedł za Tęczowy Most 3 dni temu, akurat w dniu w którym przyszła paczka dla niego. Jakby sie zgodziła jego Pani od wirtualnej to paczka i opieka przeszła, by na ten sam wybieg tylko dla Nieśmiała Puma. Jest to suczka całkowicie podobna do Rubiego tylko nie ma strzałki na głowie. W tej chwili ma około 5 lat jest spokojna tylko nie uznaje smyczy. Dzisiaj ja nawet głaskałem co mi sie poprzednio nie zdarzało, bo uciekała. Teraz ciekawsza wiadomośc. [SIZE=3]Wczoraj poszła do adopcji sunia Malutka z wyb.85. Tu mamy też problem, bo od niedawna sunia ma wirtualną. Ale na tym wybiegu oprócz Śrubki są inne pieski. Jakby sie udało zrobić im zdjecia to może opiekunka wzięla by innego podopiecznego z tego wybiegu.Jest też biały tylko łebek i na grzbiecie ma łaty czarno brązowe. Narazie tyle o zmianach. Budy przywiozłem wczoraj. Mówiłem mu żeby jechał dalej z budami, a jak będzie potrzeba to się dorzucę do zapłaty.W tej cenie nie kupię nigdzie Troche radosnych, troche smutnych wiesci ze schroniska. Quote
Jagoda1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bądźcie szczęśliwe Psiaczki za TM [*] [*]. Nie zawsze zdąży się znależć domek, niestety:-( . Quote
Viris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mam juz pierwsze przelewy z bazarku roznosci i troche jeszcze z bazarku bizuterii. Ulka to co zbieramy 150 zl na bude podwojna? Czy inna sume mam zbierac? Quote
Kori Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Viris czekaj moze jeszcze... ja dzisiaj byłam w banku... miałam płacić.... ale zgadnij... nie wzięłam tego nr konta <głupek> a ode mnie beziesz mieć 50 zł - wpłace wszystko co obiecałam, bo nie opłaca mis ie robić dwóch wpłat - do schronu i do ciebie.... -bo to dwie opłaty. Daj mi jeszcze czas do jutra :diabloti: Quote
Ulka18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kori, podaj prosze na pw adres mailowy do Twojej Mamy ze szkoly w Zdziarcu. Do adopcji poszla sunia zlapana w sidla, ktora byla pod opieka szkoly. Chcialabym oficjalnie poinformowac. 2.3. Kurcze moze to mama Oli. Musze jednak poszukac w poczcie. Quote
Kori Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To nie jest moja mama :evil_lol: - nawet nie wiem gdzie jest Zdziarzec :oops: pkt - polskie ksiązki telefoniczne - poszukaj na ich stronie nr do szkoły Quote
Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sorry, pomylilo mi sie :oops: Pani Ewa jest mama Kasi z akcji na dniach Mielca. Juz napisalam do niej i na adres ogolny szkoly w Zdziarcu. ================================================= ROZLICZENIE AKCJI PORTRETOWO-BUDOWEJ: Ze skladek z akcji portretowej i na budy bylo 1905,- pln + 170 = 2075,- pln ( 1025 bazarek portreciki, poprawka : 150,- wizazanki 220 Becia w imieniu liceum nr 2 w Rzeszowie, 100 AgusiaTerierka, 100 Alaa, 200 CHF pani Joanna, 10 Terra bazarek). Zaplacilam za pojedyncze budy 5 x 130, 5 x 130 = 1300,- pln Za podwojne budy : 4 x 150 = 600,- pln Razem : 1900,- Zostalo 5,- pln, chyba, ze ktos ostatnio wplacal na moje konto, nie sprawdzalam od 3 dni :roll: 14.3.2007 - po sprawdzeniu wyciagu z konta, ktory dostalam dzisiaj -> zostalo 170,- zl czyli na jedna bude z kawalkiem. Pozostalo do zaplaty : 6 bud x 150,- pln. Pan Kierownik deklarowal zaplate z pieniedzy wirtualnych opiekunow, ktorych psy juz dostaly budy. Bedzie w poniedzialek w Debicy, podjedzie do stolarza i uisci dlug. Pan stolarz nadal robi budy na zlecenie p.kierownika, wiec bedzie mozliwosc zakupu z bazarkowych wplat. Quote
