Ulka18 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Juz mam w podpisie. Niestety nie wiem, jak zrobic tak ladnie jak Ty mialas z akcja molosowa :oops: Taki zwykly link mi sie niezbyt podoba :roll: Tutaj jakos inaczej robi sie linkowanie z tytulem niz na allegro :eviltong: Viris, pomozesz :modla: Jesli chodzi o wplaty, to mysle, ze powinnas podac swoje konto, a potem pomyslimy co dalej w zaleznosci od rozwoju akcji budowej. Quote
Viris Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [ U R L = http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45566 ] Mielecki Bazarek [ / U R L ] Wszystko oczywiscie bez spacji, i mozna sobie pokolorowac ;) Quote
terra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 I ja też sobie zrobiłam, hmm, nieco chudy mi wyszedł bazarek. Quote
Viris Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mozesz go normalnie obrabiac jak tekst, mozesz pogrubic, zmienic czcionke itp. No dziewczyny, to dopiero początek tego co mam wystawic wiec strach sie bac ile sie uzbiera:multi::multi::multi: Juz mysle nad druga partia, ale to po weekendzie. Quote
Viris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 terra napisał(a):I ja też sobie zrobiłam, hmm, nieco chudy mi wyszedł bazarek. Cos nie do konca Twoj podpis dziala, wyzej masz instrukcje jak zrobic ;) U Ciebie otwiera sie strona glowna dogo czy cos ;) Quote
Ulka18 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: adopcje Data: 16 lutego 2007 7:29 Dalmatka jest wysterylizowana. Wstępnie umawiamy wyjazd na niedzielą razem z dobermanką o ile coś się nie przytrafi. Miejsce odbioru dobermanki napiszę po godz.15 jak przyjdzie Wiesiek. Wybierzemy miejscowość, aby dla wszystkich było dogodne. Ze zdjęciami dzisiaj chyba nici bo jedno błoto. Wszystko dobrze sie uklada. Prosimy o mocne kciuki za niedzielny wyjazd dwoch suniek :dalmatynki do Pati, dobermanki do Dzodzo :kciuki: Quote
Viris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ulka18 - przed Wielkanoca planuje wybrac sie do Ostrowca do domu, na swieta bede musiala byc jednak we Wloclawku. Chcialabym pojechac do Mielca (prawdopodobnie z prezentami od wizazanek dla naszych psiakow), cyknac troche fotek i poznac super Pana Kierownika no i Ciebie (mam nadzieje). Czy bedziesz sie wybierac do schroniska jakos pod koniec marca/ na poczatku kwietnia? Quote
Ulka18 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Viris, przyjade na pewno. Daj mi tylko znac kiedy bedziesz. Ja tez chce Cie poznac. Pochodzimy po schronisku, poznasz Waszych podopiecznych. Quote
Viris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ok, super :) Musze sie dowiedziec jak mam zajecia przed wielkanoca i obliczyc w ktore dni najlepiej by mi bylo pojechac. I wtedy sie dogadamy, juz sie nie moge doczekac :) Tak na zapas sie zapytam co by sie przydalo naszej przeslicznej trójce? :loveu: Quote
terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wstawiłam suczkę ON-ka do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3422946#post3422946 Czy ona jest jeszcze w schronisku? Wstawiam ją już do trzeciego wątku. Nie chcę narobić zamieszania. Jeśli jest, wystawię ja na allegro. Jest tak piękna, że powinna znaleźć szybko domek. Bazarkowy link poprawiłam, coś mi się pokręciło:lol: Quote
Ulka18 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <urszula1813@o2.pl> Data: 17 lutego 2007 12:21 Temat: Re: Suczka onka czy jeszcze jest? Jest pod brama piękna suka wilczurka 2 letnia i to chyba o nią chodzi. Będę chciał ją "ciachnąc".. Terra, jest ta sunia. P.kierownik bedzie chcial ja wysterylizowac. Quote
terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wilczyca jest już na allegro: http://www.allegro.pl/item167739154_piekna_spokojna_suka_owczarek_niemiecki_do_adopcj.html Quote
halcia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dwie cieplutkie budy,podwojne,duze czekaja tez na odbior w Rzeszowie.Stolarz sie sprezyl i wykonal ,a p.Wiesiu pewnie zajmie sie transportem.Pozdrawiam ekipe mielecka! Quote
