halcia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ulka18 własnie siedze z Halinką przy kompie i uczę ją obsługiwać dogomanie, bo czas najwyższy aby zaczęła coś tutaj się udzielać :) Teraz napisze Halinka ... Pozdrawiam z uwagi na czas jaki jej schodzi napisanie "pozdrawiam" odebrałam jej klawiaturę :D Halinka mówi, że widziała sunię, którą adoptowano w Milecu, która ma na imię AGA i wszystko u niej OK. Zakochana w swoich właścicielach :)!!!! Z wzajemnością!! Ula co do karmy, dostosuje się do Was, ale jeśli jest szansa jednemu psu zbić nią wagę z uwago np. na stawy to chyba lepiej takiemu ją przeznaczyć :) Quote
Ulka18 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sa dwie sunie Mysia i Pysia z naprawde olbrzymia nadwaga, jest tez jamnisia Karolcia, wiec bardzo prosze napiszcie na opakowaniu karmy jakims niezmywalnym mazakiem i duzymi literami : "dla Karolci i dla psow starszych z nadwaga". Halinka mówi, że widziała sunię, którą adoptowano w Milecu, która ma na imię AGA i wszystko u niej OK. Zakochana w swoich właścicielach !!!! Z wzajemnością!! A ktora to sunia ? wilczunia moze? Czy inna? Dziekuje Wam Dziewczyny z Rzeszowa, ze jestescie z nami :Rose: Quote
terra Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Sunię mix ON-ka umieściłam w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2900821#post2900821 Quote
terra Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A Gacusia tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2900696#post2900696 Quote
Ulka18 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Terra, jestes przekochana :calus: Domi, nikt do mnie nie pisal w sprawie Magnusa :shake: Quote
paros Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Napiszcie, które psiaki należałoby ogłosić teraz, w pierwszej kolejności :roll: wiem, że sunia starsza z boksu 16 i które? Quote
terra Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Umieściłam colinkę i rudą sunię w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2915071#post2915071 Quote
domi_nique Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a ja wystawiam dalej te psiaki, ktore juz mialam wystawione i jak bede miala troche czasu, to stworze jakies nowe aukcje. no to Magnusek znowu bedzie wystawiony :( Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Paros, wybieraj dowolnie ze strony : www.mielec.bezdomne.com. Moze te sunie, juz po sterylizacji, nie pamietam czy je dawalas http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1128 http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1127 Quote
Kori Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czy wam również nie "chodzi" .. tzn wyświetla się strona główna? :roll: Czy tylko ja mam pecha :mad: Kolejna klasa sie mnei pyta o adopcje wirtualną :cool3: Robię za chodzący informator :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Strona glowna nie dziala od jakiegos czasu. Zglosilam problem, ale tworcy strony sa zagranica i na pewno trzeba bedzie poczekac, zanim znajda czas na poprawe. Kori, klasa 1I wziela pod opieke niewidoma sunieczke kremowa z boksu 126 :multi: :multi: :multi: Quote
Kori Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ulka18 napisał(a):Strona glowna nie dziala od jakiegos czasu. Zglosilam problem, ale tworcy strony sa zagranica i na pewno trzeba bedzie poczekac, zanim znajda czas na poprawe. Kori, klasa 1I wziela pod opieke niewidoma sunieczke kremowa z boksu 126 :multi: :multi: :multi: No to fajowo.... na dniach zgłosi sie jeszcze 2b -tak przynajmniej sie deklarowali ;) Quote
Viris Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jak zwykle super wiesci prosto z Mielca. Ulka18, bardzo Cie prosze o wybranie suczek do sterylizacji fundowanej przez wizazanki. Na pewno uzbieramy na jedna sterylke, ale postaram sie dolozyc kase z bazarku wiec moze uda sie na dwie :multi: Przepraszam za fatyge, ale wiem ze Ty nam doradzisz ktore sunie potrzeba poddac zabiegowi. No chyba ze jest jakis kot/kotka ktore potrzebuja pilnie jakiegos zabiegu to chetnie wspomozemy niepsia czesc schroniska;) Quote
Kori Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Viris napisał(a):Jak zwykle super wiesci prosto z Mielca. Ulka18, bardzo Cie prosze o wybranie suczek do sterylizacji fundowanej przez wizazanki. Na pewno uzbieramy na jedna sterylke, ale postaram sie dolozyc kase z bazarku wiec moze uda sie na dwie :multi: Przepraszam za fatyge, ale wiem ze Ty nam doradzisz ktore sunie potrzeba poddac zabiegowi. No chyba ze jest jakis kot/kotka ktore potrzebuja pilnie jakiegos zabiegu to chetnie wspomozemy niepsia czesc schroniska;) Viris, jesteś przekochana... chcesz pobić rekord w fundowaniu sterylek? ;) Nie mam nic przeciwko temu :lol: :multi: :razz: Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kori, rekordzistkami w sponsoringu sterylek sa kochane nasze HESIA oraz ALAA. Dzieki nim zostala zrobiona wiekszosc sterylek w 2006 roku. Wizażanki przepieknie wystartowaly z pomoca i opieka wrtualna. Kazdy w schronisku wie, ktory to boks wizażankowy :p I dzieki wszystkim wplacajacym udalo sie tak wiele osiagnac (patrz wyniki strona 89, 90) :multi: :multi: :multi: Quote
Alaa Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I Alaa juz spieszy z kolejna wplata na dwie sunki:lol: Rowniez poprosze o wskazowke ktore to dziewuszki maja byc? Moja Ty Ulko Osiemnasta kochana , aniele Ty:loveu: Quote
domi_nique Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja tez prosze o wskazanie jakiejs suni :) wlasnie zalozylam watek na bazarku na sterylke suni z Mielca, musze jeszcze tylko wiedziec na jaka konkretnie :) i ogolnie staram sie wyluskac jakas kase na jakas sterylke. Quote
Viris Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Kori']Viris, jesteś przekochana... chcesz pobić rekord w fundowaniu sterylek? ;) Nie mam nic przeciwko temu :lol: :multi: :razz: Gdybym pracowala normalnie, gdybym nie studiowala to bym moze tyle zdzialala sama.Ale ja dzialam na zasadzie w grupie sila, bazarek to pieniazki dzieki wszystkim ktorzy chca kupowac moje blyskotki, a wizazankowe pieniazki to wysilek grupki kobitek takich jak ja, nie pomogly by same zbyt wiele, ale ziarnko do ziarnka i tu buda dla psiaka tu sterylka :p [quote name='Ulka18'] Wizażanki przepieknie wystartowaly z pomoca i opieka wrtualna. Kazdy w schronisku wie, ktory to boks wizażankowy :p Kiedys sie wybiore i sprawdze. Zapytam o boks wizazankowy i jak nie dostanie informacji to :mad::mad::evil_lol: Ciesze sie bardzo ze mozemy pomagac psiuraskom. No to jak? Ktore sunie mamy sponsorowac? Aha czy cos jest potrzebne naszym psiaczkom? Quote
Ulka18 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pisalam do p.kierownika, ale nie mam odpowiedzi nt. sterylek. Wiem na pewno, ze ta sunia bedzie wylagala sterylki, jej szczeniaki maja juz 3 miesiace. Co do rzeszty suniek, musi sie p.kierownik wypowiedziec. Quote
Ulka18 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: "Ulka1813 z dogomanii" urszula1813@o2.pl Temat: Re: Kurdupelki z hali Data: 1 lutego 2007 7:22 Mogą iść w ten wekend. Wczoraj wysterylizowano 3 suczki. Weteranke ze 180, sukę, która była złapana w sidła oraz suczke, o ile Pani pamięta była jako szczeniak na wybiegu za stodółką. Taka w ciapki biało czarno brązowe. Ale super wiadomosc :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No no , ale tempo sterylek :) Ja mam takie pytanie. Bede niebawem (moze w przeciagu miesiaca) odbywac rejs po ciucholandach, czy cos by moglo sie przydac w schronisku? Czasem mozna upolowac psie poslania za grosze, koce prawie calkiem nowe itp. Napiszcie czego moge szukac to kilka rzeczy bym kupila. Pozatym babcia robila porzadki i akurat zadzwonilam, mowila ze wywala cala szafke garnkow, poprosilam zeby odlozyla w piwnicy i jak przyjade to zabiore dla mojej kolezanki (jakbym powiedziala ze do schroniska to by wywalila, niedobra Babcia). Przydadza sie garnki? Mam dwa poslanka, jak znajde chwile czasu to zaniose je w koncu do przerobek krawieckich zeby naszyli laty na dziury (niedobre buldozki). No i chyba sie wybiore, przed wielkanocom. Moze uda nam sie wtedy zaoszczedzic na wysylce paczki z prezentami swiatecznymi dla wizazankowych psiakow, po prostu bym je przywiozla. No ale to jeszcze troche czasu. Napiszcie co moze sie przydac z ciucholandow. Quote
albiemu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 setna strona - STO STRON STO STRON NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM! - polecam podklad pod sto lat :D Dziewczyny z kierownikiem na czele jesteście NAJLEPSI! Quote
domi_nique Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 albiemu napisał(a):setna strona - STO STRON STO STRON NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM! - polecam podklad pod sto lat :D Dziewczyny z kierownikiem na czele jesteście NAJLEPSI! ehh, to juz nowy miesiac? szybko jakos... wlasnie poszlo 40 zl na mojego wirtualnego Kudłaczka :) tytul przelewu "wirtualna adopcja-Kudłacz- mieszaniec w kremowym kolorze z boksu 17" Quote
Recommended Posts