Kori Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przez kilka minionych miesięcy wsród uczniów naszej szkoły oraz w czasie trwania spotkań z rodzicami była prowadzona akcja zbierania pieniędzy na Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt. Dzięki hojności naszych ofiarodawców zebraliśmy 1062,36 zł, za które zakupiono karmę i miski dla zwierząt. Dary zostały przekazane do schroniska. Wszystkim ofiarodawcom: uczniom i rodzicom, którzy okazali serce bezdomnym zwierzętom serdecznie dziękujemy w imieniu kierownictwa, pracowników schroniska oraz organizatorów akcji. - ze strony moejgo gimnazjum :mad: chyba sie powiesze :grab: no normalnie:x :chainsaw: :helo: Pomyślcie - co za debile......... Ile z tej kasy byłoby streylek i bud, i wyleczonych spów....:mdleje:A oni????????????????? Miski i krame kupili :wallbash: :flaming: Szlag by to trafił...... Człwoiek na minutę zostawi sprawę a dorośli takei cyrki odstawiają....... tylko czyj to byl pomysł.... Bo nie mój............ :placz: :placz: :placz: a w tej kasie były moje oszczedności - dorzuciłam się do tego....... żałuję!!! sama powinnam to wpłacić na mojego sifflrka a nie dołączac sie do .... aaaa....... Quote
Ulka18 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kori, najwazniejsza jest zbiorka i ze w ogole sie cos ruszylo w sprawie mieleckiego schroniska. Pewnie nikt ze szkoly nie byl w schronisku, a moze nawet nie zapytal co jest najbardziej potrzebne :roll: Ja sie ciesze, ze cos drgnelo, to naprawde spora suma :crazyeye: w ubieglym roku nikt by sie nie spodziewal, ze cos sie w Mielcu uda zebrac na zwierzaki. Radio, prasa, akcja na Dniach Mielca, codzienna rzetelna akcja marketingowa w Waszym wykonaniu zrobily swoje. A Twoj Stifflerek ma niezle, ma bude pod zadaszeniem, nic zlego mu sie nie dzieje. To taki kochany staruszek. Quote
Kluska4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czy ta sunia ma allegro? Jeśli nie, to czy mogę ją wstawić? Sunia na końcu schroniska-SABA, wiek: 2 lata, mieszaniec na stronie schroniska jest na 7 stronie Quote
domi_nique Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 pieniazki z bazarku juz wplywaja na moje konto. czekam na ostatnie wplaty i wysylam. w sumie z bazarku powinno wyjsc troche ponad 70 zl. do tego bede robila wplate 40 zl na mojego wirtualnego kudlacza miniaturowego, ktory juz dostal ode mnie bude, wiec jesli pan kierownik i tak przekazuje te pieniazki na zakup bud, to moze po prostu przeleje je wszystkie razem? Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tak Domi, najlepiej tak zrob. Przelej pieniazki na konto schroniska z adnotacja na Kudlacza z 17 oraz na budy od stolarza. Pozwalam sobie wkleic tutaj Twojego podopiecznego, mam 3 zdjecia, wysle na Twoj adres tylko prosze podaj go na pw. Quote
domi_nique Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Ulka18'] ooo, widze, ze buda jest uzytkowana przez wszystkich mieszkancow boksu :) a kudlaty gotowy do szczeku (jak na kazdym zdjeciu chyba) wszystkie boksy sa teraz zadaszone? Quote
Kori Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ulka18 napisał(a):Kori, najwazniejsza jest zbiorka i ze w ogole sie cos ruszylo w sprawie mieleckiego schroniska. Pewnie nikt ze szkoly nie byl w schronisku, a moze nawet nie zapytal co jest najbardziej potrzebne :roll: Ja sie ciesze, ze cos drgnelo, to naprawde spora suma :crazyeye: w ubieglym roku nikt by sie nie spodziewal, ze cos sie w Mielcu uda zebrac na zwierzaki. Radio, prasa, akcja na Dniach Mielca, codzienna rzetelna akcja marketingowa w Waszym wykonaniu zrobily swoje. A Twoj Stifflerek ma niezle, ma bude pod zadaszeniem, nic zlego mu sie nie dzieje. To taki kochany staruszek. Cieszę się, że ze Stifflerkiem wszytsko w porządku :loveu: Własnei powracając do sprawy - pani, która miała pieniadze pytała sie mnie czy lepiej kasę, czy rzeczy. Powiedziałam wyraźnie, że kase - leczenie i budy... A dodatkowo - przecież ta pani byla w schronisku i rozmawiała z pracownikami - robili zdjęcia i wogole... Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: Adopcje Data: 3 marca 2007 18:59 Dzisiaj poszły do adopcji: Sunia ruda z białymi łapkami. Zdjęcia robione na hali. Wiek 2 lata oraz Czarek co przyszedł za Izą na schronisko. Poszedł również młody wilczur, próbowałem go oddać do policji, ale nie wyszło. On nie mial zdjęć.Na następną niedzielę jestem wstępnie umówiony na przegląd oczów psom niewidzącym.Colie czarna jest po sterylce. Były problemy bo doktor stwierdzil na jajnikach cystę.Będzie chyba dłużej dochodzic do siebie. Najnowsze wiesci ze schroniska. Quote
Recommended Posts