Ulka18 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Moze nie na psi temat, ale przeciez to wazna informacja :p Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: kastracja Data: 22 lutego 2007 6:51 Pani Agnieszko wykastrowano 11 kocurków. Quote
Ulka18 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dostalam zdjecia bud od Pana Kierownika :p Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: nowe budy Data: 22 lutego 2007 7:14 Pani Agnieszko to kolejna partia bud. Jest ich 9 sztuk. Quote
Kori Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Super :loveu: Ulka, prawdziwy demon z ciebie :diabloti: ;) Postrach biznesmenów :cool1: Tralalala, a mnie chyba nikt już nie przelicytuje u viris :cool3: Quote
Viris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wiesz ja czasem nawet siebie przelicytowac moge, wiec sie pilnuj :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ulka18 napisał(a): mam zdolnosci przekonywania i wiercenia w brzuchu, :eviltong: Kto sklonuje "Ulkę18"?:cool3: Quote
Ulka18 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie trzeba mnie klonowac, bo bylyby dwie geby do wyżywienia wtedy :evil_lol: A poza tym mam mnostwo wad, szybko lapie doła np. po pobycie w schronisku, jestem strasznym nerwusem...itd. Wiem na pewno, ze nie umiem przejsc obojetnie obok krzywdy ludzkiej czy zwierzecej...a pomaganie uzależnia, bo czlek chce wiecej, lepiej, itd...wiec pewnie niejedna dziure jeszcze komus wywierce :eviltong: Quote
terra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ulka, nie można Cie nie doceniać! To Ty jesteś motorem i koordynatorem wszelkich działań na rzecz schroniska. I już! Wstawiłam czarnego psa do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3574002#post3574002 Quote
Ulka18 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 EeEeEe tam, staram sie po prostu. Zycie mnie nie oszczedzalo, znam szczescie z prostych rzeczy i zdarzen, a pomaganie zwierzetom daje mi duzo radosci i satysfakcji. No i moge spojrzec na siebie w lustrze.... Dzieki aukcji allegro udalo sie pozyskac 4 wirtualnych opiekunow dla staruszkow :multi: zobaczcie w galerii wirtualnych :p Quote
Kori Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ulka18 napisał(a):EeEeEe tam, staram sie po prostu. Zycie mnie nie oszczedzalo, znam szczescie z prostych rzeczy i zdarzen, a pomaganie zwierzetom daje mi duzo radosci i satysfakcji. No i moge spojrzec na siebie w lustrze.... Dzieki aukcji allegro udalo sie pozyskac 4 wirtualnych opiekunow dla staruszkow :multi: zobaczcie w galerii wirtualnych :p super ;) czyli allegro nei takie złe Quote
terra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ponownie mix bernardynka, tym razem do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3591471#post3591471 Quote
halcia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ulka,czy wiesz ilu psom brakuje jeszcze nowych solidnych bud?Albo ile jest jeszcze takich w zlym stanie do wymiany?Z czasem jeszcze jedna zasponsoruje ,ale koncza mi sie znajomi od ktorych uzbieram na druga Ratuja jeszcze skarbonki ale sa tylko 2 i powoli to idzie. Quote
Ulka18 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Halciu, pomalutku wymienimy budy w schronisku. Trzeba liczyc ok. 195 boksow, w kazdym po 2-3 psy. Jest jeszcze sporo do zrobienia. U stolarza jest jeszcze 5 bud do wykupienia i transportu do schroniska. Oraz 5 do zaplaty. Ale to moze poczekac, az uzbieramy cala kwote. Quote
Viris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No to ja zacieram rece i czekam na przelewy na budki z bazarku. Bo chyba postanowione ze to na budy pieniądze nie? Powysprzedaje troche tych odlozonych rzeczy na bazarku w roznosciach i dopiero wznowie temat z bizuteria oraz innym rekodzielem. Po prostu chce odpoczac od tego, bo za czeste robienie bizuterii to juz nie hobby, po prostu to wtedy meczy:shake: Quote
Ulka18 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzięki ostatniej aukcji allegro zdobylismy 6 wirtualnych opiekunow, teraz tez dalam aukcje na allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=169671053 Quote
Kori Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dwie lecznice powiadomione o tej akcji ARKI, jutro czekają mnie jeszcze 3... na drugim końcu miasta :cool1: Powiadomione niekoniecznie znaczy pozyskane :shake: Ale i to dobre :lol: Ogolnie zostałam przyjęta dość dobrze. trzymajcie kciuki - dziś pewnie dyskutują ze swoimi współ kolegami - wetami :roll: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: adopcje Data: 24 lutego 2007 11:37 [SIZE="3"]Pani Agnieszko dzisiaj poszły trzy psy. [SIZE="4"]Suka wilczurka spod bramy, ta suka co była poprzednio przy bramie [SIZE="4"]biała w czarne łaty wysterylizowana ostatnio, oraz [SIZE="4"]wilczur który był kilka dni w schronisku przywieziony przeze mnie z lasu koło Mielca.On był na łańcuchu koło ściętych topoli.Wczoraj dałem do adopcji tego [SIZE="4"]boksera co Pani robiła mu zdjęcia na hali. :multi: :multi: :multi: Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ulka zajrzyj na ten wątek - darmowe kości i mięso z dowozem, może dla Mielca sie przyda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48186 Quote
Kori Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Wydaje mi się, że z olką odniosłyśmy sukces :razz: Dwie lecznice zgodziły się z miejsca na akcję sterylizacyjną, dwie sie zastanawiają. Lecznica centaur - jak sie okazało cąły rok proponuje rewelacyjne ceny. Słuchajcie 50 zł za kocura 80 kotka 100 zł pies suka 150 !! :razz: nic tylko ciachać ;) Moze cos pomieszałam w tym cenniku, ale ceny na okrało sa nizsze niz te, które raz w roku chiała zaproponowac arka! Byłąm mile zaskoczona. Tylko czemu tak malo ludzi z tego korzysta? Słuchajcie, pasuje gdzieś kolo wtorku - kiedy wszystkie lecznice zglosza udział (bo nei wiem, co z tymi dwoma) dać cynk w mediach ..... mielecka tv i radio ... zeby ludzie wiedzieli .... agusiazet - poropowiadaj znajomym! wiem, ze Ty jesteś z Mielca .... na pewno zgodziła się tez lecznica Elza - pani super miła. Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kori, moim zdaniem to wcale nie sa rewelacyjne ceny. Bo ja swojego psa kastrowałam za 80 zł, a tymczasową Jetkę teraz pod koniec stycznia za 120 zł w lecznicy Na działkach. Ale mimo wszystko specjalnie tej lecznicy nie polecam, jakoś tak nam się nie udało dogadać! Quote
Kori Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a jak duża jest Jetka? bo to od wielkości chyba tez zależy, sama nie wiem... Ja tez chodze na działki... za moją Kori proponowała mi 200 zł nie wiem czy sie ta pani zgodzi na akcje Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A to tego nie wiedziałam, Jeta jest raczej mala ok. 6 kg. Najfajniejszy jest Pan doktor Mrozowski, a gdzie jest lecznica Centaur? Quote
Kori Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No to ja sie nie dziwię, ze tak malutko płaciłaś.... moja bestia waży 20 kg .... Morozowski to gdzie? Centaur na Wolności, to nowy gabinet, chłopak kilka lat po studiach Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A to własnie będzie Pan Mrozowski!!! Quote
Viris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='agusiazet']Ulka zajrzyj na ten wątek - darmowe kości i mięso z dowozem, może dla Mielca sie przyda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48186 Zglośmy koniecznie Mielec. Trzeba sprawdzic jak dobre to jedzonko. Quote
Viris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aaaa wlasnie dostalam propozycje od osoby robiącej rozety na wystawy, czy myslicie ze cos takiego mialoby wziecie na bazarku??? Bo propozycja dotyczy pomocy dla Mielca, pokrylibysmy tylko koszt materialow. Druga sprawa takj sobie pomyslalam ze w marcu przejade sie po wloclawku, mamy tu sporo firm i fabryk a to = gadzety firmowe. Tez moze udaloby sie troche zdobyc ich na bazarek. Co do firm to mam jeszcze pytanie. Jakie warunki musi spelnic firma aby jej baner znajdowal sie na stronie Mieleckiego schroniska? tam w tych sponsorach? Quote
Recommended Posts