Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kiedy bedziesz w schronisku? Bo ja bym tak ladnie prosila o foteczki naszych psiaczkow. No i czekam na wiesci kto dostanie budke z pieniedzy bazarkowo - wizazowych :) A i jeszcze ta sunia na ktora wplacilam od wizazanek, tez prosze o znak jak bedzie po zabiegu :) Oby szybko znalazla domek. Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No tak, nie ma to jak byc jelopkiem :eviltong:. Czekam z niecierpliwoscia na dalszy ciag historii tej suni. Co z kasa na sterylke? jesli ona pojedzie do nowego domciu w poniedzialek to chyba nie da rady zrobic zabiegu do tego czasu? Quote
Kluska4 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ulka18 czy Grom jest na allegro? Nie mogłam go znaleźć. Jeśli nie jest, to chętnie go wstawię. Czy w takim przypadku mogę skorzystać z tekstu zamieszczonego na stronie schroniska? Chyba, że masz już jakiś gotowy ;) Quote
Ulka18 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Grom byl wystawiany wielokrotnie, przeze mnie i przez Terre. Moze Terra ma jakis fajny tekst. Viris, pstrykne wszystkie budy, ktore przywiozl p.kierownik. Czesc juz wstawilam na forum. Z boksu 121 (dwie starsze sunie Babunia i Joyka) oraz psa z lanucha. Quote
terra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kluska4, przepraszam, że tak cię odsyłamy od Annasza do K.... Miałam tekst o Gromie i Gromiku (to było dawno), ale mi allegro wcięło. Aktualnie nie mam. Natomiast ten który pisałam, to na podstawie tekstu ze strony schroniska. Quote
Kluska4 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Terra nic nie szkodzi. Jakoś sobie poradziłam ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166821487 Dajcie znać jeśli trzeba będzie coś zmienić bo to mój debiut :lol: Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Prosze glosujcie na Mielec (link w podpisie) i proscie znajomych, moi wszyscy Ci ktorzy mogli juz oddali glosy!!! Mamy jeszcze pol dnia, ale naszych glosow cos nie przybywa!!!! Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wiecej wiecej!!! Bo nas przegonią !!!!:evil_lol: Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No ja jeszcze zalatwilam dwa glosy, ale Wielun sie zbliza.... Nie rozumiem tylko dlaczego organizator zastrzegl sobie prawa do zakonczeka sondy wczesniej a tego nie zrobil... No ale ni WALCZMY dla Mieleckich psiakow, prosze dajcie znac wszystkim znajomym, moi niekoniecznie posiadajacy psiaki juz zaglosowali!!!! Quote
Evelin Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 zagłosowane na......... Mielec oczywiście.... Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 prscie jeszcze o glosy, Wielun Was juz dogania o krok... Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 teraz juz nowi uzytkownicy nie dostana akceptacji - chyba ze jutro rano, wiec nie bedzie glosow z kosmosu, trzeba by bylo uderzyc do osob juz zarejestrowanych. Mi sie skonczyly chyba pomysly. Kilkoro osob odemnie czeka w kolejce do aktywacji konta. Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja męża zarejestrowałam ale to juz chyba za późno Quote
terra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dwie osoby z rodziny udało mi się spacyfikować na czas i zagłosowali;) Quote
Kara. Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jaka ja ostatnio zakręcona jestem:shake:Wszystko przez te papierki do załatwiania:angryy: Wy tu od jakiegoś czasu piszecie o jakiejś akcji a ja nie zajarzyłam, że to na molosach:oops: Ale już się poprawiłam i zagłosowałam:lol: Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Trzeba znalezc ludzi, ktorzy jeszcze nie glosowali, a maja konta- tylko do kogo uderzac? Ja juz pisalam na zaprzyjaznionych watkach, ale tez trzeba wiedziec do kogo pisac, bo mozna przysporzyc glosów konkurentom :) A róznica jest teraz bardzo niewielka, wiec nawet 2,3 rejestracje i glosy z kosmosy- to duzo .. Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja wysylam maile do uzytkownikow na molosach. Jutro do 11:21 mozna glosowac, wiec niech was znajomi sie rejestruja i moze zdarza dostac link aktywujacy i zaglosuja!!!. Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kurcze ja juz dostałam linka i aktywowałam ale jak chce zagłosować to mam komunikat że nie jestem (czyli mój mąż) uprawniona albo że nie jestem zalogowana. Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Musisz troche poczekac. 15 minut gdzies przelogowac sie i sprobowac ponownie ;) Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja czyli mąż zagłosowałam! Czyli 2 głosy!:multi: Quote
loozerka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Viris, ale równie dobrze sie moze okazac, ze Ci, do ktorych napiszesz w ciemno wespra Wielun ... Quote
Viris Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 loozerka napisał(a):Viris, ale równie dobrze sie moze okazac, ze Ci, do ktorych napiszesz w ciemno wespra Wielun ... Dlatego pisalam do "wybrancow" :> No i kolejna 3 znajomych sie rejestruje. Ale uzytkownikow na molosach przybedzie ;) Quote
Recommended Posts