Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka - wszystko fajnie pieknie tylko :

- jeden post taki dosyc dlugi - zeby nie glosowac na Mielec bo tam za duzo psow i nie ma sensu - cios ponizej pasa :angryy:

- sonda miala trwac do 14 lutego ( info w poscie administracji), nad sonda byl napis ze do 15 lutego do 11:21 (ja jeszcze zalatwilabym pare glosow):angryy:

- administracja napisala ze zastrzega sobie prawo do zamkniecia sondy jesli w ktoryms schronie wygrana jest bardzo potrzebna. Warunek minimum 100 glosow - Mielec spelnil to wszystko i nic :angryy:

No ale i tak fajnie bylo miec nadzieje :cool1:

Posted

Ulka18,
pare dni bylam nieobecna - wyladowalam z przenoszonymi zatokami i grypa w szpitalu, teraz chce robic wplate na wirtualna Zuzie - i doplacic 100 zlotych - tylko nie wiem jak to wyszlo w ogolnym rozliczeniu- potrzeba na budy jeszce czy na sterylke?

Posted

Alaa, nie choruj kobieto i trzymaj sie! NIe daj sie bakteriom i wirusom.
raczej potrzebne na budy. Te od stolarza, 5 odebranych -niezaplaconych (czesc srodkow mam na koncie), 5 w trakcie robot -niezaplaconych. Stolarz poczeka z zaplata do kiedy bedzie trzeba.

AgusiaTerierka obiecala wspomoc akcje, Viris wplacila, Becia66 od liceum nr 2 w Rzeszowie chyba tez, nie sprawdzalam z braku czasu :oops: .

Na pocieszenie podam nieoficjalna wiadomosc, ze jutro prawdopodobnie bedzie dostawa bud z zaprzyjaznionej firmy, tych ciemnobrazowych z tzw. połowek. Prosze o mocne kciuki, zeby mi sie udalo odnowic ten kanal ;)

Posted

Tez trzymam kciuki, zeby chociaz to sie udalo. Mi jest strasznie smutno ze nie wygralismy. Caly dzien wszystko mi z rak leci ;/ Moglam nie sprawdzac, nie psulabym sobie humoru.

Posted

Viris,
od ponad dwoch lat jezdze co miesiac do Mielca. Naprawde wiele sie tam zmienilo. A wszystko dzieki Dobrym Ludziom. I pomocy z zewnatrz.
Nie wygralismy, trudno, moze bedzie kolejna akcja na molosach.
Trzeba sie cieszyc tym, co udalo sie wspolnie zrobic.
A jest tego niemalo :p

Posted

Ulka18: ja wplace na bude napewno, tylko czekam az cos na bazarku i na allegro mi sie ruszy. jedna bude dla mnie mozesz zarezerwowac :)
szkoda tego odpchlenia. i po co takie durne posty pisac? ja rozumiem, ze powinno sie zachecac do glosowania na wybrane schronisko, ale nie zniechecac do glosowania na inne, bo to juz nie fair.

Posted

Beaciu66, otrzymalam wplate z 2 LO :Rose:

Data księgowania: 13-02-2007
Data efektywna operacji: 13-02-2007
Tytuł operacji: WPŁATA NA BUDĘ DLA PSÓWWpłata w UP nr:000970070209AG#70100
Numer rachunku zleceniodawcy: 59132000190099041520000398
Nazwa zleceniodawcy: ZESPÓŁ SZKÓL OGÓLNOKSZTAŁ NR 2 RZESZÓW

Kwota operacji: 220.00

Zostalo na podwojne budy 345,- pln
Razem mamy : 565,- pln
Brakuje : 185, - pln
Ale jeszcze Agusiaterierka i Alaa wspomoga akcje.

W przyszlym tygodniu podjade do stolarza zaplacic za 5 podwojnych bud.