Ulka18 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Halciu, dziekujemy :Rose: Rzeszowska Ekipa to naprawde super Dogomaniaczki :loveu: :loveu: :loveu: Conajmniej 4 pieski beda miec cieple schronienie. Czy informowalas p.kierownika, ze sa budy do odbioru? Czy mam dac znac? Terra, dziekuje za aukcje onki i za inne aukcje :Rose: Ona jest przecudna, powinna szybko znalezc dom. Czy mozesz napisac, ze suczka bedzie wydana po sterylizacji. To odstraszy jakis naciagaczy. Dziekuje :calus: Quote
Becia66 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Halcia jesteś ,,do tyłu". Dwie cieplutkie podwójne budy zostały zabrane jyż wczoraj przez p.Wiesia do schroniska i grzeją dupki conajmniej 4 psiakom, a może i 8 , bo są naprawdę duże.:multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No bazarek niezle ruszyl, juz jedna sterylka bedzie ;> Oczywiscie zobaczymy jak sie skoncza licytacje ;) Moze budka? :> Quote
basiagk Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziewczyny od jakiegoś czasu śledzę mielecki wątek i jestem pod wrażeniem Waszej ŚWIETNEJ PRACY!!! Naprawdę cieszę się są dobrzy ludzie tacy jak wy!:sweetCyb::klacz::klacz::klacz::Cool!: Quote
Ulka18 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Basiagk, najwazniejsze, ze nasza pomoc jest z checia w schronisku przyjmowana. Ze kazdy prawie grosz, ktory idzie do schroniska jest przejrzysty, mozna zrobic zdjecia na co ida wplaty np. remont dachu, budy, sterylki, itp. Widac postep. Widac zmiany. Kazde zwierze, stare, schorowane ma prawo do zycia i opieki na jaka moze sobie pozwolic schronisko. Dobrze nam sie wspolpracuje. Od zdjec zza krat z krotkimi opisami doszlismy do zdjec na smyczy z dluzszym opisem kazdego zwierzaka. Mamy coraz wieksze grono przyjaciol :loveu: :loveu: :loveu: bez ktorych nie byloby tych zmian :klacz: :klacz: :klacz: :saint1: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
basiagk Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Masz rację. Najważniejsze jest chęc schroniska do współpracy. Np. w Tarnowie jest tragedia! Quote
Ulka18 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wiem, wiem, sledzilam watki zalozone przez Agnieszke Malek. Niestety za malo jest Tarnowian zainteresowanych pomoca i wolontariatem, ktory powinni wywalczyc u wladz miasta. Z Tarnowa znam tylko Ciebie Basiu, Agnieszke i Morgan. Z drugiej strony cala sztywna urzednicza machina :mad: To samo jest w debickim azylu, kilkanascie psow i mozliwosc wejscia w celu obejrzenia psiakow 2 razy w tygodniu po godzinie, zero wolontariatu, itd. Moze kiedys to sie zmieni, a zwierzakom bedzie lepiej. Quote
terra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Mieleckie psy czekają na wsparcie! ZAPRASZAM NA BAZAREK !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42672 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42862 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42446 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42867 Quote
Viris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dalam dwa linki w podpis :) Trzeba sie reklamowac ;) Tylko mi sie cos z kolorkami popsulo i nie moge pokolorowac :shake: Quote
terra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dziękuję Viris! Coś kulawo ida te moje aukcje. Quote
Ulka18 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Viris, Wasze psiaczki sa w zadaszonym boksie. Jutro sie wybieram kolejny raz, mam nadzieje, ze juz nie bedzie przeszkod, to sprawdze, w ktorym boksie sa Wizażankowe psiaczki. Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: <urszula1813@o2.pl> Temat: zdjęcia Data: 18 lutego 2007 12:16 Dwa zdjęcia tych samych szczeniaków oraz Wizażanki w nowym miejscu. Dla miłych Pań niespodzianka. Quote
Viris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ooooo extra :loveu::loveu::loveu: ja juz szykuje aparat i duuuuze karty pamieci na wyjazd do Mielca. troche sie to skomplikowalo, bo jednak rodzice sie tez wybieraja do Ostrowca, ale moze uda mi sie cos sciemnic zeby pojechac ;) Quote
Recommended Posts