Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomosc od Beci66:

W piątek do schroniska w Mielcu pojechały z Rzeszowa 2 kolejne podwójne, ocieplone budy. Dość duże, mogą być spokojnie dla 8 średnich psiaków.
Jedną w całosci ufundowała Halcia, strasznie sie dziewczyna
przepracowywuje na tych nadliczbówkach

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dziekujemy w imieniu psiaczkow :Rose: :calus: :Rose:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Spojrzcie jak sie zmontowaly zdjecia nr 1 i 2 :evil_lol: Dopiero moja Ulka mi podpowiedziala, ze super to wyszlo....

A budy rzeczywiscie olbrzymie i bardzo solidne :p A jakie tarasy widokowe na dachu :evil_lol:

Posted

Viris,
zrobilam zdjecia i budki podwojne sa w boksie 193 A i beda w 193B,
gdzie sa same sunieczki malutkie wzrostem.
Obok w boksie 193B p.kierownik planuje tez wlozyc podwojne budki
i wysypac nowy piasek.

Posted

Kori jak Ci wygodniej. Tak czy tak potrzebna jest jeszcze kasa na budy.

Z dobrych wiesci : udalo mi sie wreszcie wyzebrac budy ze znajomemj firmy. Podobno 10 wjechalo do schroniska. Ale czekam na potwierdzenie p.kierownika.

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: budy
Data: 20 lutego 2007 17:48

Wszystkie 9 bud postaram się dać wirtualnym, a jutro wyśle zdjęcia
przywiezionych bud.

Jutro beda zdjecia 9 bud, ktore dzisiaj przyjechaly do schroniska.

Posted

Jestem pod wrażeniem :roll: ... co chwilę nowe domki dla naszych ukochanych psiaczków :multi: .Pamietam jak w lipcu ubiegłego roku, po raz pierwszy przyjechałam do schroniska i kierownik powiedział ,że czarno widzi nadchodzącą zimę. Nawet w najśmielszych marzeniach pewnie nie pomyslał, że będzie tyle nowych domków...:multi: :multi: :multi: Ja zresztą też...

Posted

Pamietam jak w lipcu ubiegłego roku, po raz pierwszy przyjechałam do schroniska i kierownik powiedział ,że czarno widzi nadchodzącą zimę. Nawet w najśmielszych marzeniach pewnie nie pomyslał, że będzie tyle nowych domków...

Poprzednia zima byla straszna, takie mrozy. Wiekszosc to byly budy rozlatujace sie, zbite w schronisku z nieheblowanych desek. Kilka starszych psow nie przezylo.
Na szczescie mamy przyjaciol i schronisko pieknieje z kazdym miesiacem.

A te 9 wczorajszych bud jako kontynuacja ubieglorocznej akcji budowej od mojej zaprzyjaznionej firmy.
Pisalam co prawda, ze chyba juz bedzie koniec, ale udalo mi sie "wynegocjowac" kolejne budy w tym miesiacu. Bardzo sie z tego ciesze :multi: 9 psow lub wiecej bedzie grzalo doopki w cieplych budkach :multi:

Posted

Ulka jak ty to robisz? Gdzie znależć zaprzyjażnioną firmę, która jednorazowo funduje aż 9 budek :loveu: i to nie pierwszy raz :loveu: . Uważam, że jesteś bardzo dobrym Handlowcem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .!!!

Posted

Terra, dziekuje, te dwie sunie nadal niestety sa w schronisku. A to takie kruszynki kochane. Cudenka malutkie. Mieszkaja w boksach, w ktorym sa te nowe podwojne budy.

Becia, Viris, jaki tam ze mnie aniol :evil_lol: raczej takie cus :diabloti:
zależy mi na tym, zeby psy mialy dobre warunki i cieplo, a ze mam zdolnosci przekonywania i wiercenia w brzuchu, to dwaj prezesi juz chodza z dziurami :evil_lol: Jeden od stojakow na garnki, drugi od bud, aha, jeszcze trzeciemu teraz wierce o tabliczki z numerkami :eviltong: